X פקטור 109 ../images/Emo58.gif חלק א'
ההתחלה היתה קצת ארוכה מדי לטעמי. לא צריך כזו הצגה ארוכה של השופטים (כולל שאגות בוז לסיימון מהקהל...). הקטעים שהשופטים שופטים אחד את השני ממש מגניבים. מצחיק לראות את סיימון מלא במחמאות, ועוד יותר מצחיק לראות את שרון עונה לו! הכי מצחיק היתה היציאה של סיימון ללואי - שאם אין ללואי ביקורת בונה, עדיף שלא ידבר. כאילו, אתה באמת עשית קריירה מזה... VOICES WITH SOUL - בחרו שיר מצוין! בהתחלה ראו שהן מתרגשות, אבל הביצוע היה מצוין. צריך לסדר להן את השיניים
וריטי ניוטון-ג'ון - יש לה קול מאד מתוק, אבל היא קצת זייפה. היא בחרה שיר נורא נורא קשה, מה גם שרוב האנשים מכירים את הביצוע של וויטני ולא של דולי. רוברטה - דבר ראשון, היא נראית בת 26 מינימום, אבל היא נורא יפה, ושרה נורא יפה. השיר גם ממש התאים לה (וגם הוא ממש יפה). רק חבל שהיו בעיות בסאונד באמצע הפרק. Two To Go - הופעה טובה, רק חבל שהשיר לא עד כדי כך מוכר. מה שמו עדיין יותר טוב ממה שמה לטעמי (למרות שהיא השתפרה). סטיב - עם דלקת בגרון, ושמעו עליו. היה בינוני. קאסי - לא אהבתי את מה שעשו לה בשיער. היא היתה הרבה יותר יפה קודם. הסכמתי עם סיימון, הבחירה בשיר היתה גרועה. בכל מקרה, היא זמרת מצויינת ויכולה בכיף לקחת את התחרות. G4 - אישית, אני מתה עליהם, אבל אין סיכוי שאני אקנה דיסק שלהם (או לחילופין אוריד את השירים מהאינטרנט). מגניב לשמוע אותם פעם אחת, וגם הביצוע שלהם היה מעולה, אבל למי יש כוח לשמוע את זה יותר מפעם אחת. חוץ מזה, ג'ונת'ן הוא אחד הדברים היותר מתוקים שיש היום על מסך הטלוויזיה/מחשב (שלא לדבר על זה שהוא מדהים ומהמם). רק חבל שהבהירו לו את השיער כל כך... רואטה - and we have a winner. מעולה, מעולה, מעולה, מעולה. רואטה בהחלט דיווה. טאבי - פרפורמר מעולה. הגיטרה היה מאד לירון לב מצידו, וכמו ללירון לב - זה היה במקום. הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא צריך טיפול שיניים (יש לי קטע עם שיניים, מה לעשות). קצת מפגר שמצביעים מי היה השופט הכי טוב, אבל וואטאבר. אהבתי שאחת מהמלאכיות של סיימון באה לנחם אותו
אם זה תלוי בי, מי שיעזוב הפעם זה שניים לקחת או וריטי. הם החוליה החלשה. שלום! חוץ מזה, אני חייבת לומר שהאיכות של הפרקים השבוע היתה על הפנים.
ההתחלה היתה קצת ארוכה מדי לטעמי. לא צריך כזו הצגה ארוכה של השופטים (כולל שאגות בוז לסיימון מהקהל...). הקטעים שהשופטים שופטים אחד את השני ממש מגניבים. מצחיק לראות את סיימון מלא במחמאות, ועוד יותר מצחיק לראות את שרון עונה לו! הכי מצחיק היתה היציאה של סיימון ללואי - שאם אין ללואי ביקורת בונה, עדיף שלא ידבר. כאילו, אתה באמת עשית קריירה מזה... VOICES WITH SOUL - בחרו שיר מצוין! בהתחלה ראו שהן מתרגשות, אבל הביצוע היה מצוין. צריך לסדר להן את השיניים