X-Men 2

NuckBunnies

New member
X-Men 2

לסרט יש כעת תאריך: 23 למאי 2003. כל צוות השחקנים הראשי יחזור לשחק בסרט החדש, בו יהיה לוולברין תפקיד חשוב. כנ"ל לכל צוות ההפקה (באמי, מפיקים, וכו´). חדשות טובות, חוץ המקטע של וולברין. דייי, כל כך נמאס לי ממנו. כלומר, הוא מאגניב והכל, אבל הפוקוס בסרט הקודם היה עליו ועל רוג, אי אפשר לתת למישו אחר את אור הזרקורים? בכלל, הוא הדמות הכי פופולרית מהאקס מן ונמאס לי שתוקעים אותו בכל מקום. בכל מקרה, הנה הכתבה המקורית: http://news.wizardworld.com/Comics/CB121301-Xman.asp NuckBunnies

ויאגרה

New member
תגובה

אתה תיתפלא לשמוע,אבל יש אנשים מסויימים שאוהבים את וולוורין בתור דמות,אבל ממש לא מתעניינים באקס מן בתור קבוצה,לכן הם קוראים רק את הקומיקס שבכיכובו ולא את הקומיקסים של אקס מן (למרות שיש מצבים מסויימים בהם קריאה של שתי החוברות היא הכרחית להבנת הסיפור).לכן,סרט שבו לוולוורין תפקיד משני לא ממש יעניין אותם. חוץ מזה,רבים מהקוראים החדשים של מארוול בודאי שמעו על origin,בכיכובו של וולוורין.אילו שגם קראו אותו,במידה ונהנו ממנו,בודאי ירצו לראות גם את וולוורין בסרט... הבנת?

NuckBunnies

New member
ברור שזו החלטה עסקית מעולה

הרי ללא ספק הוא הדמות הכי מפורסמת והכי פופולרית באקס מן. כל מה שאני אומר זה שיהיה נחמד לראות את הפוקוס על מישו אחר.

ויאגרה

New member
בסדר...

זה יכול להיות נושא מעניין לדיון - מי לדעתך,ולדעת כל חברי הפורום,צריך לקבל את הפוקוס?

NuckBunnies

New member
יש שני אפשרויות

או שהפוקוס יהיה על אחת הדמויות שכבר הציגו בסדרה (ובמקרה הזה אני אומר ציקלופ ואם הייתה שחקנית שאשכרה יודעת לשחק אז סופה), או דמויות שיביאו לסרט הבא. והנה עוד שאלה, מי הייתם רוצים לראות בסרט הבא? NuckBunnies

green lantern

New member
היו יכולים לעשות סרט על

הסידרה וולברין או על אוריג´ן והיו גומרים עניין.. מעניין מה יקרה בסרט, אני מקווה שזה יהיה על אנסולוט או על אפוקליס (עדיף אנסולוט)... הכוונה בסרט הקומיקס הבא או בסרט האקס מן הבא? בסרט הקומיקס הבא אני מקווה לראות את הפנטסטיק פור או את סילבר סרפר, למען האמת למארשין מנהאנטר לא יזיק קצת פירסום... אבל בסרט האקס מן הייתי רוצה לראות את בישופ

למעלה