www.mayabuskila.cjb.net

T h e man

New member
www.mayabuskila.cjb.net

חבר שלי פתח אתר חדש למאיה בוסקילה, הוא השקיע ורואים את התוצאה! באתר יש גלריית וידאו ותמונות, ביוגרפיה דיסקוגרפיה ואפילו אפשר לשמוע שירים של מאיה (לא במלואם כמובן, כי זה אסור). אפשר לשמוע את הסינגל החדש של מאיה... www.mayabuskila.cjb.net תוסיפו למועדפים ותבקרו מדיי יום! תהנו!

T h e man

New member
למה אין תגובות?

יכול להיות שרק אני רואה את ההודעה שלי? מנהלים תעזרו...

Effoliation

New member
לא אבל.. ../images/Emo34.gif

משום מה אני לא מצליחה לפתוח את האתר..

17al

New member
וואי אתר פצצה

באמת רואים השקעה... ותגיד הוא קיבל אישור להעביר את הסינגל לאתר? אם כן איך הוא עשה את זה בד"כ לא מרשים...

T h e man

New member
אז ככה

גם 91fm.co.il נותנים לשמוע את השיר החדש. והוא לא נותן להוריד את השיר, רק לשמוע אותו.

17al

New member
תשמע תעשה מה שבא לך לא עניני

אבל לטובתך אני מקווה שקיבלת אישור מהיוצרים כי 91fm קיבלו אישור והם לא פוגעים בזכויות יוצרים. אני יודעת שידיד שלי פתח אתר מעריצים והוא ביקש ולא נתנו לו אישור להשמיע את השיר.. ציטוט ממה שכתוב על הסינגל:"כל זכויות המפיק והבעלים שמורות. העתקתו, השאלתו, השכרתו השמעתו בפומבי ושידורו ללא אישור זכויות היוצרים- אסורים". ואם זה אתר מעריצים אז סביר להניח שמאיה תיכנס ואם לא קיבלת אישור אז... לא נעים
- סתם לידע כללי שתדע.

Effoliation

New member
ממ..../images/Emo34.gif

אתר חמוד מאוד! רק-הצעה לשיפור.. יש שם ראשי, אודות, מידע. צריך להוסיף שם גם תמונות. כי אנשים לא יתחילו לחפש שם והכל. אז זאת רק עצה! יום טוב לכולם!
דניאל

T h e man

New member
חוץ מזה

צריך רק שתיי הקלקות כדיי להגיע לתמונות, אין מה לחפש

T h e man

New member
האמת שיש 0 השקעה (בלי להעליב)

כי האתר בנוי בטיפו! חבר שלי בנה את האתר לבד, כי הוא יודע HTML, בשביל לבנות בטיפו צריך לדעת קרוא וכתוב... (שובף בלי להעליב)

T h e man

New member
נכנסתי כרגע לאתר של אחותך

וחוץ מאיזשהו חידון (שרשום שם רק שמות הזוכים) אין שום דבר מקורי באתר הכל מועתק מאתרים אחרים. הכל. אני תמיד זילזלתי בטיפו, כי האתרים שם הם של ילדים קטנים (!) שמעתיקים אחד משני. אני נהלתי פעם אתר ולא הרשתי לעצמי להעתיק שום דבר מאף אחד!

T h e man

New member
בקשה מהמנהלים

אתם יכולים לשים את האתר הזה ב"קישורים"?

למעלה