X FACTOR US RESULTS SHOW 2

M o n t i

New member

אז שניים מתוך שלוש הקבוצות של פאולה בסכנת הדחה:אינטנסטי וסטריאו. נראה לי שכבר די ברור שאינטנסטי יודחו ואני ממש מקווה שלא. חבל לי בכלל שלקודה ריין לא שם במקומם. ההופעה של סטריאו הייתה דווקא ממש טובה לעומת ההופעות החיות,הם הרבה יותר נחמדים גם שהם לא מפולשים ורוקדים כמו מטומטמים,היו בעיות של זיופים בסוף,אבל אתגבר על זה. את אינטנסטי כמו שגם ציינתי בהופעה הקודמת אני תמיד אוהב לראות,יש בהם קסם בעיניי ואני ממש אוהב אותם וגם אהבתי את ההופעה. והתוצאות היו ברורות מההתחלה. אינטנסטי הודחו וממש חבל לי.

is00

New member
מגיב...

קודם כל אני אפתח בכך שאומר... תוכנית התוצאות הזכירה לי מה בדיוק אני שונא בתוכניות מסוג זה בארה"ב... מריחה! התוכנית התחילה טוב, עם הופעה די טובה של ה- TOP12 וכמה צילומים מאחורי הקלעים ואז התחילה המריחה... כמעט 10 דקות של ברבורים על כמה אף אחד לא רוצה להיות המודח הבא מהתוכנית ובלבולי שכל. 10 דקות כמעט של מריחה בשביל להגיע לבוטום 2(לא כולל הפסקת הפרסומות באמצע). ושוב נוצר מצב שהמנחה צריך לזרז את השופטים, כדי שייתנו את ההחלטה שלהם את מי להציל - את ההוגז או את אינטנסיטי, ושוב להוציא את המנחה... מניאק על זה שהוא צריך לזרז את השופטים. אני ממש שונא את המריחות האלה!!! בכל מקרה לעניינו... שעשע אותי לראות את התגובה של LA אחרי ההכרזה שלקודה ריין ממשיכות הלאה(אני די בטוח שהוא אמר - Really?!) וגם את הפנים של סיימון כשמלאני לא ניצלה עד ברגע האחרון(טוב לפני האחרון, כי הרגע האחרון הולך לסטייסי, אני מניח). אבל הכי אהבתי זה את התגובות של דרו, רייצ'ל ולקודה ריין כשן קיבלו את הבשורה הטובה... Priceless! ולעיקר... בכלל לא הופתעתי למצוא את אינטנסיטי בבוטום 2, אבל את הסטריאו הוגז... זה באמת היה מפתיע. הייתי בטוח שזה לא ייקרה כל כך מהר, כי יש להם מספיק תומכים. אני תוהה אם זה אומר שהם לא כל כך פופולאריים כמו שההפקה והשופטים בטח חשבו. האמת... לא מפתיע אותי. מההתחלה לא הייתי ממש מעריץ שלהם, כי הם לא באמת להקה, אלא זמר ומלווים, שסתם נמצאים מאחור, רוקדים ועושים לסולן הרמוניות מדי פעם. מבחינת "הופעות ההצלה"... "סטריאו הוגז" נשמעו הרבה יותר טוב מאיך שהם נשמעו בערב לפני, והיה אפשר סוף סוף להבין למה השופטים חושבים שהם יכולים למכור אלבומים ולהצליח. בהחלט יש בהם משהו מיוחד(טוב לא בהם... בסולן שלהם). "אינטניסיטי" גם היו די טובים, אבל אני חייב להגיד שזה בעיקר בגלל ההופעה עצמה ופחות בגלל הביצוע. לרגע לא הופתעתי שאינטניסטי הלכו הביתה(בעיקר בהתחשב בכך שהם היו צריכים ללכת ראש בראש עם ההוגז), אבל אני חייב להגיד שגם לי זה היה חבל. לטעמי "אינטנסיטי" הם הרבה יותר מעניינים כלהקה לתוכנית ול"בידור" בפורמאט מההוגז, אבל לא נורא. כל מה שנותר לי עכשיו זה לקוות ש"לקודה ריין" יתחילו להתחבר וסוף סוף ייבחרו באיזה ז'אנר הן רוצות להתמקד(קאנטרי, בבקשה...) ויתחילו לתת לכל המתמודדים המרכזיים לזכייה תחרות רצינית על הכסף.

NP16

New member

ממש לא נורא, רק שאוסטין יבוא שנה הבאה כסולן. :)

ifatkd

New member
אבל מה עשתה שם דנה אינטרנשיונל????

כל הפרק התעסקנו רק בזה שניקול הייתה מאופרת שונה, וזה גרם לה להיות העתק של דנה אינטרנשיונל. חוץ מזה ראיתי את הפרק בהוט 3 והסאונד היה ממש חרא, אז לא נהנתי מאף שיר. מייד אצתי רצתי לביתי וראיתי את השירים ביו טיוב. אז מפה
האוברז - איך ידעתי שניקול שוב תדפוק אותם עם השירים. הבחורה פשוט גרועה כמנטורית! הם באמת נראים כמו חבורה של אוברז, ונשמעים ככה. סיימון יעשה לכולם טוב אם ייפטר ממנה בעונה הבאה. הבנים - אסטרו היה שבוע שעבר מדליק, אבל אותו שטיק השבוע מעצבן אותי מאוד. לא בטוחה שאצליח להתמודד איתו עוד שבוע. כריס רנה, רק בסדר. ומרקוס
אחחחח מרקוס.... יש לו צ'ארם וקול מקסים. להקות - בקבוצה הזו, הכי נהנתי מהסטריאו הוגס, הזכירו לי את ההופעות של הבלאק איי פייז רק עם שירה בלייב יותר טובה. איפיניטי או איך שלא קוראים להם, חמודים להופעות בר מצווה, ולקודה ריין צריכות לעוף בהקדם אפשרי
(אם אפשר שהן יישטפו בנובמבר ריין, זה יהיה נהדר). בנות - רייצל חמודה, אבל זהו. חייבים להפסיק לסדר לה את השיער כמו סידור פרחים כל הזמן. דרו, הבחורה בסדר. ואני בטוחה שיש אנשים שחושבים שהיא שרה יפה/ מדהים/ מקסים וכו'. אני בטוחה שהם צודקים. אבל לי היא פשוט לא עושה את זה. נאדה. ומלאני, פשוט חזרה לעצמה. אחרי הזוועה של שבוע שעבר (ואני מדברת על אוזניים מדממות) היא הצליחה שוב לצמרר אותי. יאללה הולכת לראות את התוצאות. ואה... כן... אני בד"כ קוראת סמויה
אבל אמרתי יאללה נחלוק. אז תהיו נחמדים

SHTRUDIDI

New member

השיר הקבוצתי של המתמודדים נשמע נחמד, אמנם היו איזה 40 איש על הבמה אבל זה עבד איכשהו... לגביי התוצאות, באמת שהופתעתי. שתי הלהקות לדעתי לא היו צריכות לסיים בבוטום 2 אחרי ההופעות שלהן. הייתי שמה שם את לירוי ואת לקודה ריין. ההופעה של סטריאו הוגז בתוכנית התוצאות הייתה טובה, ההופעה של אינטנסטי גם הייתה בסדר. ואז ההצבעה-לא הבנתי למה סיימון הצביע נגד סטריאו הוגז אחרי שהוא ציין אתמול שהם הלהקה הכי טובה בעולם... נו מילא, העיקר שהם ניצלו בסופו של דבר.

M o n t i

New member

כי הוא פוחד מהם שהם מתמודדים חזקים להגיע רחוק. ככה גם הדיחו את לורה בעונה ה-5 או ה-6 (אני כבר מתבלבל) של אנגליה.

Bleed for Me

New member
וואו איך אהבתי את לורה ואוסטין!! העיפו אותם

אחד אחרי השני, זה היה עונה 5..

SHTRUDIDI

New member
אוסטין היה מצוין

הוא היה הפייבוריט שלי באותה העונה. את לורה משום מה אני לא זוכרת...

SHTRUDIDI

New member
וואלה

אני זוכרת שמאוד התלהבתי מההופעה הזאת שלה, יש לה קול אדיר. מה קרה איתה באמת?

limors2

Well-known member
ראיתי ושכחתי.

גם את התוצאות וגם את ההופעות. אהבתי רק את מלאני ולא ממש אכפת לי מי עף כל עוד היא נשארת. ולמה הפרק הבריטי לא יוצא בHD

למעלה