X פקטור 109
חלק א'

maya567

New member
X פקטור 109 ../images/Emo58.gif חלק א'

ההתחלה היתה קצת ארוכה מדי לטעמי. לא צריך כזו הצגה ארוכה של השופטים (כולל שאגות בוז לסיימון מהקהל...). הקטעים שהשופטים שופטים אחד את השני ממש מגניבים. מצחיק לראות את סיימון מלא במחמאות, ועוד יותר מצחיק לראות את שרון עונה לו! הכי מצחיק היתה היציאה של סיימון ללואי - שאם אין ללואי ביקורת בונה, עדיף שלא ידבר. כאילו, אתה באמת עשית קריירה מזה... VOICES WITH SOUL - בחרו שיר מצוין! בהתחלה ראו שהן מתרגשות, אבל הביצוע היה מצוין. צריך לסדר להן את השיניים
וריטי ניוטון-ג'ון - יש לה קול מאד מתוק, אבל היא קצת זייפה. היא בחרה שיר נורא נורא קשה, מה גם שרוב האנשים מכירים את הביצוע של וויטני ולא של דולי. רוברטה - דבר ראשון, היא נראית בת 26 מינימום, אבל היא נורא יפה, ושרה נורא יפה. השיר גם ממש התאים לה (וגם הוא ממש יפה). רק חבל שהיו בעיות בסאונד באמצע הפרק. Two To Go - הופעה טובה, רק חבל שהשיר לא עד כדי כך מוכר. מה שמו עדיין יותר טוב ממה שמה לטעמי (למרות שהיא השתפרה). סטיב - עם דלקת בגרון, ושמעו עליו. היה בינוני. קאסי - לא אהבתי את מה שעשו לה בשיער. היא היתה הרבה יותר יפה קודם. הסכמתי עם סיימון, הבחירה בשיר היתה גרועה. בכל מקרה, היא זמרת מצויינת ויכולה בכיף לקחת את התחרות. G4 - אישית, אני מתה עליהם, אבל אין סיכוי שאני אקנה דיסק שלהם (או לחילופין אוריד את השירים מהאינטרנט). מגניב לשמוע אותם פעם אחת, וגם הביצוע שלהם היה מעולה, אבל למי יש כוח לשמוע את זה יותר מפעם אחת. חוץ מזה, ג'ונת'ן הוא אחד הדברים היותר מתוקים שיש היום על מסך הטלוויזיה/מחשב (שלא לדבר על זה שהוא מדהים ומהמם). רק חבל שהבהירו לו את השיער כל כך... רואטה - and we have a winner. מעולה, מעולה, מעולה, מעולה. רואטה בהחלט דיווה. טאבי - פרפורמר מעולה. הגיטרה היה מאד לירון לב מצידו, וכמו ללירון לב - זה היה במקום. הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא צריך טיפול שיניים (יש לי קטע עם שיניים, מה לעשות). קצת מפגר שמצביעים מי היה השופט הכי טוב, אבל וואטאבר. אהבתי שאחת מהמלאכיות של סיימון באה לנחם אותו
אם זה תלוי בי, מי שיעזוב הפעם זה שניים לקחת או וריטי. הם החוליה החלשה. שלום! חוץ מזה, אני חייבת לומר שהאיכות של הפרקים השבוע היתה על הפנים.

maya567

New member
X פקטור../images/Emo58.gif - חלק ב' תוצאות

לא אהבתי שלקח איזה חצי תוכנית להגיע לתוצאות. חיכיתי שאסף אשתר וצביקה הדר יקפצו מאיפשהו ויספרו בדיחות בשקל וחצי
חוץ מזה, לקייט היה קשה להשתלט על הקהל ועל המתמודדים. זה היה די משעשע. ענק שלואי ושרון הצביעו למתמודדים שלהם!
היה די מפתיע שרוברטה וקולות עם נשמה היו במקומות האחרונים. מאד מפתיע. VWS היו - שוב - מעולות, וגם לרוברטה לא חסר. אם זה היה תלוי בי, עד כמה שאני אוהבת את השיר הזה, רוברטה היתה הולכת הביתה. מצחיק שזה היה תלוי אך ורק בסיימון. מזל שסיימון חושב כמוני. חוץ מזה, שמתם לב איך האחיין של אוזי התרוצץ כל פעם על הספה מאחורי השופטים? כל פעם ניסה להדחף למסך!

maya567

New member
ד"א רחלי, שוב מזל"ט על הכתבה ../images/Emo13.gif

הפכת לסלבריטי!

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif התוצאות

אה! גועל נפש! קודם כל, אני חייב לציין שבשני הפרקים קייט היתה לחלוטין על הפנים. היא היתה הרבה יותר מוצלחת באודישנים, יכול להיות שהיא סתם התרגשה. לא הגיע לvws או לרוברטה לעוף, מבין שניהם גם אני הייתי מעיף את רוברטה, אבל שוב, היו הרבה אחרים שהגיע להם לעוף לפניה. אני עדיין חושב שהיא הלכה לאיבוד בין הרבה גימיקים של חלק מהאחרים. אני לא יכול לדמיין את שרון או לואי אי פעם מצביעים נגד אחד מהאמנים שלהם. סיימון, יכול להיות. יהיה מעניין אם מתישהו יגיעו שני מתמודדים מאותה קבוצה ל2 הנמוכים. בסך הכל, שני הפרקים האלה, היו אכזבה בשבילי. בעיקר בגלל השירים, אבל גם בגלל השיטת העפה והמועפת. אבל העיקר שקסי עוד שם. ובעזרת השם שבוע הבא היא תחזור להראות אנושית.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif אקספקטור 109 - א

אז ככה. קודם כל, האיכות של הפרק אכן היתה נוראית. ההופעות - VWS - לפי דעתי, ההופעה הכי טובה הפעם. ממש הופתעתי לטובה. קודם כל, ה"מהפך" שעשו להם היה מוצלח במיוחד. אורנה דץ, מאחוריך. הם בחרו שיר מעולה, ונתנו ביצוע מעולה, במיוחד ביחס לשאר ההופעות הצ'יזיות. וריטי - המממ.... לא. היא מאוד התרגשה בקול. אני חושב שהיא בחרה שיר קשה מידי בשביל פעם ראשונה. היא שרה נחמד, והייתי יכול לאהוב אותה עם איזה שיר שקט, אבל השיר הזה לא היה ברמה שלה, כרגע. רוברטה - היא יפה. זה כל מה שאני יכול להגיד כרגע, כי שמעתי רק שתי שורות מהשיר בגלל האיכות של הפרק. טוטו, גו - אכזבה לדעתי. מה זה השיר המעפן הזה? הם שניהם יודעים לשיר יפה, אז למה לא לבחור שיר נורמלי? וגם לא אהבתי שפיטר (?) אמר לסיימון בסוף "shut up". הוא נראה כמו הילדים הקטנים האלה שמנסים להיות קולים. סטיב - הקול שלו היה על הפנים, אני לא סובל את השיר שלו. אבל סביר להניח שהחיוך הזה שלו יספיק בשביל לשמור אותו בתחרות. קאסי - היא שרה מעולה. מעולה מעולה. הבחירה של השיר, שוב, על הפנים. המהפך - נוראי. היא היתה כזאת יפה טבעי קודם, למה להרוס? היא בלי שום ספק הפייבוריטית שלי, אבל אני חושב שהיא הולכת קצת לאיבוד בין כל הגימיקים שהיו בתוכנית הזאת, יחד עם רוברטה. (אני עיוור, יש לי דלקת גרון, אנחנו פעם ראשונה שרים עם מיקרופון, עשו לנו מהפך, אני רוקר מגניב עם גיטרה, תראו, אני שותקת וכו') G4 - אני לא יכול לשמוע אותם. הרעיון של לקחת שירי פופ-רוק ולעשות אותם בגרסת אופרה הוא מזעזע. יש את הלהקה המעצבנת הזאת של הנזירים, gregorians, שכבר עשו את זה והיו עלק מאאאגניבים לאיזה חמש דקות, אבל זה נוראי. אני הייתי מעיף אותם. רואטה - אני חושב שהיא שרה מצוין, היא בחרה שיר מצוין, ויש לה אישיות מעוררת סימפטיה בהחלט. השיר קצת הפריע לי, כאילו חיכיתי לאיזה היי שלא הגיע, אבל היא בהחלט הפתעה לטובה. טאבי - יש לו קול שונה, שזה טוב. הייתי מרגיע קצת את התנועות ידיים המגוחכות האלה של השחיית חזה שהוא התעקש לעשות, אבל הוא בחר שיר מוצלח ובסך הכל היה יותר טוב מהרוב. אני לא אוהב את הרעיון שהשופטים מחליטים את מי להעיף בסופו של דבר, כי זה מוציא את הדמוקרטיה מהעניין. יכול להיות מצב, סתם בהקצנה, שמישהו יגיע למקום האחרון 7 פעמים רצוף ולא ילך הביתה. בכל מקרה, אני הייתי נפטר מג'י 4. ואם לא הם, אז וריטי.

Doji

New member
../images/Emo58.gif פרק 1x09 חלקים א'+ב'

שם אלטרנטיבי לפרק : Simmon under fire לואי ושרון תקפו את סיימון בכל אפשרות שניתנה להם. אני לא חושב שהוא ציפה למתקפה כזאת, ראו שהוא קצת בהלם.
OMG, איך הרסו לקאסי את השיער. התספורת הקודמת שלה התאימה לה מאוד והיא הרגישה בנוח איתה והאחיין (אחיין, נכון?) של אוזי החליט שהוא לא מרוצה, גזז וצבע והתוצעה מזוויעה.
טאבי. את השיר שטאבי החליט לבצע ביצע איינזלי
בעונה הראשונה של "פיים אקאדמי" הבריטית ובהשוואה לאיינזלי ההופעה של טאבי היתה חלשה. סה"כ הוא היה בסדר, התוספת של הגיטרה היתה טובה.
רואטה היתה מצויינת, אהבתי את השיר ואת הביצוע. לדעתי היא תגיע רחוק בעונה הזאת.
G4, מסכים עם מה שמאיה כתבה. הם בבחינת "פוני של טריק אחד" והטריק הזה ממצה את עצמו אחרי 10 שניות של האזנה. זאת למרות שיש להם את שני הבנים הכי חמודים בתחרות.
וריטי היתה מאוד, מ-א-ו-ד מאכזבת. בא לי להרביץ לסיימון על כך שנתן לה את השיר של וויטני, הוא לא יודע שרק וויטני יכולה לשיר "כמו שצריך" את השיר הזה? לא אהבתי בכלל את הביצוע של וריטי.
התוצאות : הפתיע אותי ש- VWS היו בתחתית עם רוברטה (שלא הפתיעה אותי כי אומנם היא שרה יפה, אבל היא לא מעניינת במיוחד). לפחות סיימון עשה את הבחירה הנכונה והשאיר את VWS, למרות שאסטרטגית אם הוא מעוניין להיות השופט שינצח בתחרות היה עדיף שישאיר את רוברטה. השיטה של ההחלטה מי יעוף בידי השופט ששלושת המתמודדים שלו לא בתחתית היא מצויינת!! אני יודע שבעקרון זה לא ככה, אבל שופט ייבחר להעיף את המתמודד שלו רק אם הוא היה גרוע באופן קטאסטרופלי. כמובן שיכול להיווצר גם מצב בו השניים בתחתית יהיו של אותו השופט.... מעניין מהאיך תמשיך העונה אם יעופו שלושת המתמודדים של אותו שופט כבר בתחילת התחרות.

למעלה