X-Men: First Class

Artoo Detoo

New member
X-Men: First Class

שמעתי על הסדרה הזו, שהגיליון הראשון שלה אמור לצאת ב-20 לספטמבר. מישהו שמע עליה ויודע מהי בכלל הסדרה הזאת? (עלילה, כותב, צייר, וכ'ו...) ראיתי שבשער לחוברת הראשונה רואים את חמשת האקסמנים המקוריים בתלבושות הראשונות שלהם, הסדרה תספר על ימיהם הראשונים של האקסמן כמו בסדרה Fantastic Four: First Family?

spidey 82

New member
מלבד העטיפה הסדרה הזו לא מעניינת

אותי. כבר היו כל כך הרבה וריאציות על הקבוצה המקורית כמו במיני הזו. לדעתי זה בזבוז כסף.

Artoo Detoo

New member
אבל יש לך מושג על מה זה לפחות?

כבר הבנתי שזה על הקבוצה המקורית בימיהם הראשונים וכ'ו וכ'ו... אבל על מה זה בדיוק?

spidey 82

New member
זהו. על הקבוצה הראשונה והתמודדותה

עם הסביבה. כמו שכתבתי, לא משהו שלא נעשה לפני כן. X-MEN: FIRST CLASS #1 Written by Jeff Parker, penciled by Roger Cruz, cover by Marko Djurdjevic. For millions of years, mankind's place on Earth was unchallenged... until five young people paved the way for a new kind of human. While students at the Xavier School for Gifted Youngsters, Cyclops, Marvel Girl, Angel, Beast and Iceman taught the world what it meant to be X-Men. These are the hidden stories of the team that laid the foundation of a mutant dynasty! 32 pages, $2.99, in stores on Sept. 20.

Evil Beast

New member
דווקא אני לא אתנגד לקרוא.

אני לא קראתי כל כך הרבה סיפורים על החבורה המקורית, ואני בטוח שיש הרבה כמוני. סיפורים שמספרים על העבר הם בעיקר בשביל קוראים חדשים, שיבינו מה קורה. אני לדוגמה, אני לא קורא קומיקס כל כך הרבה זמן(ב2002 קיבלתי את הקומיקס הראשון שלי באנגלית. בעברית קיבלתי ב99 ככה) ולכן לא יצא לי לקרוא סיפורי אקסמן שאין בהם את אמה או שאין בהם את ביסט החתולי. אז מה מצוין שהביאו את זה..

Artoo Detoo

New member
גם אני לא אתנגד לקרוא את זה.

נראה לי די מעניין האמת, לקרוא את מעלליהם של הקבוצה המקורית בגרסה מחודשת.

spidey 82

New member
אז חפשו את Children of the Atom,

Hidden Years, Professor Xavier and the X-Men. היו כבר סיפורים כאלו.

El ad

New member
לדעתי ה- Hidden Years

היא סדרה חביבה ביותר ועם אחלה אמנות (זו המילה?), אבל היא לוקה בעומס יתר של "בפרק הקודם..". צריך לקחת בחשבון שמדובר כאן בסיפורים שקרו כביכול לאחר Uncanny X-Men #066, כשהקבוצה האורגינלית כבר הייתה די מגובשת, אז אם התכנון הוא לקרוא על ימיה הראשונים של הקבוצה הנ"ל - זו לא הכתובת.

spidey 82

New member
אבל לקרוא על הימים "האבודים" כן.

חוץ מזה, זו בטח הפעם האחרונה בה ג'ון ביירן עשה משהו נורמלי. היום הוא רק מתבכיין ופולט שטויות באתר הפרטי שלו. עכשיו ראשי DC צריכים להתמודד עם הזקן הנרגן הזה.

למעלה