Xפקטור-פרק 12-LIVE

Xפקטור-פרק 12-LIVE../images/Emo240.gif

כל מה שיש לי להגיד זה שסמי
... ראיתי רק חלק בינתיים ועפה ללימודים, אז מחכה לקרוא את הביקורות שלכם מה שמדהים זה שבערך כל השופטים עקצו את לואי על זה שהוא העדיף את גולדי על פני סמי... דביל.... אבל האיפור שלה נראה זוועה והלבוש.. שיהיו לי בריאים... העיקר שהקול היה מדהים מתמיד

is00

New member
פותח ואומר...

לקלי הולכת להיות משימה קשה(הטוויסט שדובר עליו בפרומו היה שכל מנטור ייצטרך להיפרד מאחד מהאמנים שלו היום בתוכנית התוצאות), והתוכנית החיה הראשונה הוכיחה רשמית שיש לה גם את הקבוצה הכי טובה השנה. אני אציין כבר עכשיו שלא ראיתי את כל התוכנית. ראיתי קטעים ביוטיוב שכללו את ההקדמה לכל הופעה ואת תגובות השופטים/מנטורים לכל הופעה וזאת התרשמותי מההופעות... מהקבוצה של קלי, לטעמי סופי נתנה את ההופעה הכי טובה - היא גם הראתה מקוריות עם עיבוד חדש לשיר שהיא שרה("חלומות נעורים" של קייטי פרי) וגם הביאה לידי ביטוי את הייחוד והאיכויות שיש בקול שלה. ג'נט קצת איכזבה, לצערי, עם הכיסוי ל"לתקן אותך" של קולדפליי, אבל אני חייב להגיד שאחד השירים שחשבתי שיכולים להתאים לה הוא שיר אחר של קולדפליי - "צהוב", וכשראיתי שהיא מכסה שיר של קולדפליי זה גרם לי לשמץ של גאווה עצמית.
בכל מקרה חבל לי שהיא לא היתה יותר טובה, אבל הקול שלה עדיין קסום וייחודי בעיניי, ואני מקווה שזה יעזור לה עם קלי כדי לעבור לשלב הבא. אמיליה לילי בחרה לכסות שיר של מייקל ג'קסון(בילי ג'יין) ולטעמי היא הייתה אחת הפחות טובות בתוכנית. אין ספק שיש לקול שלה עוצמה, אבל השאלה היא... האם עולם המוזיקה צריך עוד כריסטינה אגילרה(לייט)? כן, אני עדיין מחזיק בדיעה שאמיליה מזכירה את כריסטינה ולא אף אחת אחרת. מישה, כרגיל היתה מדהימה, אבל... עוד כיסוי ל"רולינג אין דה דיפ" של אדל?!
ומה זה היה הלבוש הזה שהיא לבשה בתוכנית? אני מקווה שלפחות היה משהו מעניין לקרוא בעיתונים האלה.. בכל מקרה, הבעיה עם הביצוע שלה, לטעמי, היה שהוא נשמע קריוקי מדי, חוץ מקטעי הראפ שהיא הכניסה באמצע. זאת גם הסיבה שבחרתי בסופי כהביצוע של הערב. לדעתי ההחלטה של קלי לגבי המבצעת שתמשיך איתה צריכה להיות בין ג'נט לאמיליה. אני מקווה שהיא תבחר בג'נט. הביצועים של הקבוצה של טוליסה לטעמי היו 4 מהפחות טובים בתוכנית(טוב, חוץ מצמד הנעליים שלטעמי היו אחלה). אין לי מושג למה טוליסה החליטה שלהקת הבנות שלה - "הרית'מיקס" ייבצעו שיר בסגון היפ הופ. החלטה גרועה! יש אחת בלהקה שמתאים לה לבצע היפ הופ, אבל שלושת האחרות צריכות לדבוק בפופ. היה לי באמת חבל עליהן. ל"ניו וויב" היה, לטעמי הביצוע הגרוע של הערב בקבוצה של טוליסה(סוף סוף קצת כנות מגרי ושיפוט למופת), אבל הסופר גרופ שלה "דה ריסק" לטעמי לא היו הרבה יותר טובים מהם. בקיצור - לא משנה מה, צמד הנעליים צריכות להמשיך הלאה(אגב מזל טוב לבלונדה מהצמד. מתברר שהיא בהריון. אני רק מקווה שזה לא של פרנקי.
) ואם כבר בטוליסה עסקנו... טוב, דילן, את לא יכולה לדבוק בזה שהבלונד בשיער שלה היה רק גוונים שדהו. מה הולך עם השיער שלה? נראה שהיא הלכה על שיער בלונדיני באמצע וחום במחלפות שלה הפעם... מה קורה שם?
הקבוצה של גרי גם לא ממש התבלטה לטעמי. קודם כל, אני לא מבין למה מרכוס שר את "זוז כמו ג'אגר" של מארון5. בחייך גרי לא היה שיר יותר חדש שיכלת לחשוב עליו?(
). אמנם מרכוס היה בסדר, יחסית, אבל לטעמי שיר אחר(קצת יותר ישן) היה מתאים יותר. גרג נתן הופעה טובה, אבל לטעמי הוא יכל לעשות הרבה הרבה יותר עם הקול שלו עם שיר אחר. אולי אפילו בשיר הזה. זה אכזב אותי. ג'יימס... אני דווקא נהנתי. נכון יחסית לשאר הישירים השיר שלו היה יותר... איטי...שקט...ישנוני... אבל האיכויות של ג'יימס מגיעות בעיקר מהקול שלו ולטעמי אלה סוג השירים שיכולים להתאים לו. ומה אני אגיד לגבי פרנקי? בבקשה תלך הביתה. בבקשה! הוא פשוט היה נוראי, לטעמי! אין לי מושג מאיפה באו כל ההשתפכויות של השופטים על הביצוע שלו.
הקול שלו כל כך נוראי! אני מקווה שפרנקי יילך הביתה, אבל אני יודע שזה לא ייקרה.
נראה שגרי פשוט מת עליו. ולסיום... הקבוצה של לואי - לטעמי לסמי וקיטי היו את ההופעות הכי טובות בקבוצה, אבל שתיהן היו יכולות להיות טובות יותר. ג'וני כצפוי(בשבילי) היה נוראי וג'ונג'ו בהחלט יכל להיות הרבה הרבה יותר טוב. אבל אין ספק שהם היו 2 מהחלשים ביותר בערב הזה. אני מצפה שג'ונג'ו יילך הביתה, כי אין מה לעשות... לואי מת על ג'וני. אני מקווה שכשההצבעה תגיע לידי הצופים הם יידאגו להדיח את ג'וני בהקדם האפשרי.

RacheLambert

New member
אני זוכרת רק את סמנתה וג'נט

השאר היו חלשים בעיניי. לסמנתה יש קול ענק למרות שהביצוע היה קצת מיושן. ג'נט הייתה מעולה, הקול שלה כ"כ מהפנט ושובה אבל למה צבעו לה את השיער?? היא נראת כמו פלורנס וולש.
וג'וני - WTH????. הוא מזעזע, הקול שלו כאילו שהוא שאף בלון הליום
טוב שרק גארי הבין איפה הוא נמצא וצדק שאמר שזה היה קרקס(אפילו יותר גרוע). בכלל בכל הביקורות גארי הכי מדוייק

Mikey Weiss

New member
סיכום קצר על מה שאני זוכרת

קודם כל, אני חלוקה בדעתי לגבי הטוויסט - מצד אחד יש קטגוריות שמגיע להן להשאר יותר מאחרות. מצד שני עד לפני עונה היו 3 מתחרים בקטגוריה, ואולי לעשות סינון אחרון אחרי שרואים איך המתחרים בלייב זה לא רעיון רע. המתחרים, לפי קבוצות: גארי והבנים: פרנקי - אני לא ממש זוכרת איך הוא היה. מה שאני כן זוכרת היה בינוני עד סביר. הוא לא איום, באמת, הוא פשוט באמת לא מבריק מבחינה מוזיקלית, ואני לא מדברת על הקול שלו (שלא עוזר) אלא שהוא באמת לא מביא שום דבר מעניין לתכנית. ומי שחושב שאם החלטתי שאני לא אוהבת מישהו באודישנים ולכן אני באופן עקרוני ממשיכה להיות נגדו, תמשיכו לקרוא ותראו שאני מסוגלת לשנות את דעתי לשני הכיוונים. ג'יימס - באודישנים חשבתי שיש לו פוטנציאל מעניין, ואני כן אוהבת את הכיוון שלקחו אותו אליו, אבל זה היה חלש מדי לטעמי ואני מנחשת (לצערי) שהוא יהיה זה שיודח היום. מרכוס - ממש לא אהבתי. זה לא היה כזה מעניין לדעתי, וזה היה חלש ווקאלית יחסית לעצמו. קרייג - הוא עשה את מה שהוא עשה בבית השופטים והצליח ממש לרגש אותי. כל סיפורי הדיאטה פחות עניינו אותי, אבל הוא היחיד מהבנים שהיתה לו הופעה טובה באמת. לואי והאוברז: קיטי - כמה צפוי שלואי ינסה לעשות כמה שיותר קיטש גרנדיוזי בקטגוריה הזו. ההופעה היתה מוגזמת לחלוטין מבחינה ויזואלית לטעמי, אבל מתחת לכל השואו אוף יש בחורה שמסוגלת לשיר. ג'וני - כל שנה יש מתחרה שאני פשוט מתעלמת מקיומו בביקורות. השנה תורו. ג'ונג'ו - רציתי שהוא יהיה טוב, באמת. הוא לא היה. אני מנחשת שניפרד ממנו היום. סמי - מתה על השיר הזה והבחורה יכולה לשיר. אבל זה שהיא לא מידה 12 ולא בת 20 לא אומר שצריך להלביש אותה כאילו היא נולדה ב1940. בחזרה למה שיש לה עליו שליטה - היא שרה מדהים וזו היתה אחת ההופעות הבולטות לטעמי. טוליסה והלהקות: דה ריסק - אני לא ממש זוכרת מה הם שרו. אני זוכרת שהם היו נחמדים וחשבתי שהם יכולים לעשות דברים יותר מעניינים. נו וייב - לא סובלת את השיר שזה סוג של בעיה אבל היתה הופעה טובה (אם כי לא מושלמת ווקאלית) והעמדה שמאד עזרה לשיר. 2שוז - היה בערך מה שציפיתי מהן - הופעה כיפית והם שרו טוב, אבל זה אולי היה קצת קיטשי ולא היה שיר שמספיק הראה שהן מסוגלות לשיר. אני מאד אוהבת אותן אבל לצערי נראה לי שהן בסכנה היום. רית'מיקס - אני בערך מסכימה עם גארי - לא יודעת אם זו היתה ההופעה הכי טובה של להקת בנות באקס פקטור, למרות שזה בטח בטופ, אבל הן בטוח להקת הבנות הכי מעניינת שהיתה, ובאמת יש להן כימייה מצוינת. מחכה לראות איך זה יראה עוד כמה שבועות אחרי שהן הופיעו כמה פעמים ביחד. קלי והבנות: אמליה - מצד אחד ההופעה היתה סבבה, באמת, יש לאמליה לוק ונוכחות והיא שרה אחלה, מצד שני זה לא היה כזה מעניין - שמענו את בילי ג'ין בגרסת רוק כבר מספיק פעמים וזה שהפעם בחורה שרה את זה לא עשה כזה הבדל מיוחד. לא היה שם שום דבר מחדש שם, ונראה לי שהיא הכי בסכנה היום, שזה חבל, כי היא היתה יותר טובה מחצי משאר המתחרים. סופי - לא אוהבת את מה שעשו עם השיער שלה. חוץ מזה, זה היה חכם ללכת על שיר בסגנון שהוא מאד עכשווי, ולעשות עליו טוויסט ולשיר אותו בגרסא האיטית הזו בסגנון אחר שגם נשמע מאד עכשווי. היא ביצעה את זה מאד יפה והיא נראית טוב על המסך. מישה - לא התחברתי אליה באודישנים בכל. יש בה משהו שפשוט לא עובר אליי. אבל היא הגיעה לעבודה אתמול והביצוע - של שיר שכמה שהוא יחסית חדש הוא גם ככה חרוש - היה מעולה. הראפ שלה הוסיף טוויסט כמו גם העיבוד וכל ההופעה נראתה כמו הופעה של זמרת, לא מתחרה באקס פקטור. ג'נט - פעם בכמה שנים יש מתחרה שלא משנה מה הם ישירו, אני אהנה מזה, והשנה זו כנראה ג'נט. אני לא יודעת אם זה ימאס מתישהו, אבל יש לה קול כזה ייחודי שכל שיר שהיא שרה נשמע "ג'נט" ולא ג'נט מנסה לחקות מישהו אחר. אני, אגב, חושבת שהיא יכולה להופיע הרבה יותר טוב ממה שהיא הופיעה אתמול. הימור למודחים היום: ג'ונג'ו, 2שוז, אמליה וג'יימס/מרכוס.

הסיכום שלי

טוב, כבר יש תוצאות, אבל לא ראיתי אותם, אז זה הסיכום שלי לפני בקבוצה של לואי: ברור שהטובה מכולם היתה סמי וברור גם שהיא נשארת לפי התגובה שלו. הכי הגיוני יהיה להדיח את ג'ונג'ון שמלכתחילה לא ברור לי למה הוא לקח אותו ולא את טרי... אני מקווה שהוא לא ידיח מישהו אחר, למרות שקיטי זייפה לא מעט, היא עדיין חיה את ההופעה בניגוד אליו. בקבוצה של טוליסה: שלדעתי זאת מתמודדת להיות הקבוצה הכי טובה. שיניתי את דעתי לגמרי. 2 נעליים היו מעולות לדעתי ומקווה שהן נשארות, אבל רית'מקס שלא אהבתי היו מצויינות, ממש אהבתי אותן, וכמובן את ריסק, הקבוצה שאני מקווה שתודח היא ניובייב בקבוצה של גרי שהיא לגמרי הקבוצה הכי פחות טובה. לדעתי מי שצריך להיות מודח זה ג'יימס, אבל מי שיודח יהיה מרכוס. נראה לי שגרי לא ידיח את ג'יימס בגלל "הסיפור" ואת פרנקי שאני לא אהבתי את ההופעה שלו בכלל בגלל הבנות וקרייג היה פשוט הכי טוב הערב אחרי סמי. בקבוצה של קלי: בלב כבד אני חושבת שאחרי הערב אמיליה צריכה להיות מודחת. הכי טובות הערב היו מישה ואחריה סופי, אהבתי ממש את שתי ההופעות, את של מישה יותר ואין מצב שהיא מודחת. אמיליה זייפה ולכן נראה לי שהיא תודח. השאלה אם נותנים לשופטים את היום הזה לראות כמה צפיות יש ביוטיוב וההורדות ולפי זה הם יכולים לדעת למי להצביע, כי אם כן, התוצאות יהיו בהתאם. ולא הבנתי למה צבעו לכולם את השיער, בעיקר לג'נט... ממש לא ברור. לא אהבתי את ההערות של גרי, דווקא לא הסכמתי איתם, אני חושבת שקל לא להעיר אותם, כי יש לו קבוצת גברים, אז ברור שהם לא יכולים להתלבש ולעשות יותר מדי שאוו גם ככה... הוא פשוט מקנא, יש לו את הקבוצה הכי גרועה

ושכחתי לכתוב שלואי היה כל כך מעצבן

בפרק הזה.. אחרי כל הופעה הוא התלהב כאילו הוא יצא מאיזה קריקטורה

Mikey Weiss

New member
לגבי השיער של ג'נט - רצו לשחק על האימג' שלה

בתור הנערה האירית השברירית או מה שזה לא יהיה. הרבה מאד אירים הם ג'ינג'ים, אז לעשות אותה ג'ינג'ית זה מחזק את התדמית הזו. אנחנו צריכים לזכור שאנחנו לא קהל היעד של התכנית הזו, אלא הקהל בבריטניה ואירלנד וההחלטות שעושים בתכנית משחקות למי קהל היעד שלהם שם. יש להם גם יחסית מעט מאד מועמדים שיש להם הצבעה איזורית השנה, עם רק מתמודדת אחת מאירלנד (טכנית מבריטניה כי היא מצפון אירלנד, אבל בשביל האירים היא אירית), אין סקוטים בכלל, גם לא וולשים לדעתי, אז זו תהיה יחסית הצבעה הרבה יותר מאוזנת משנים קודמות.

jess r

New member
אוקי...

פראנקי פאקינג מעצבן ברמות בלתי אפשריות!!~@!~#!@#%$% הוא בכלל שר? הוא הוציא תו מהפה שלו? הוא פשוט לחש את כל השיר, לא משנה איזה חלק זה בשיר, מה המילים, לאן הולכת המנגינה. הוא פשוט... דיבר. ויש קטע לקראת הסוף שהמנגינה מתגברת... אבל פראנקי שם קצוץ! הוא ממשיך לקשקש כמו מקודם! מה זה משנה לו. חוץ מזה גברים במכנסיים יותר צמודים משלי מעוררים בי חשד. ג'נט נראת מזעזע, מה עשו לה בשיער? יותר יפה על גלים חלקים וחוץ מזה היא נראת אנורקסית בטירוף והחיוורון לא מוסיף - אפשר היה לאפר אותה יותר מוצלח, זה עושה לי בחילה שמשווקים את המראה הזה. בנוגע להופעה הנטייה שלה לבלוע מילים מתחילה לעצבן אותי אבל בינתיים זה נסלח, נראה מה יהיה בהמשך רק שלא תתקע על הבלדות המרדימות. מישה - אהבתי את ההופעה אבל אם היא תמשיך לרפרפ בכל שיר בלי קשר לתוכן השיר אני אתחיל להתעצבן. הופעת הערב מבחינתי, לפחות ממה שראיתי - סופי
קול מהמם, עיבוד יפה ובחירות מעניינות היא עשתה בביצוע. לא רחוק ממנה לטעמי הגיעה סמי - אני לא ממש מתחברת לבחירת השירים שלה אבל בסדר, והיא חייבת סטייליסט חדש. קיטי - אוהבת לחצות גבולות. בהחלט חצתה גבולות עם הדבר המזעזע הזה מעל העיניים שלה. פעם אלו היו גבות היום אני לא יודעת איך לקרוא לזה. זאת רק אני או שהיא לא הווקאליסטית המדהימה שהיא חושבת שהיא? כאילו היא סבבה אבל "הו ואנטס טו ליב פוראבר"? באמת? היא מזה לא מחזיקה שיר כזה
קרייג - מה זה הפוני הזה? לא, ברצינות, אולי זה קטע בריטי שכולם שם נראים כמו לא יודעת מה לטעמי, אבל זה מחרפן אותי. אולי השיר הכי גרוע ששרו באותו ערב (זה והחדש של מארון 5). שייתן לגארי לבחור את השיר פעם הבאה. לא טרחתי לצפות בלהקות, מהתקציר שהיה בפרק התוצאות כולן נשמעו כל כך רע שבא לי להקיא. למה אף פעם אין להקות רוק בתוכנית הזאת?

jess r

New member
ותוספת

ג'יימס ששר את השיר של הביטלס וקיבל כמה ביקורות על בחירת השיר (כלומר לא הוא, גארי) - ממש לא מסכימה. קודם כל ביצוע מהמם והתפאורה - אחת התפאורות אם לא ה
רק בגללה נראה לי התלהבתי
וברצינות - נחמד לשמוע מישהו שהקשיב למילים של השיר, והעיבוד היה מאוד מעניין. נכון, הוא לא היה קליט כמו שירים אחרים באותו ערב אבל זה עבד. ונכנעתי ושמעתי את הרית'מיקס - סבבה אבל לא התלהבתי כל כך, השיר המקורי מתעלה ומדובר בשיר מסריח לגמרי, בחירה ממש מטופשת לשיר.

בחירת השיר והתפאורה סבבה, אבל הוא זייף בטירוף

בערך כל השיר, הוא זייף אפילו יותר מקיטי, מבחינת זיופים, הוא היה הכי גרוע בערב הזה.

אז ככה../images/Emo3.gif

ממש לא מסכימה איתך על קרייג, שמחה שהוא בחר את השיר, נתן הופעה מדהימה, אחת הטובות בערב הזה.. הפוני שלו זה כבר משהו אחר. חבל שלא צפית בלהקות, כי חוץ מניובייב לכולם היו הופעות טובות, בטוח יותר משל קבוצת הגברים... וקיטי אכן רעדה וזייפה הרבה יותר מבעבר וממש לא החזיקה את השיר. מישה כנראה תמשיך לשרבב ראפ זה חלק ממי שהיא ומה שמייחד אותה מסכימה עם מה שאמרת על ג'נט וגם על פרנקי.. ואני דווקא אוהבת את פרקני, הפעם לא. ואין ספק שסמי חייבת דחוף סטייליסט חדש, אבל אני אוהבת אותה בכל מצב. ואת סופי הייתי ממקמת במקום השני הערב אחרי סמי אולי אפילו מקום שלישי אחרי קרייג.

Mikey Weiss

New member
לגבי הלהקות - זה תלוי בארץ

ברוב הארצות יש להקות רוק. בבריטניה הם תקועים על הלהקות בנים / בנות. לא חושבת שראיתי בערך להקת רוק אפילו נבחנת.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif בעיקר כל להקות אחרות

כגון להקות פופ רוק למיניהן מופיעות עם כלי נגינה וזה לא מקובל בתוכנית הזאת, מכאן יצאו רק "להקות בנים\בנות" סטייל בקסטריט בויז\ספייס גירלז..

Mikey Weiss

New member
לא מקובל בתכנית או לא מקובל בתכנית בבריטניה?

לא אותו דבר. ברוב הארצות האחרות בהן יש אקס פקטור יש להקות עם כלי נגינה.

Bleed for Me

New member
נכון,צודק, חשבתי על זה רק אחרי שכתבתי../images/Emo3.gif

ת'אמת שלא יצא לי לראות להקת רוק\פופ שמנגנות והכל בפורמט הזה, אז בתכלס אין לי מושג, מה שכן לא תראו אותם העונה בבריטי או באמריקאי

M o n t i

New member
הערב שלי התחלק לכמה חלקים

המפתיעות: רית'מיקס.אוי,כמה שאני חורש על ההופעה שלהן.ועוד באודישן אצל טוליסה הן הכי הרגיזו אותי והכי לא רציתי שהן יעברו וההופעה הזאת פשוט שינתה הכל.אני חושב שהן מתברגות לפיבוריטיות שלי. סופי.שגם היא נתפסה בעיניי כ'מי שתפסה לג'ייד את המקום',אבל אחרי ההופעה שלה,אני לגמרי מתנצל ומקבל אותה בזרועות פתוחות. הנמאסים: ג'נט ג'וני ופרנקי.כי הבנתי שאני יודע מה הם הולכים לעשות כל שבוע מעכשיו ואם המנטרים שלהם לא יפתיעו אני ממש ממש ארצה שהם יודחו כבר. פוטנציאל שלא התממש: 2 שוס.טוליסה,חרא של בחירת שיר. סמי.היא הייתה מדהימה,ההופעה הייתה סבבה והכל,אבל בשיר לא היה מומנט מספיק חזק כדי שאגיד ואוו. קיטי.הלחץ גבר עליה וממנה לא ציפיתי.גם פה אני חושב שבגדול הייתה הופעה מעולה,אבל ראו את הלחץ על הפנים שלה ועל הגוף שלה והקול שלה היה חלש יחסית לבדרך כלל,למרות שקראתי תגובה,אני לא זוכר של מי,וקיטי היא כן אחת מהווקאליסטיות היותר טובות השנה. הלא מעניינים:שתי להקות הבנים,כי הלוואי וכבר יעשו משהו שהוא לא 'בוי בנד' לבוי בנדס ואז אולי זה יהיה מעניין. מרכוס.כי השופטים עפו עם התגובות שלהם על ביצוע סה"כ בינוני מינוס. ג'וג'ון,כי הוא בכל מקרה יעוף מחר. וכנ"ל למתולתל שאני בכלל לא זוכר את שמו וזה היה אחד הביצועים המשעממים אוור באקס פקטור. המדהימה מכולן: מישה בי.כי מה עוד יש להגיד?!אחת ההופעות אם לא ה.. אלה שלא הצלחתי להכניס לקטגוריה: קרייג ואמילה שהיו שניהם מעולים.

למעלה