פותח ואומר...
לקלי הולכת להיות משימה קשה(הטוויסט שדובר עליו בפרומו היה שכל מנטור ייצטרך להיפרד מאחד מהאמנים שלו היום בתוכנית התוצאות), והתוכנית החיה הראשונה הוכיחה רשמית שיש לה גם את הקבוצה הכי טובה השנה. אני אציין כבר עכשיו שלא ראיתי את כל התוכנית. ראיתי קטעים ביוטיוב שכללו את ההקדמה לכל הופעה ואת תגובות השופטים/מנטורים לכל הופעה וזאת התרשמותי מההופעות... מהקבוצה של קלי, לטעמי סופי נתנה את ההופעה הכי טובה - היא גם הראתה מקוריות עם עיבוד חדש לשיר שהיא שרה("חלומות נעורים" של קייטי פרי) וגם הביאה לידי ביטוי את הייחוד והאיכויות שיש בקול שלה. ג'נט קצת איכזבה, לצערי, עם הכיסוי ל"לתקן אותך" של קולדפליי, אבל אני חייב להגיד שאחד השירים שחשבתי שיכולים להתאים לה הוא שיר אחר של קולדפליי - "צהוב", וכשראיתי שהיא מכסה שיר של קולדפליי זה גרם לי לשמץ של גאווה עצמית.
בכל מקרה חבל לי שהיא לא היתה יותר טובה, אבל הקול שלה עדיין קסום וייחודי בעיניי, ואני מקווה שזה יעזור לה עם קלי כדי לעבור לשלב הבא. אמיליה לילי בחרה לכסות שיר של מייקל ג'קסון(בילי ג'יין) ולטעמי היא הייתה אחת הפחות טובות בתוכנית. אין ספק שיש לקול שלה עוצמה, אבל השאלה היא... האם עולם המוזיקה צריך עוד כריסטינה אגילרה(לייט)? כן, אני עדיין מחזיק בדיעה שאמיליה מזכירה את כריסטינה ולא אף אחת אחרת. מישה, כרגיל היתה מדהימה, אבל... עוד כיסוי ל"רולינג אין דה דיפ" של אדל?!
ומה זה היה הלבוש הזה שהיא לבשה בתוכנית? אני מקווה שלפחות היה משהו מעניין לקרוא בעיתונים האלה.. בכל מקרה, הבעיה עם הביצוע שלה, לטעמי, היה שהוא נשמע קריוקי מדי, חוץ מקטעי הראפ שהיא הכניסה באמצע. זאת גם הסיבה שבחרתי בסופי כהביצוע של הערב. לדעתי ההחלטה של קלי לגבי המבצעת שתמשיך איתה צריכה להיות בין ג'נט לאמיליה. אני מקווה שהיא תבחר בג'נט. הביצועים של הקבוצה של טוליסה לטעמי היו 4 מהפחות טובים בתוכנית(טוב, חוץ מצמד הנעליים שלטעמי היו אחלה). אין לי מושג למה טוליסה החליטה שלהקת הבנות שלה - "הרית'מיקס" ייבצעו שיר בסגון היפ הופ. החלטה גרועה! יש אחת בלהקה שמתאים לה לבצע היפ הופ, אבל שלושת האחרות צריכות לדבוק בפופ. היה לי באמת חבל עליהן. ל"ניו וויב" היה, לטעמי הביצוע הגרוע של הערב בקבוצה של טוליסה(סוף סוף קצת כנות מגרי ושיפוט למופת), אבל הסופר גרופ שלה "דה ריסק" לטעמי לא היו הרבה יותר טובים מהם. בקיצור - לא משנה מה, צמד הנעליים צריכות להמשיך הלאה(אגב מזל טוב לבלונדה מהצמד. מתברר שהיא בהריון. אני רק מקווה שזה לא של פרנקי.
) ואם כבר בטוליסה עסקנו... טוב, דילן, את לא יכולה לדבוק בזה שהבלונד בשיער שלה היה רק גוונים שדהו. מה הולך עם השיער שלה? נראה שהיא הלכה על שיער בלונדיני באמצע וחום במחלפות שלה הפעם... מה קורה שם?
הקבוצה של גרי גם לא ממש התבלטה לטעמי. קודם כל, אני לא מבין למה מרכוס שר את "זוז כמו ג'אגר" של מארון5. בחייך גרי לא היה שיר יותר חדש שיכלת לחשוב עליו?(
). אמנם מרכוס היה בסדר, יחסית, אבל לטעמי שיר אחר(קצת יותר ישן) היה מתאים יותר. גרג נתן הופעה טובה, אבל לטעמי הוא יכל לעשות הרבה הרבה יותר עם הקול שלו עם שיר אחר. אולי אפילו בשיר הזה. זה אכזב אותי. ג'יימס... אני דווקא נהנתי. נכון יחסית לשאר הישירים השיר שלו היה יותר... איטי...שקט...ישנוני... אבל האיכויות של ג'יימס מגיעות בעיקר מהקול שלו ולטעמי אלה סוג השירים שיכולים להתאים לו. ומה אני אגיד לגבי פרנקי? בבקשה תלך הביתה. בבקשה! הוא פשוט היה נוראי, לטעמי! אין לי מושג מאיפה באו כל ההשתפכויות של השופטים על הביצוע שלו.
הקול שלו כל כך נוראי! אני מקווה שפרנקי יילך הביתה, אבל אני יודע שזה לא ייקרה.
נראה שגרי פשוט מת עליו. ולסיום... הקבוצה של לואי - לטעמי לסמי וקיטי היו את ההופעות הכי טובות בקבוצה, אבל שתיהן היו יכולות להיות טובות יותר. ג'וני כצפוי(בשבילי) היה נוראי וג'ונג'ו בהחלט יכל להיות הרבה הרבה יותר טוב. אבל אין ספק שהם היו 2 מהחלשים ביותר בערב הזה. אני מצפה שג'ונג'ו יילך הביתה, כי אין מה לעשות... לואי מת על ג'וני. אני מקווה שכשההצבעה תגיע לידי הצופים הם יידאגו להדיח את ג'וני בהקדם האפשרי.