X Factor - טופ 9

Mikey Weiss

New member
X Factor - טופ 9 ../images/Emo58.gif

ערב דיסקו! ורשימת השירים: אלכסנדרה - On the Radio אוסטין - Wishing on a Star דניאל - Don't Leave Me This Way רייצ'ל - Lost in Music ג'יי.אל.אס - Working my Way Back To You רות - No More Tears אואן - Could it Be Magic דיאנה - Call Me לורה - Somebody Else's Guy הממ. אוקיי. לורה שרה את זה באודישן הראשון, ככה שזו בחירה חכמה. דיאנה ובלונדי זה גם שילוב לא רע בכלל. שאר הבחירות מפחידות אותי, בעיקר דניאל.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

הבחירה של אלכסדנרה נשמעת מעולה, וגם של אוסטין נשמעת מעניינת. מסקרן אותי לראות מה אוון יעשה עם השיר הזה ומה דניאל יעשה.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif תוצאות ../images/Emo58.gif

עוד לא ראיתי את התכנית, אבל אני בדיוק עוקבת אונליין אחרי תכנית התוצאות: אוסטין ורייצ'ל הבוטום 2. אני בשוק. (אחד מהם הולך לעוף ודניאל עדיין שם!) נראה איך השופטים יצביעו על זה בדיוק - סיימון מצביע לאוסטין שריל לרייצ'ל דני מצביעה לרייצ'ל, מן הסתם ולואי.... מצביע לרייצ'ל. וואו. אוסטין בחוץ.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifתוצאות

ללללאאא!!! למה אוסטין?אוף... עוד לא ראיתי אבל הופתעתי מאוד מהתוצאה. ורייצ'ל איתו בבוטום 2. נשמע כמו תוכנית מעניינת.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הופעות+תוצאות ../images/Emo58.gif

אני שונא ערבי דיסקו!בלעכס! אין לי כח להגיב על כל אחד,כי כולם היו די פושרים. אלכסנדרה ואוסטין לקחו דווקא שירים שאני אוהב,אבל אלכסנדרה לא השתוותה בכלל לוונזל.ולאוסטין דווקא היה ביצוע טוב,אבל לא ואוו. היחידות שהרשימו אותי כרגיל הן דיאנה ולורה. אני שונא את CALL ME ודיאנה עשתה אותו פשוט מעולה.עם כל הבלגן מסביב עדיין הייתי עסוק בה והיא נשמעה מעולה. הייתי בטוח בהתחלה שרואים לה את התחתונים,אבל אז הבנתי שזה מכנס קצר.
. ולורה שההתחלה שלה הייתה מדהימה,אבל השיר עצמו דיסקו מדי בשבילי,אז לא התלהבתי מהשיר.אבל היא כרגיל פשוט ענקית.אני מת עליה. הלוואי ונראה גמר של שתי הכוכבות האלה.אני באמת לא אדע מי תנצח.זה יהיה כ"כ צמוד. אוסטין ורייצ'ל בבוטום?|: O M G! לא חשבתי אגב שמישהו יגיד לאוסטין מה שלואי אמר לו,אבל לואי צדק.ומה שמוזר שבאודישנים הכי היה לו את זה. השופטים יכולים לבכות עד מתי שהם ירצו,הם עשו את זה לעצמם שלא העיפו את דניאל פעם שעברה.

Mikey Weiss

New member
מה שמונטי אמר ../images/Emo58.gif

שונאת דיסקו. שונאת. ראיתי בערך שלושת רבעי מהדבר הזה על פאסט פוראוורד, ואתם מדברים על הבחורה שבדרך כלל רושמת שלושים אלף הערות תוך כדי צפייה מלאה. אין לי מושג אפילו מה השופטים אמרו על כלום כי לא היה לי כוח לזה. דיאנה. וקצת לורה. וכל השאר, בלאעכס. שיבוא כבר שבוע הבא, ומה שלא יהיה הנושא שלו, הוא יפחיד אותי פחות.

BERNARDIN

New member
../images/Emo58.gif

עושה רושם שדניאל הוא... סנג'איה!!! הוא נחמד, הוא חייכן, הסבתות אוהבות אותו - אז למה שלא נצביע בשבילו? הוא זייפן, הוא חנטריש - אז למה שלא נצביע בשבילו ונעשה צחוק מכל התחרות?

verdax

New member
../images/Emo58.gif הופעות, תוצאות

לא אוהב theme של דיסקו. דיאנה כרגיל מעולה, making the song her own וכו' וכו'. ולורה... נצטט את לואי - "לורה, the voice". אין הרבה מה להוסיף (אבל כן נראה לי שדיאנה "גונבת" ללורה את העונה). בקשר לדניאל, כפי שמישהו כתב מעליי, גם אני הופתעתי מהביקורות של השופטים. הוא נתן לדעתי את כל מה שהיה יכול לתת מבחינתו וזו היתה סתם הופעה סתמית. הוא לא היה צריך לעבור את שלב הבוט-קאמפ מלמכתכילה ואין לו מקום בכלל בפיינל12. הוא שם בעיקר בגלל ה-sob story שלו ובגלל שלדאני היה נראה שיש יותר מידי בנות בתחרות והיא לא יכולה לבחור עוד בת אז היא לקחה אותו. טוב שבעונה הזאת בתוכניות ההדחה המתמודדים שרים שירים שנוח להם איתם ולא את השיר שבגללו הם מועמדים להדחה. אני חושב שרות קנתה לעצמה הרבה אהדה עם purple rain ואני מקווה שרייצ'ל עשתה את אותו הדבר עם no more pain.

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gifוואו..

לא ראיתי את זה בא בכלל..שיעיפו לי את אוסטין.. הייתי באבט"ש עד אתמול ונכנסתי מהפלא לכאן וממש הייתי בשוק..בחיי שראיתי אותו בגמר עם לורה..עצוב לי חחח.. בכל מקרה ההופעות לא היו משהו, לורה כרגיל הפציצה, דיאנה הייתה ממש סבבה, אואן חמוד כרגיל, אוסטין באמת שהיה טוב, גם אלכסנדרה, JLS ורות היו חביבים, ורייצל לא הייתה משהו, אבל למה לעזאזל דניאל עדין שם?! קיצר אני לא מתה על דיסקו, שנה שעברה היה יותר טוב.. וחבל לי על אוסטין..

למעלה