www.shiri-maimon.net

Lp Fairy

New member
המממ ניצלושון חשוב..[=

טוב אז הממ מחר זתומרת כבר היום..ההופעה שלי!! הטקס סיום!!!! מה שאומר שזהו... הכול נגמר.. ו...רציתי להודות לכם (למרות שאתם מתים..חח) על השנתיים הנפלאות שהיו לי כאן בפורום... לכול אחד ואחד... גם חלק שנטשו... חחחח שזה מסתבר כבר כולם... אז באמת תודה... בכול המפגשים שהיו לנו הרגשתי כ"כ מאושרת שאני מכירה אותכם (כאילו הלווו מאגניבים או לא?!) שישיר בחיים אני לא אשכח את ההתרמה שעשינו בעזריאלי...52 שקל!!! כבוד!!! [= סאמר תודה ענקית שהיית ביומולדת שלי!!! נאדיה אהובתי...אישתי..[= כמה שאני אוהבת אותך..תודה ענקית על הכול.. תודה ליפתח!!! שהביאני עד הלום...חחחחח נשבעת שבחיים אני לא אשכח את מפגש יפתח... גלי!!! תודה שאת עושה סיגי פשוט מדהים!!! חחחחח ואין פשוט כולכם מושי מושלמים...[= חחחח (ציניות להירגע!!) אז באמת תודה ענקית לכולכם על השנתיים האלה שהכרתי אנשים חדשים ומוזרים (סתם...אוהבת אותכם!!) ואני מבטיחה להביא לכאן תמונות מהטקס שיהיה עוד המממ פאק כמה שעות!! אימלהההההההה!!! אוהבת המון המון המון!!!

miss evil

New member
המון בהצלחה לך היום!

גם אני אותך לא אשכח. ותודה לך על כל הרגעים המשותפים שלנו יחד. והינה סופסוף הגעת לסיום הגדול... זה כזה אושר ולחשוב שעוד כמה חודשים גיוס... מפחיד. אוהבת אותך המון המון.

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif רעות...

לא דיברנו המון זמן... היומולדת שלך..היתה נהדרת למרות כמה קטעים שמה שנראה לי היו מיותרים לשתינו...
אני אוהבת אותך....כ"כ הרבה, ומודה לך על הכל, את מדהימה. מתגעגעת ברמות.... 333333333> חופש מעולה!

Lp Fairy

New member
היה פשוט מדהים!!!

למרות שבשיר אחד עפה לי הנעל..[= חחח היה מדהים!!!!!! הנה תמונה ממחרוזת צהל שלנו..[= מצאו אותי..[= חחח

למעלה