X-Factor

MeetLofe

New member
X-Factor

קודם כל חנה אני מצטער אם את חושבת שאני צריך לשרשר את זה פשוט גם לא כ"כ מצאתי לאן רציתי לדעת קצת על הסטוריית הסדרה אני מקווה שמישהו ידע משהו קודם כל היא התחילה לפני אמריקן איידול נכון? אמממ..עכשיו זאת לא בדיוק אותה תחרות כמו איידול נכון? כאילו ראיתי פרק אחד והיה גם כאילו להקת בנות ויש כל מיני תוספות נגיד איזה אחד שהוא גם רקדן אז הביאו אותו איזה ילד קטן חמוד שירקוד איתו... תסבירו קצת.. וכמה עונות היו?עכשיו משודרת איזה עונה? סיימון שופט שם בכל עונה? תודה לכל העונים

Fairywitch

New member
זה בסדר- זה בהחלט נושא שראוי לדיון

חדש. אני לא מכירה את התכנית הזו

MeetLofe

New member
מצוין,תודה:)

ועכשיו ראיתי עוד משהו מעניין השופטים שולחים הביתה?:O זה באמת מעניין!!

אממ מצאתי קצת מידע עליה../images/Emo26.gif

כנראה היו 2 עונות סיימון היה מנחב וגם שרון אוסבורן חחחחח
אמממ אני לא מכירה האמת את המתמודדים אבל הנה האתר עם המידע אם מישהו יהיה מוכר לך

MeetLofe

New member
כן אני יודע ששרון אוסבורן גם שופטת

היא טובה כזאת כמו פאולה פחות מתח מיני בינה לבין סיימון
היו שם איזה 2 שממש הזכירו לי שניים שהיו בארויזיון שני בלונדינים כאלה הפרס שלהם זה לא ייצוג במקרה נכון?

MeetLofe

New member
חחחחחח כן נראה לי

ואין בינהם מתח מיני לזה התכוונתי
לבינו לבין פאולה יש

beat surrender

New member
X factor

נראה לי שדיברנו על זה קצת פעם כבר לא...? אתה מוזמן לחפש את השרשור. בכל מקרה X factor היא תוכנית שמשודרת בערוץ ITV בבריטניה. היא דומה מאוד לאמריקן איידול בזה שיש 3 שופטים, אחד מהם סיימון קאוול ועוד אחת (שרון אוסבורן) שמתקשה לומר מילה רעה אחת על המתחרים (למרות שהיא משמעותית פחות מסוממת מפולה). השופט השלישי הוא לואי וולש (על אף ששמעתי שמועה שהוא עוזב/עזב את התוכנית בעונה האחרונה). ההבדל המשמעותי מאמריקן איידול - אין ממש הגבלת גיל (כלפי מעלה) - יש חלוקה (עוד בשלב האודישנים) ל3 קבוצות: גילאי 16-25, 25 ומעלה וקבוצות. אחרי סיום שלב האודישנים כל שופט מקבל את אחת הקבוצות תחת חסותו (בהחלטת ההפקה) ומשם יש (לאחר הכנות וכו' וכו') תוכניות שמזכירות שוב את אמריקן איידול. בכל תוכנית כולם מופיעים, הקהל מצביע ואז יש בוטום 2 (אם אני זוכרת נכון). שניהם מקבלים הזדמנות לשיר שוב, ואז השופטים מחליטים מי מהם נשאר. מן הסתם כל שופט מצביע קודם עבור הקבוצה של עצמו אז למעשה ההחלטה היא של השופט שאף אחד מהאנשים שלו לא היה בבוטום 2 באותו שבוע. לתוכנית עד כה היו 2 עונות ועכשיו הם בשלבים ראשונים של אודישנים לעונה הבאה. אם יש עוד שאלות אני אנסה לפשפש בזכרוני ולענות...

MeetLofe

New member
תודה רבה:)

מה הפרס של הזוכה/זוכים? כי כמו שאמרתי לפי מה שראיתי זה לא חייב להיות רק זמר/ת אחד/ת

beat surrender

New member
האמת שאני לא יודעת בודאות

לצערי חזרתי לארץ לפני שהסתיימה העונה... למיטב ידיעתי רק אחד זכה (שיין) אלא אם אתה מתכוון לזה שלהקה גם יכלה לזכות. אני יודעת שהוא הוציא סינגל שנכתב לכבוד התוכנית ואין לי שמץ מעבר לזה במה הוא זכה. ככל שאני חושבת על זה, אין לי מושג גם מה הפרס לזוכה באמריקן איידול...

Deanb

New member
הפרס לזוכה באיידול

הוא חוזה הקלטה עם חברת התקליטים BMG SONY אם אני לא טועה...

למעלה