X - Dream Oscillator

v i rg o

New member
X - Dream Oscillator

זה אחד מהדברים שאתה פשוט עוצם את העיינים ובאמת ניכנס לאקסטרה חלום אנשים פנקו בעוד כמה טראקים כאלה....

חזי147

New member
תודה אחי..

יש לך עוד משהו שאם אני עוצן תעינים אני מרגיש כאילו אני לקחתי כמה גרמים של אל אס די?

v i rg o

New member
אבל שמע...

זה לא בעייה כול טראנס טוב ויאכותי זה כזה שאתה עוצם את העיינים איתוואתה מקשיב לצלילים וניכנס טוב טוב לתוכו צריך לדעת להקשיב לטראנס ..

חזי147

New member
ואלה תודה אחי...תאמת

אני הייתי יותר כיוון טיאסטו אבל לפני כמה חודשים גיילתי את כל הפסי וכל זה וזה נכון מה שאתה אומר אם אני עוצם תעיינים באמצע שיעור ושומע לי אחד מאלו שרשמת ניראה לי אני מקבל גננה באמצע השיעור וזה הכי כיף תנסו את זה פעם אחת

v i rg o

New member
הייתי בידיוק כמוך אם הטייסטו..

אבל עכשו אני מכור של פסי אין על זה!!! זה הדבר!!!

orberman

New member
וואי

עכשיו יהיה עוד פעם בצפר וזה אני זוכר שנה שעברה באמצע שיעור מדעים פתאום עולה בראש בלי שאני ירצה חריטות של דארק חחח איזה גנבה אני כזה יושב ופתאום מתחיל לדמיין וגם לפעמים כשאני כותב בשיעור עולה לי מוזיקה בראש חח זה משגע אותי לפעמים חח הטראנס נחרט לי במוח ופתאום הוא יוצא החוצה בפנים חח

ברור...

זו תופעה ידועה לא יעזור בית דין נדמה לי שכל החיים שלי כשאני אתרכז במשהו תעלה לי החריטה של Para Halu - 60659: The End of Time כשאני נוהג בלי מוזיקה או רץ או משהו... זה תמיד צץ לי במוח

orberman

New member
???

אמאל'ה אני רוצה לשמוע על מה אתה מדבר כי אני לא מכיר את זה אבל עכשיו הפחדת אותי חחח

למעלה