X-EVO 250

eranpc

New member
X-EVO 250

היום הכרתי לקטנוע לראשונה בחייו את המספר 7 ו-8 במד הטורים שלו, והוא בתמורה הכיר לי את 140 קמ"ש+

1. אין ניתוק הצתה?
2. למה גם ללא מפתח ה-12V עובד ומטעין?
3. WAUUUUU! איזה קטנוע מעולה!!!

ImaginaryFriend

New member
יש מחשב

שלא נותן לך לטחון את הקטנוע. כשאתה מגיע ל145-150 במד אתה תרגיש קפיצות כאלה שזה המחשב שעוצר אותו
ו7-8 בטורים זה ממש לא מילה ולגמרי לגיטימים בשבילו.

eranpc

New member
ועוד שאלה על צריכת דלק

בהרצה הגעתי ל-32 ק"מ לליטר.
האור הצהוב של מיכל דלק כמעט ריק מלחיץ אותי - חדש לי....
כמה ק"מ אפשר לעשות בטנק אחד? השיא שלי זה 365 ק"מ ויצא 32 לליטר (100 ק"מ ב-3.125 ליטר) כאמור בהרצה כשאני מלטף בעדינות את המצערת

nApo10

New member
שים לב שכשהנורה הצהובה נדלקת

היא לרוב נכבית ונדלקת מספר פעמים עד שהיא נשארת דלוקה באופן קבוע - בגלל חיישן כמות הדלק שנותן אותות לסירוגין.
הכלל אצלי הוא שברגע שספירת הקילומטרים מהדלקות הנורה מגיעה ל20-25 ק"מ אני מתדלק (כמובן מוודא שאוכל לתדלק אז). בד"כ בתדלוק רואה ~11 ליטר, שזה ליטר פחות מקיבולת המיכל וזה בהחלט מספק אותי (לא להתגרות במזל). יוצא לי 330-340 ק"מ בין תדלוקים, עם רכיבה עדינה וצריכה של ~31 ק"מ/ליטר.

ImaginaryFriend

New member
ץלוי נטו בסגנון רכיבה שלך

וכמה אתה לכבד עם היד על המצערת, לגבי הנורה אני יכול להעיד שאני נקלעתי למצב שאני נוסע משהו כמו 45 קילומטר בהרכבה אחרי שנדלקה הנורה, כמובן שממש לא רצוי להגיע למצב הזה ואם נדלקה הנורה עדיף פשוט לתדלק.
אבל עם זאת שהנורה לא תלחיץ אותך, הכל בסדר

לXקי

New member
באקסבו על7אלף טורים זאת מהירות נסיעה של כ

110-115על מד המהירות כשבפועל זה בערך 95-100 קמ''ש,על 8 אלף זה כבר בין 120ל125 על המד וכ'ו בכדי להגיע ל140 קמ''ש על המד אתה צריך לסחוט את כל המצרעת של הקטנוע,מה שיגרום לבלאי מואץ במנוע....

tomerxh

New member
יש גם לי

שמע יש גם לי..כמו שכתבו, 7-8 זה נורמלי זה מהירות בין 110-130,
אני בממוצע נוסע רגוע עושה אחד ל32, לא הכי אהבתי את המד הזה, אפשר להגיע איתו ל40 קילומטר ושוב זה תלוי באיזה איזה ואיך אתה נוסע..
חשוב מאוד שתשמור על לחץ תקין בגלגלים זה משפיע גם על הקילומטרז..
סע בזהירות

למעלה