LeAnnDylan
Well-known member
צופה ומגיבה:
מה לעזאזל קלי לובשת
טוליסה
אמיליה- Billie Jean לקחת שיר שכבר אי אפשר לחדש בו שום דבר ולנסות לעשות איתו משהו מענין זה קשה. אז מענין- זה לא היה, אבל זה לא היה רע. אגב כל הקטע עם הרקדנים נחמד לי. איזה שינוי מרענן מאיידול
השיער שלה האואבר, מזעזע. זה נראה כמו הראשים של בני 16 בתיכון שבוע אחרי פורים כשהשטיפה הזולה שהם עשו ירדה. ציון - 7.
ג'וני- Believe הו ג'וני. מסכן שלי
כמה אידיוט לואי. כמה?! מזה השיר הזה? מזו ההופעה המזעזעת הזו? יאק גדול על הכל
ציון - 3.
רית'מיקס- Super Bass השיר די גרוע אך מדבק. לא שמעתי אותו מימי ואני לא מצטערת על זה כל כך. הלהקה מזכירה לי קצת את הספייס גירלז עם נגיעת של נ' דאבז. זו הייתה הופעה נחמדה וכיפית. הכי טובה של הערב? סביר להניח שלא. העיקר שטוליסה נהנתה. ציון - 7.
פרנקי- The A Team הוא חמוד כזה ויש בו משהו כובש אבל לא יודעת הוא סתמי כזה בעיני. אחרי ההופעה אני נשארת עם תחושה של "נו ו..?" ציון - 6.
סופי- Teenage Dream היחידה מהבנות שחיכיתי לראות את ההופעה שלה. אהבתי מאוד את העיבוד לשיר. יש לה קול מדהים ואם עד עכשיו לא ראיתי לאיזה ז'אנר היא יכולה להשתייך אז אין ספק שאחרי ההופעה הזו אני יכולה לראות אותה בתור מלכת פופ בריטית חדשה. הופעה פשוטה ופנטסטית. איך אומרים? לס איז מור? במקרה של סופי זה כל כך נכון. ציון - 9.
ג'ונג'ו- You Really Got Me חוץ מהעובדה שהוא הרבה יותר חתיך ממה שזכרתי, כל ההופעה רק חשבתי איזה בזבוז מקום. קרולין יכולה לתת הופעה הרבה יותר טובה מזו של ג'ונג'ו שאפילו מבדר לא היה. ציון - 5.
2 נעליים- Something Kinda Ooooh אני אוהבת אותן מאוד ואוהבת את השיר הזה וציפיתי להופעה שלהן אבל משהו שם לא עבד. יש להן סאונד נהדר שלא בא לידי ביטוי בהופעה הזו. הן נשמעו כמו סתם להקת בנות ג'נרית ואיבדו את כל היחוד שלהן ואם צריך להשוות להקות בנות אז רית'מיקס היו טובות יותר. מאוכזבת מעט. אגב מה נסגר עם הליפסטיק של ההיא עם השחור? ><" איפה ריאן סיקרטס שיבוא עם מגבון לנקות לה את צידי הפה. ציון - 6.
ג'יימס- Ticket To Ride זה היה משעמם. לשם שינוי מסכימה עם לואי. ציון - 4.
מישה- Rolling In The Deep מצד אחד שמחה שהיא שינתה את העיבוד כי בניסיון להישמע כמו אדל היא הייתה כושלת. מצד שני זה היה גרוע. אהבתי את הקטע של הראפ וכבר אמרתי שזה הדבר היחיד שמייחד אותה אבל לא יודעת אם אני ממש אוהבת את זה. אולי בשמיעה שניה ושלישית זה יבוא לי יותר בטוב. כרגע אני בעיקר נשארת עם הרבה סימני שאלה אחרי ההופעה הזו. ציון - 6.
נו וייב- Beautiful People לא יודעת אם זה בגלל שאני מריצה מעט קדימה את הקטעים עם שאר השופטים לפני ההופעות אבל זו רק אני או שטוליסה היחידה שמראים אותה אשכרה עובדת עם המתמודדים?
ההופעה עצמה הייתה חמודה. לא משתגעת על השיר והייתי שמחה לראות אותם שרים משהו אחר אבל כיף לי לראות את טוליסה מתלהבת אז לא אכפת לי מה הם שרים
ציון - 6.
מרכוס- Moves Like Jagger אני שונאת את השיר הזה אבל מוכנה לקחת את מרקוס על פני אדם לווין אנידיי. ציון - 6.5
סמי- You're Free הכי אוהבת אותה ואוי ללואי אם הוא יעיף לי אותה שוב. אבל, אומנם חושבת שהקול שלה מדהים- חושבת שהשיר לא תאם את היכולות הווקאליות שלה. היא טובה מידי בשביל השיר הזה. היא צריכה משהו מאתגר יותר. HELL היא צריכה מנטור מאתגר יותר. לואי מאסט דיי. ציון - 8.
דה ריסק- She Said חושבת שאני אוהבת אותם פחות מאת דה קיז המקורית. אז נכון הם להקת בנים עכשיוית יותר אבל אני בעד להחזיר את הניינטיז. זו הייתה תקופה מוזיקלית יפה יותר בלאו הכי... הם חמודים, הם טובים, הם נתנו ביצוע נחמד לשיר שלא שמעתי מעולם ואני חושבת שזו ההופעה הקבוצתית הטובה של הערב. ציון - 7.
קרייג- Jar Of Hearts אולי הוא חושב שהפרצופים גורמים לו להיראות רציני יותר ו"אין דה מומנט" אבל אותי זה סתם הטריד. כשהורדתי את החלון למטה ורק הקשבתי לקול שלו הצלחתי ליהנות מהביצוע. מרובו בכל אופן. לא אוהבת אותו בתור מתמודד אבל הוא הפתיע לטובה. ציון - 7.
קיטי- Who Wants To Live Forever אני מתעבת אותה ורציתי לשנוא את ההופעה הזו מאוד. היו כמה רגעים של נפילה מהמלודיה ששמחתי לאיד אבל בגדול השיר הזה מהמם בעיניי ולא זכור לי ששמעתי אי פעם מישהו ממש מחרב אותו
מצד שני, הזיכרון שלי לא משהו ואני זוכרת רק את קיידי וקת'רין שרות אותו באיידול. סו.. ציון - 7.
ג'נט- Fix You העאהעהאהע משמשית!!! |מבועת| שונאת שונאת שונאת את קולדפליי
הקול שלה הפעם היה הרבה פחות נוראי מבהופעות קודמות אז לא סבלתי כל כך. עדין לא אחת המועדפות שלי אבל טוב יותר ממה שציפיתי ממנה אז וול דאן. ציון - 7. לסיכום- אלה שהייתי רוצה שיעופו מכל קבוצה על סמך ההופעות היום:
ג'יימס.
אמיליה.
2 שוז, כברירת מחדל
ג'וני, כי אני באמת לא רואה איך אני יכולה לאהוב אותו. אבל ג'ונג'ו היה ללא ספק האכזבה של הערב מבחינתי.
מה לעזאזל קלי לובשת