xדרות חדש?

Rachel47

New member
xדרות חדש?

היה גם דקסטר...אבל לא היה לי כוח להגיב אז תראו ותגיבו ואגיב לכן...תכלס פתחתי בגלל הוחלפו

Rachel47

New member
סדרות אובייסלי

Rachel47

New member
הוחלפו!!

אני כל כך אוהבת וכל כך שונאת את הפרק הזה אול אט וואנס שזה מטורף

קודם כל אני מתה על פרקי "וואט איף"
זה תמיד נורא יפה בעיניי, זה תמיד מראה צד של הסיפור שכן מעניין היה לראות איך הוא מתפתח וזה מגניב לראות את הדמויות בסיטואציות האלה

וכל כך שוונאת
כי
אוף!
הכל בערך!

דפני ספוילד בראט!!!
יכולתי לנחש שזה מה שיהיה מאיך שהיא כל כך מהר התרגלה לקלאב הזה שלהם ולחיות בבית הגדול

ביי המסכנה! זה באמת באמת נוראי מה שקרה לדמות
אין לה שדרה
אין לה את העוצמה שיש לביי האמיתית
הביטחון של בית שגדלת בו 16 שנה ואת יודעת שזה הבית שלך
לעומת בית שיש בו כבר את שני הביולוגים ואת יודעת שאת שם "רק בגלל שהאמא השניה לא מוצלחת" (לא שזה נכון תכלס הם אהבו אותה ובגלל זה נלחמו גם עליה..אבל זה הרי לא משנה..והם לא הקדישו לזה אפילו טיפה מחשבה שמלכתחילה היא נמצאת בנקודת נחיתות..ולאו דווקא דפני)

שנאתי שהסתירו את רג'ינה ממנה
משתיהן

שנאתייייי את זה שקתרין שוכבת עם ההוא!!!
אשכרה צעקתי "לאאאאא" לכיוון המסך
זה ממש נוראי ולא רצוי
אני מבינה למה עשו את זה
אבל אוף איתם

אהבתי את אמט וביי
זה היה מקסים כמעט כמו הדרך האמיתית שבה הם נפגשו

אהבתי רצח שמי שבאה לשאול את הסבתא דברים הייתה דווקא דפני

והכל היה כל כך מושלם ונוראי ביחד!!!!

וכפרעל רג'ינה שהיא הצילה אותו וזהו!

LemonLimeLilach

New member

פרק ממש מעפן. היה הרבה יותר מעניין אם היו מחליפים אותן בחזרה ולראות מה היו ההבדלים אם ביי הייתה גודלת אצל רג'ינה. בתכל'ס לא היו הרבה הבדלים בין מה שבאמת קרה לבין מה שוואט איף חוץ מזה שרג'ינה מתה- דפני עדיין בלתי נסבלת (וקצת שרמוטה), ג'ון עדיין בלתי נסבל, לא עשו את ההבדלים מספיק "גדולים". פרק מבוזבז.

Rachel47

New member
רק ביי

הייתה מאוד שונה
וג'ון היה יותר בלתי נסבל מקודם
וגם דפני

אבל אני חושבת שהם בכוונה ניסו לראות שהיחידה שבאמת הייתה סובלת מכל העניין אם הקנישים היו זוכים היא ביי

ונו ברור שזה היה פרק אמריקאי כזה
אבל לא היו מראים לך מה היה קורה אם ביי הייתה עוזבת
כי אם רג'ינה באמת הייתה מספרת היא לא הייתה מקבלת את ביי חזרה

LemonLimeLilach

New member

אבל גם עכשיו ביי היחידה שסובלת. רג'ינה עד לפני שני פרקים לא התייחסה אליה בכלל, ודפני זוכה לכל האהבה בזמן שהקנישים זונחים את ביי בצד ואז מתעצבנים כשהיא רוצה צומי מרג'ינה.

וזה די מגוחך לדעתי שבית משפט לא החליף את הבנות, עם כל הכבוד לכסף של הקנישים ביי עדיין הבת של רג'ינה ונשמע לי מגוחך שהם היו מקבלים את שתי הבנות.

Rachel47

New member
ברור שזה מגוחך

למרות שטכנית נניח ואני מוכנה לקבל את זה שאם מוכיחים בבית משפט שרג'ינה לא כשירה להיות אמא (בגלל שני דוחות?!) אז בית המשפט יכול היה להחליט פשוט לקחת אותה לתוך הסיסטם אבל תכלס יש לה בית משלה והוא בכלל לא עם האמא הלא כשירה אז למה לעשות את כל התהליך כשכבר יש זוג שרוצה לאמץ אותה
קיצר...נו...נניח

וזה נכון שביי היא זו שהכי סובלת גם עכשיו

RenanaD

New member
דקסטר!

צדקתי צדקתי צדקתי!
חה

אוקיי, מפרק לפרק הקריפית נהיית יותר קריפית. אני מאוווווד מקווה שהיא סבתא של דקסטר או משהו, כי החיבוק שלה בסוף וה-"אתה מושלם" הפחידו לי את הנשמה

מתי דב תבין כבר שהבוס שלה סימם אותה עם המשקה "שתן סוסים" (
) הזה, ובגלל זה היא לא זוכרת שהיא רצחה את אל-סאפו?! ציפיתי שייפול לה האסימון עד סוף הפרק

ובאותו עניין - אני לא סובלת את הבוס שלה.

RenanaD

New member
אה! ועוד משהו ששכחתי להגיד עוד בשבוע

שעבר.
אני לעולם, אבל לעולם, לא אפסיק לחשוד שהקריפית היא הרוצח הסדרתי הפסיכופת בעונה הזאת. עד הסוף המר אני אחשוד בה.
ואם זה נכון, ואם גם התיאוריה השניה שלי (של קרבת המשפחה של שניהם) נכונה, אז זה פותח פתח להרבה דיוני "האם הטירוף הזה עובר בגנים" בלה בלה בלה.
שזה מזכיר לי משהו שחשבתי בעבר - עוד לא אמרו שהארי הוא האבא הביולוגי של דקסטר, נכון? רק אמרו שהוא אימץ אותו אז, אחרי הרצח של אמא שלו... ולא הסבירו למה הוא לקח רק את דקסטר ואת בייני השאיר שם במכולה.
בקיצור, יש לי ציפיות גבוהות מהעונה הזאת

Rachel47

New member

לא אמרו שהוא האבא הביולוגי שלו
אבל יש חשדות (לפחות אצלי)
מה שכן אם היו אורים שהוא האבא שלו אז כל עלילת דב רוצה לשכב איתה הייתה מיוט
אז הם כנראה עשו בחירה מודעת לא להגיד את זה
ובאמת לא ברור למה הוא השאיר שם את אחיו..

RenanaD

New member
מקווה שזה יקרה העונה!

הם חייבים להתייחס לזה שוב, וגם לכל הסיפור עם אמא שלו, לפני שהעונה נגמרת...

LemonLimeLilach

New member

לא הבנתי אם זה היה אמור להיות מובן לנו מאליו שדב ירתה באל סאפו או שהיינו אמורים להיות מופתעים כשדקסטר גילה? הוא חתיכת אידיוט שזה לא הדבר הראשון שעלה לו בראש במיוחד אחרי שהוא שמע שהיה מאבק ביניהם בדיוק שלוש שניות לפני

o0Invisible0o

New member
אמ.

עוד לא ראיתי דקסטר ורייצ' כבר עקפה אותי באורפן בלאק. עולם אכזר.

וזה לא כאילו אני לומדת או משהו.

RenanaD

New member
"שקרניות"

למה האנה כ"כ מטומטמת? למה?! אני לא עומדת בזה

אריה גם כן חתיכת סתומה. שולחת את כל העולם לשכנע את אמא שלה לעזוב אותם ל-47 שנה בערך, בכללללל לא נראה חשוד.
ושספנסר תמשיך להיות ספנסר. כמו שצריך.

LemonLimeLilach

New member

אם האנה לא עושה משהו מטומטם אחד לפחות בפרק, זה כאילו לא היה פרק

שלוש בנות נמצאות ביער, רודפים אחריהן, יש להן אקדחים, הם מוצאים חריטות על דלתות- ואריה ברוזווד משחקת מונופול עם המשפחה שלה. שיעיפו אותה מהסדרה כבר, גם ככה היא וירטואלית. ומה היה הדבר המגוחך הזה בשיחה של אלה וביירון כשצילמו את אלה מאחורה ועשו כזה בילד אפ לראות אותה ובסוף היא נראתה נורמלית לחלוטין רק עם תחבושת קטנה על הצוואר.

למעלה