x9 בציר 2003 שווה התעסקות ?

• פותח הנושא Zrex
  • פורסם בתאריך

Zrex

New member
x9 בציר 2003 שווה התעסקות ?

(זו לא בעיה של כסף)
ראיתי פיאגו X9 בצבע אפור שנת 2003 יד 2 60000 ק"מ ב4000 ש"ח
אני מאד אוהב את הצורה והנוחות נסיעה.
אני יודע שחלקי המנוע חולקים עוד כמה כלים מהקונצרן שיש בארץ ככה שאין בעיית חלקים.
תמיד רציתי כזה אבל לא היה טיימינג נכון ועכשיו יש
אני מצמיד לטובת העניין 15000 ש"ח אקסטרא לטיפול במחלות ובקוסמטיקה.
מצאתי בחו"ל אתר שיש לו סטוק פלסטיקה קומפלט תקוע במלאי כבר כמה שנים במחיר מאד זול (1000 יורו)
עם משלוח לארץ יעלה לי 6000 ש"ח למעט לוח שעונים ומראות יש שם הכל.
שווה להכנס להרפתקאה ? עזבו את הקטע של הרצון אני מדבר מבחינת מוסכים שירצו בכלל להתעסק איתו

פרארי1

New member
דבר עם מירון ממוסך גארד

הוא מכיר מצויין את ה-X9 ואת מחלותיו, הוא החזיק את אחד היותר שמורים בארץ, ייתכן שעדיין ברשותו.
אולי הוא מכיר "אישית" את הקטנוע המדובר, בכל מקרה אם תיקח אליו את הכלי לבדיקה, אני מניח שהוא יוכל להגיד לך בדיוק בפני מה אתה עומד.

בגדול, הכלים האלה מאד מפנקים והאמינות המכנית שלהם טובה, עיקר הבעיות הוא במערכת החשמל.

Vaderom

New member
עיקר הבעיות *היו* במערכת החשמל

רוב הבעיות האלה נבעו מהג'ק אמצע החשמלי ומהרדיו המובנה. ברוב הכלים בארץ בשלב מסויים המערכות האלה בוטלו ושאר מערכת החשמל אמינה לא פחות מקטנועים אחרים.

גיקסר

New member
אל תחפש הרפתקאות

בעבר היה לי כזה והיו לא מעט בעיות בחלפים זמינים.
אחת הבעיות הנוספות הוא שחיקה של גל הזיזים שעולה לא מעט כסף
קשור לאיזה רכיב בהתנעה נדמה לי המשנק החשמלי או משהו שפשוט ממשיך לתתת יותר דלק מה שיוצר הצפה ודילול השמן ואז יש שחיקה לגל הזיזים.

MMMOOSH

New member
היה לי קטנוע כזה והוא היה מאוד נוח,

טיפולים לא זולים, היה בבעלותי לפני כשנתיים ועכשיו אצל חבר אחר ועדיין נוסע, הרבה קטנוע בכלום כסף, טיפלתי אצל מירון, אחרי הטיפול הקטנוע בכלל נסע מצוין.

MMMOOSH

New member
אבל הקטנוע כבר בן 10, זה יחסית ישן

וייתכנו הוצאות בלתי צפויות, לא הייתי קונה קטנוע בן 10 או אופנוע בן 10 באופן כללי.
ספציפי לגבי הכלי זו אופציה לשפוך כסף.

למעלה