X פקטור 110 ../images/Emo58.gif טופ 8
רואטה מצויינת. בהחלט לא היתה צריכה מקהלה (מה גם ששרים סה"כ איזה דקה וחצי, בשביל מה כולם הביאו מקהלה??).
שניים לקחת מתחילים קצת לעצבן אותי. שיפסיקו לבחור שירים לא מוכרים! בכל מקרה היתה להם הופעה טובה מאד. סיימון צודק, הם מאד אולד-פאשן, והם חייבים לבחור שירים מוכרים יותר.
קאסי - פחות טובה הפעם. קצת יומרני לקחת שיר של מריה קארי (או וויטני כמו וריטי בשבוע שעבר). היתה די אומללה לעומת המקור. גם מבחינת התצוגה החיצונית היא עדיין נראית רע יחסית, יותר טוב משבוע שעבר, אבל עדיין. חבל שעשו לה את כל השינויים האלו. אני לא מבינה מה השופטים התלהבו. היתה מעפנה לטעמי.
וריטי ניוטון ג'ון - היתה קצת יותר טובה משבוע שעבר, אבל עדיין לא משהו. זמנה הגיעה. היא צריכה ללכת הביתה. she always was a step behind, and she's not my hero...
G4 - לבחורצ'יק עם השיער השחור יש שיניים מזעזעות!
חוץ מזה נראה לי שנואל גלאגר שבר איזו טלוויזיה היום איפשהו באנגליה. וד"א לא חשבתי שאי פעם אני אגיד את זה, אבל נראה לי שהחוליה החלשה שם היא דווקא ג'ונת'ן. הקול שלו גבוה מדי לטעמי, ודווקא הרזה הגבוה (מצחיק שאני יודעת רק איך קוראים לג'ונת'ן
) היה טוב. חוץ מזה, חיבבתי את הביצוע ואהבתי שהם ענו לסיימון.
טאבי.
. אפשר לסגור את התחרות מבחינתי, we have a winner. הוא רק חייב לטפל בשיניים. מה לעזאזל יש להם עם שיניים? חשבתי שהסטראוטיפ של אנגלים ושיניים כבר עבר מהעולם...
סטיב - מזכיר לי קצת את אל גרין. היה הרבה יותר טוב השבוע, עדיין יש מקום לשיפור מבחינתי. חוץ מזה, חייבים לשנות לו את הסטיילינג, הוא היה נראה קצת קריפי לטעמי.
VWS - אני ממש אוהבת אותן. אין סיכוי שהן ינצחו, אבל אני רוצה לראות אותן עוד כמה שבועות (מה שמעלה את השאלה, עד מתי זה משודר? עוד תוכנית שאני לא אדע איך היא מסתיימת??). לסיכום - מיני!! איי לאב יו מיי ליטל מיני!
רואטה מצויינת. בהחלט לא היתה צריכה מקהלה (מה גם ששרים סה"כ איזה דקה וחצי, בשביל מה כולם הביאו מקהלה??).