X בישראל - מחר!!!!

tatababa

New member
X בישראל - מחר!!!!

תזכורת לכולם, מחר X יוצא בישראל. אל תשכחו לרוץ לחנויות ולקנות.. אחלה יום רן (משועמם בהרצאה בנושא תקשורת המונים).

אני נמצא בדילמה...

אז ככה, שולחים לי מבריטניה את ה promo cd ובנוסף הזמנתי את המהדורה הכפולה עם ה DVD וגם את המהדורה היפנית. ואני מתלבט בנוגע למהדורה האוסטרלית עם הבונוס של disco...ככה שאת המהדורה האירופאית הרגילה שמגיעה אלינו נראת לי קצת בזבוז של כסף... ובנוסף בטוח שעוד נקבל בהמשך הדרך מהדורה אמריקאית שבד"כ באה עם בונוסים נוספים ואולי הייפר אדישן עם רימיקסים כמו שהיה ב LY וביפבר...אולי טור אדישן בהמשך השנה ? בסוף יהיו לי כמו לפיבר איזה 8 גרסאות

עכשיו אני מבין למה היא מכרה 70 מיליון עותקים

בעולם לפחות חצי מהם בבית שלך ושל אפרת

נתוני מכירות ראשונים בבריטניה של X לאחר יום

כרגע עומדת על מקום 3 עם מכירות יפות של כמעט 28 אלף לאחר יום מכירות אחד בלבד! מעריצים מבריטניה בפורומים מספרים שבהרבה חנויות של HMV ו woolworth כל הדיסקים אזלו ממש! וכל מהדורת ה USB כמעט sold out בכל בריטניה רק מהזמנות מוקדמות , מה שהופך את המהדורה לאספנים בלבד ודיי נדירה... 1) Leona Lewis - 44k 2) Shayne Ward - 31.8k 3) Kylie - 27.7k 4) Westlife - 19.5k

tatababa

New member
RIPPING UP THE DISCO נמצא בכל

המהדורות. אין משהו שייחודי למהדורה האוסטרלית..

איך הוא נמצא בסטנדרטית-אירופאית ?

יש רק 13 רצועות שהוא לא מבינהם ..לא? או שאני כבר מתבלבל...

tatababa

New member
שיר חבוי..

אתה מכניס את הדיסק למחשב, וזה מעלה לך עמוד נסתר באתר הרשמי של קיילי ממנו אתה מוריד את השיר. מגניב, לא?

midweeks רשמיים של X ב Itunes!

אפשר להגדיר את X כהצלחה ממש לא מבוטלת..צופים שהוא ימכור בבריטניה עם ההורדות החוקיות קרוב ל 140 אלף בשבוע הראשון שזה בערך מה שפיבר מכר בשבוע הראשון שלו...זה מדהים. #1 iTunes UK #1 iTunes Australia #1 iTunes Germany #2 iTunes Belgium #2 iTunes Luxemborg #2 iTunes Denmark #3 iTunes Greece #3 iTunes France #6 iTunes Spain #6 iTunes Canada #7 iTunes Japan #7 iTunes Portugal #7 iTunes Finland #7 iTunes Ireland #7 iTunes Sweden #10 iTunes Netherlands

למעלה