X פקטור 110
טופ 8

maya567

New member
X פקטור 110 ../images/Emo58.gif טופ 8

רואטה מצויינת. בהחלט לא היתה צריכה מקהלה (מה גם ששרים סה"כ איזה דקה וחצי, בשביל מה כולם הביאו מקהלה??).
שניים לקחת מתחילים קצת לעצבן אותי. שיפסיקו לבחור שירים לא מוכרים! בכל מקרה היתה להם הופעה טובה מאד. סיימון צודק, הם מאד אולד-פאשן, והם חייבים לבחור שירים מוכרים יותר.
קאסי - פחות טובה הפעם. קצת יומרני לקחת שיר של מריה קארי (או וויטני כמו וריטי בשבוע שעבר). היתה די אומללה לעומת המקור. גם מבחינת התצוגה החיצונית היא עדיין נראית רע יחסית, יותר טוב משבוע שעבר, אבל עדיין. חבל שעשו לה את כל השינויים האלו. אני לא מבינה מה השופטים התלהבו. היתה מעפנה לטעמי.
וריטי ניוטון ג'ון - היתה קצת יותר טובה משבוע שעבר, אבל עדיין לא משהו. זמנה הגיעה. היא צריכה ללכת הביתה. she always was a step behind, and she's not my hero...
G4 - לבחורצ'יק עם השיער השחור יש שיניים מזעזעות!
חוץ מזה נראה לי שנואל גלאגר שבר איזו טלוויזיה היום איפשהו באנגליה. וד"א לא חשבתי שאי פעם אני אגיד את זה, אבל נראה לי שהחוליה החלשה שם היא דווקא ג'ונת'ן. הקול שלו גבוה מדי לטעמי, ודווקא הרזה הגבוה (מצחיק שאני יודעת רק איך קוראים לג'ונת'ן
) היה טוב. חוץ מזה, חיבבתי את הביצוע ואהבתי שהם ענו לסיימון.
טאבי.
. אפשר לסגור את התחרות מבחינתי, we have a winner. הוא רק חייב לטפל בשיניים. מה לעזאזל יש להם עם שיניים? חשבתי שהסטראוטיפ של אנגלים ושיניים כבר עבר מהעולם...
סטיב - מזכיר לי קצת את אל גרין. היה הרבה יותר טוב השבוע, עדיין יש מקום לשיפור מבחינתי. חוץ מזה, חייבים לשנות לו את הסטיילינג, הוא היה נראה קצת קריפי לטעמי.
VWS - אני ממש אוהבת אותן. אין סיכוי שהן ינצחו, אבל אני רוצה לראות אותן עוד כמה שבועות (מה שמעלה את השאלה, עד מתי זה משודר? עוד תוכנית שאני לא אדע איך היא מסתיימת??). לסיכום - מיני!! איי לאב יו מיי ליטל מיני!

maya567

New member
../images/Emo58.gif טופ 8 תוצאות

אהבתי את כל הצעקות מהקהל. זה כזה מצחיק! זה עדיף על הפעם השלישית ששמים לנו את הקטעים מההופעות (והקטע עם התא וידויים הזה די מיותר). אהבתי את התגובה של VWS, הבעיה היא שאחרי התגובה שלהן כולם הרגישו צורך לצרוח ולהתלהב עד השמיים. נו טוב, ניתן להם. מצחיק שרואטה בכלל לא שמה לב שהיא עברה לשבוע הבא
איזו מטורללת! הבוטום 2 השבוע היו די מוצדקים. אולי הייתי מחליפה את G4 עם 22go אבל שיהיה. יש ל-22go פוטנציאל, הם פשוט חייבים להפסיק עם שירי הדכאון האלו. בכל מקרה, היה ברור שווריטי תלך הביתה (הרי היא לא ממש בט מידלר).

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif X פקטור טופ 8

קייט היתה יותר מוצלחת הפעם. חוץ מהקטע הזה שלה שהיא מצביעה מעל הראש, מה זה אמור להיות? רואטה - היא מאוד מוצלחת. יותר טובה מהפעם הקודמת אפילו. אני בטוח שהיא תגיע רחוק. בין השירה שלה לאישיות שלה, יש לה את כל הפקאג'. 2טוגו - שוב, אחת ההופעות החלשות. אני מקווה שהגימיק שלהם יימאס על הקהל הבריטי בקרוב. קסי - קודןם כל, שיפור ענקי במראה. היא עדיין קצת מקולקלת ביחס לאודישנים, אבל הרבה יותר טוב ממראה הקברנית המתלמדת של שבוע שעבר. השיר היה קצת גדול עליה, והתנועות קצת יותר מידי קיצ'יות, אבל עם כזה קול נסלח לה. אני איתה עד הסוף. וריטי - הרבה יותר טוב משבוע שעבר, בלי ספק, אבל עדיין לא מספיק טוב. אני לא מבין למה היא בוחרת שירים שאין סיכוי שהיא תגיע לרמה של המקור. ג'י 4 - גם, יותר טוב מהשבוע שעבר, אבל רק בגלל השיר. הם נורא מעצבנים אותי. הבנו, אתם שרים אופרה, הבנו, הסולן שלכם חמוד. נקסט. טאבי - שרון הופכת אותו לאוזי. מה זה החולצה הזאת? וכמה קיטשי זה היה עם הילדים האלה? הוא מעולה, אבל בשביל מה כל התוספות האלה? תנו לו גירטה ותשתקו. סטיב - לא קלטתי את השילוב בין התנועות ידיים של מריה קארי והבעות הפנים של ריי צ'ארלס. יש לו קול נחמד, וחיוך מעורר סימפטיה. זה בטח יסחוב אותו עוד קצת. VWS - מישהו יודע מי מהן הצעירה? הן כולן נראות בנות 40 שם. בכל מקרה, הן מעולות. יותר אהבתי את השיר של שבוע שעבר, אבל גם הפעם הן היו ממש טובות. אני מקווה שהן לא יעופו, כי לא מגיע להן. לסיכום - הכי טובים - רואטה, VWS, וקסי, שלא באמת היתה ברמה שלהן הפעם אבל אני מכניס אותה עם פרוטקציה. הכי פחות טובים ואמן שיעופו ויהרסו להם החיים - 2טו גו, ג'י4, וריטי.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif טופ 8 תוצאות

הייתי מעדיף ש2 טו גו וויל גו, אבל זה לא משנה. מספיק לי שהם בבוטם 2. ששבוע הבא יהיה הם מול ג'י 4 ואני שמח.

De fire

New member
../images/Emo58.gifקייט

בדיוק מה שאני חשבתי..כבר שבוע שני ברציפות שהיא עושה פרסומת סמויה לנאטורפיל ו\או הדאוודורנט החדש שלה.. ומי לעזאזל מלביש אותה בכל שבוע כמו היפופוטם?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הופעות + תוצאות

הפרקים ארוכים מדי ומרוחים מדי וההופעות קצרות מדי וחסרות משמעות. לא מבין איך אפשר לבנות תחרות כשרונות שנותנים להם לשיר נטו דקה. אם היו מוותרים על כל הסקירות אחורה ועושים קליפים יותר קצרים במעברונים יכלו לתת לכל אחד לשיר לפחות 2 דקות. קאסי מדהימה. ההתרגשות מההופעה הראשונה נעלמה והיא הייתה יותר טובה משבוע שעבר. טאבי היה טוב והתנועות המוגמזות מפעם שעברה הוחלפו בהופעה יותר רגועה ואיכותית. 2טוגו היו טובים. השיר קצת איטי ולא מוכר אבל הם נשמעים טוב ביחד. ג'י4 עדיין לא מצליחים לגרום לי לחשוב שהגימיק מוצה - אהבתי בגדול את הביצוע - 2 השירים שהם בחרו ב-2 ההופעות שלהם הם בין האהובים עלי ככה שאני משוחד. VWS היו פחות טובות משבוע שעבר אבל הפופולריות שלהם בשמיים. רואטה הייתה מעולה, סטיב היה טוב ווריטי השתפרה טיפה משבוע שעבר אבל המקהלה חיפתה על הרבה דברים ככה שקשה ממש לשפוט אותם. קיוויתי שווריטי תעוף ואכן היא עפה. אני מקווה ש2טוגו יבחרו שיר קצת יותר קצבי ומוכר בהופעה הבאה כדי שלסיימון לא יהיה מה להגיד עליהם. אחרת אני רואה אותם מחוץ לתחרות וחבל.

למעלה