X9 - הגיע הזמן לפרגן !

shaylok

New member
X9 - הגיע הזמן לפרגן !

מי שיריץ את המושג "X9" בתיבת החיפוש, יגלה בליל של דעות, כמה צריך "להיזהר" רכישה של הפיאג'יו X9, כמה שהוא "נוטה למחלות" ועוד כהנה יציאות אומללות, אבל אחרי חודשים של רכיבה רצופה הגיע הזמן לפרגן ! כמובן שמדובר בדיעה אישית שלי, המסתמכת על ניסיוני האישי בלבד, וכמובן אשמח לקבל ביקורות מחזקות או סותרות. אז מילה טובה לפיאג'יו, אשר ייצרו כלי נוח בנפח מכובד, שמאפשר לך שיוט בכביש המהיר והמצולק (ראה כביש מס' 5, שאמש גרם לביצים שלי לבקר במקומות שמעולם לא היו שם) ונמכר במחיר שפוי והוגן. ועוד נותנים לך צ'ופר בדמות רדיו, דיבורית ואפילו ג'ק אמצעי הידראולי, והכל במראה קלאסי מכובד. מילה טובה ל"עופר אבניר" על האחריות שהם מפגינים, על הרצינות והמקצועיות שהם מגלים. ואחרי כל המילים הטובות, בכל זאת שתי ביקורות בונות: 1. הזרקת הדלק - בעיה שחוזרת על עצמה היא כיבוי המנוע בעצירות, וזאת בשל איכות הדלק בארץ. אומנם מדובר בטיפול פשוט שמבוצע תוך מספר דקות וללא כל תשלום, אולם חייב להיות פתרון אחר, שיחזיק מעמד זמן רב יותר. 2.הסבל נוטה להיסדק מהר מאד. אומנם "עפר אבניר" כבר החליפו לי את הסבל ללא כל תמורה, תוך שהם מגלים יחס אדיב, אולם גם כאן חייב להיות פתרון יעיל יותר, מאשרלסור למוסך כל ארבעה חודשים. לטיפולכם.

למעלה