Wyatt - הסקר

מורנא007

New member
Wyatt - הסקר

השתדלו להמנע מפוליטיקה ולהתמקד במוסיקה למרות שאצל וואיט זה די קשה. מהו האלבום הכי טוב מוסיקאלית של וואיט? רשימת עזר: The end of the ear; Rock bottom; Ruth is stranger than Richard; Robert Wyatt; The animals film; Old rottenhat; Dondestan; Floatsam jestam; Short break; Shleep; Dondestan (revisited); Cuckooland; Theatre royal drury lane

B a z a

New member
Rock Bottom

אגב, סליחה על הבורות, אבל מה הקשר בין וויאט ופוליטיקה?

עמית ע

New member
יותר מעניין לשאול מה השני הכי אהוב

אחרי Rock Bottom אצלי זה Shleep, ואחריו Old Rottenhat

מורנא007

New member
Rock Bottom

הקשר לפוליטיקה פלסטינית הוא דרך האיש שאותו וואיט תאר כגיבורו וזה לפני שהזכרתי את שירי ההטפה לקומוניזם והצדקת סטאלין.

boten d

New member
Rock bottom

אני לא חושב שיהיה צמוד במיוחד

jbloo

New member
Rock Bottom

ומקום ראשון משותף- End of an ear תקליט שמראה צד אחר לגמרי של וויאט, לא פחות גאוני לטעמי. מקום שני- shleep משותף עם dondestan

amit7349369

New member
ממתי אתה מחליט את זה בדיוק?

אלו אלבומים שיש לו חלק גדול בהלחנה ובביצוע שלו. בוא נגיד ששומעים את הטאצ' המיוחד שלו טוב מאוד!

The Cabana Boy

New member
O__O

הסקר הוא על אלבומי הסולו שלו, אלה שציינת הם אלבומים של הרכבים שבו הוא היה ולכן הם לא נחשבים בתוך הסקר.

amit7349369

New member
בסדר, צודקים

קיצר Rock bottom זאת הבחירה ,ושלא תבינו לא נכון אני אוהב את האלבום בעיקר את השיר הראשון והאחרון ,מה שבאמצא עושה לי קצת כאב ראש. אבל בכל זאת ,שמעתי את האלבום רק 15 פעמים...

Risque

New member
The End of an Ear

אף פעם לא התחברתי ל Rock Bottom משום מה, לעומת Ear שאליו התחברתי כמעט מיד. Las Vegas Tango זה השיר הכי סכיצופרני שקיים, כמו משהוא שהיה מתנגן בתוך ראש של בן אדם משוגע. אני באמת צריך להקשיב ליותר אלבוים שלו.

Bardogo14

New member
אתה לא חושב ש..

"קרקעית הרוק" יותר מתאים? (רק אני חשבתי שזה מה שהוא התכוון?)

FunkyMonk

New member
רוק בוטום

זה חלק מביטוי: i hit rock bottom כלומר - הגעתי לשפל המדרגה. לפחות נראה לי שזו כוונתו.

למעלה