www.skate.co.il.

manic_subsidal

New member
www.skate.co.il.

אוקיי כמו שכמה ממכם כבר יודעים סקייט סי או אי אל חוזר ביחד עם זה אנחנו מפתחים מחדש את כל הרעיון של מוזיקה באתר אבל כרגע אנחנו צריכים "כתבים" ו " צלמים" לכל מה שקשור לארועי מוזיקה ( לא רק פאנק ז"א ) אבל עם כל הזיקה שלי לנושא אני אשמח עם כמה ממכם יתנדבו לענייין יש לי בעיה עם ה mailing list מהאתר כי כנראה כל מי שמקבל ממני אימייל, האימייל נשלח ישר ל junk בגלל הכתובת skate.co.il בסוף המייל אז כל מי שמעוניין שפשוט ישלח לי מייל לכתובת [email protected] ואני אצור איתו קשר בהקדם אנחנו מחפשים אנשים שיכתבו הכל מ סיקור ארועים והופעות ,ועד ל ביוגרפיות והיסטוריה ומידע כללי על הסצנה בארץ בכל מקרה לכל מי שמעוניין דפי להקות (בסגנון שונה לחלוטין ממה שהיה פעם) ייפתח רק בהמשך ובשלב זה אנחנו מחפשים מידע כללי בלבד על הסצנה ולא חומרים על הלהקות שכרגע פועלות בארץ , עם פתיחת האגף של הדפי להקות אני כבר אחזור לכאן שוב ואצור קשר עם כל מי שיש לי כבר קשר. הרעיון מאחורי האתר כרגע הוא להחזיר אותו בתור מגזין אלטרנטיב שבתוך זה יש מטרה "לערבב" קצת בין הסצנות ואנשים מחוץ לסצנות השונות בארץ וכדי לעזור לסצנות השונות לגדול ולהתפתח במקרה הזה.. לחשוף יותר אנשים לפאנק ישראלי טהור.

manic_subsidal

New member
רק רציתי לדעת עם זה באמת הוא

כי אז אני יודע איפה אני יכול לתפוס אותו

super skater

New member
חחחחחחחחחחחחח זה ממש מצחיק...

אבל בכלל לא כתבתי לפני ההודעה של "*נמרוד... מה?"... אז הוא לא דיבר עליי... פשוט הייתי חייב לכתוב את זה

manic_subsidal

New member
אףפעם לא צפוף באינטרנט

מתי אתה פותח את גוצי , כבר שנה שזה comeing soon

למעלה