אבל מה עשתה שם דנה אינטרנשיונל????
כל הפרק התעסקנו רק בזה שניקול הייתה מאופרת שונה, וזה גרם לה להיות העתק של דנה אינטרנשיונל. חוץ מזה ראיתי את הפרק בהוט 3 והסאונד היה ממש חרא, אז לא נהנתי מאף שיר. מייד אצתי רצתי לביתי וראיתי את השירים ביו טיוב. אז מפה
האוברז - איך ידעתי שניקול שוב תדפוק אותם עם השירים. הבחורה פשוט גרועה כמנטורית! הם באמת נראים כמו חבורה של אוברז, ונשמעים ככה. סיימון יעשה לכולם טוב אם ייפטר ממנה בעונה הבאה. הבנים - אסטרו היה שבוע שעבר מדליק, אבל אותו שטיק השבוע מעצבן אותי מאוד. לא בטוחה שאצליח להתמודד איתו עוד שבוע. כריס רנה, רק בסדר. ומרקוס
אחחחח מרקוס.... יש לו צ'ארם וקול מקסים. להקות - בקבוצה הזו, הכי נהנתי מהסטריאו הוגס, הזכירו לי את ההופעות של הבלאק איי פייז רק עם שירה בלייב יותר טובה. איפיניטי או איך שלא קוראים להם, חמודים להופעות בר מצווה, ולקודה ריין צריכות לעוף בהקדם אפשרי
(אם אפשר שהן יישטפו בנובמבר ריין, זה יהיה נהדר). בנות - רייצל חמודה, אבל זהו. חייבים להפסיק לסדר לה את השיער כמו סידור פרחים כל הזמן. דרו, הבחורה בסדר. ואני בטוחה שיש אנשים שחושבים שהיא שרה יפה/ מדהים/ מקסים וכו'. אני בטוחה שהם צודקים. אבל לי היא פשוט לא עושה את זה. נאדה. ומלאני, פשוט חזרה לעצמה. אחרי הזוועה של שבוע שעבר (ואני מדברת על אוזניים מדממות) היא הצליחה שוב לצמרר אותי. יאללה הולכת לראות את התוצאות. ואה... כן... אני בד"כ קוראת סמויה
אבל אמרתי יאללה נחלוק. אז תהיו נחמדים