www.magick.up.co.il

wicca_sphere

New member
www.magick.up.co.il

שלום לכולם. פתחתי אתר מסיטיקה והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו

אלדר

New member
טוב אז ראשון זה אני....

אני אומר ככה: יש כמה בעיות כתניות באתר ראשון כדי לך להוריד את האופציה שמביאה ישר מהעמוד בית לשאר הדפים! זה מעצבן ללחוץ על לינק שפותח לך עוד אמוד ועוד עמוד... ככה שבסוף זה יהיה מעל 20 עמוד פתוחים... לא שנה בעיניי. ואני קראתי בינתיים רק על קריסטלים.. כדי לך לשלב איתם את מירב הידע... יש אבנים שמשיכים אותם למזלות אסטרולוגים וכו... כל אבן לאחד מ 12 הסימנים כדי לך לכתוב על זה אם אתה גם עשית דף אסטרולוגי ושנית אחרי זה אתה יכול לשייך אז את האבנים והקריסטלים שעושים או עוזרים למזל מסויים כאילו מי שעושה ככה תתאים יותר לסימן זה וזה ואז יהיה קל יותר כי אחרי הכל כל אבן וקריסטל אפשר ללבוש עליך בכל מקום וצריך רק את האבן או הקריסטל ש´טובים´ אם הגוף! מה שלא הולך ´טוב´ אם הגוף לא לשים! אם אתה לא זוכר טוב אז כנראה שיש בך משהו אז מי שזה יהיה ישים אליו הרבה קריסטלים שעוזרים לזיכרון! וזה לשם עצמו לא טוב.... תחשוב על זה קצת ועוד דבר רק מאיך שהאתר בנוי אני חוזה שיהיה ביקורת לתיקון והרבה לתקן ובאמת כדי להוסיף חמקרים בכל נושא מיסטי שאתה מכיר או מוצא... ואישית כדי לך לקבל עוד מישהו ען ראש כל הכתפיים בשביל לעשות אתר אלה אם זה לא האתר הראשון שלך........ אור ואהבה לכולם... שלך tksr

wicca_sphere

New member
אתה אומר ש...

צריך תקן דברים, כמו מה? זה שהדף נפתח אני מעדיף שזה יהיה ככה מאשר שאנשים יעשו Open in a new window למה להוסיף מחקרים? קיבלתי הרבה תגובות שדווקא אנשים מעוד שמחים שלא שמתי מחקרים וזיבולים אחרים שאנשים נוהגים לשם במקום להגיע תאחלס למה שאת מחפשת לקרוא ולדעת. אם יש לך עוד הערות אני אשמח אם תגיד. שלך wicca sphere

אלדר

New member
אוקי...

דבר ראשון אותי אישית מחקרים מעניינים. זה גן נותן לך רעיונות נוספים! ואפשר אחרי זה להתווכך בפורום אם זה ככה או ככה.. זה נותן לך עוד דעה של מישהו בעל סמכות ואז מותר לך לפסול אותו! זה בעיניי יהיה תוספת של ממש... והפורום של האתר לא מובן כל כך... כתבתי שם משהו אבל לא ראיתי את ההודעה מפורסמת.. אין לי מושג מה קורה שם בפורום אבל הוא לא נראה לי ´מי יודע מה´ אני מעדיף פורומים בסגנון הזה של תפוז... iol גם בוא יש פורומים נחמדים ולא מסובכים.. ובקשר לתיקון אני ראיתי את ההשקעה באתר והיא ממש נראתה ´זולה´ זה נראה כאילו מישהו מיהר לבנות את האתר ולא ישב וחשב לפני.. נראה כאילו את היית צריך לבנות אותו עד תעריך מסויים (אולי אפילו התערבת אם מישהו על זה?) יש די מעט חומר מתקדם.. אני אישית קארתי את כל מה שכתוב שמה בכמה אתרים שונים.. זה יפה שסוף סוף יש אתר אחד שיש בו את החומר מרוכז מתחת לאתר אחד.. אבל האתר נראה די עלוב לפני עצמו... יש מקומות שכדי להמשיך למשל הדך של החלומות... אתה כותב פירוש לחלומות אבל מי חולם כבר על איש? או אבא? או יהלום?? יש רק שתדעה לך אנשים אם יכולת חלימה גבוהה הרבה יותר מהפשוטים... אני חולם עתיד ולרוב זה ממש לא מובן כמעט תמיד אני רואה תמונות או קטעים ממה שיקרה.. אבל זה לא מובן אז אם אני רואה שכתוב ´פירוש חלומות´ אני מקווה שיהיה כתוב שם אולי דרך לפרש חלומות כאלה שבאמת קשה לפרש אותם והם מסובכים מאוד... אני לא היחיד יצא לי בפורום אחר עם שתי נשים על אותו סוג חלימה.. רק שהם חולמות על פיגועים מוות וכו..(כמו הפיגוע בדולפינריום) אז זה מבלבל.. יש עוד מקומות להוסיף רק תן לי זמן לקרוא את האתר כולו ואני יגיב... אור ואהבה לך... שלך tksr

wicca_sphere

New member
קודם כל

יש דרך להעביר ביקורת, ותשתדל לעשות אותה בונה. לדוגמא: המשפט שלך: "ההשקעה באתר נראת זולה" זה ממש לא ביקורת. ביקורת אתה אמור להגיד למה היא נראת זולה, מה הופך אותה לזולה. "האתר נראה עלוב" למה עלוב? מה גורם לך לחשוב ככה? אתה מבין אותי? מה שאתה עושה פה זה לא ביקורת, זה הבעת דעה חסרת תכלית וכוונה לעזור. במה שאמרת אין הרבה אור והאהבה אז אני מציע לך להוריד את המשפט המגוחך הזה ותשתמש בו מתי שבאמת צריך wicca sphere

wicca_sphere

New member
ובקשר לחלומות

אם הייתה טורח לקרוא את הכל, היית רואה שבסוף העמוד רשמתי שהרשימה הזאתי מאוד כללית ומי שרוצה פירוש מלא שיכתוב לי באיי מייל או בפורום. כי אני לא יכול לתמצאת ספרים שלמים על זה לתוך האינטרנט.. זה יהיה 600 עמודים בערך..

אלדר

New member
הםםם.....

סתכל אני לא בנוי כרגע ל´הפלצות´ האלה מצטער אבל אני לא רוצה להתמודד אם זה עכשיו! רק יצאתי מהבעיה שכמעט גרמה לי להתעבד! ואני עדיין חושב עליה והיא לא ממש עזבה אותי רק הניחה לי קצת (היא כנראה תחזור אם חזרתי ללימודים!) אז זה שאני לפעמיים כותב מה שלא התכוונתי זה קורה! אני מצטער אבל לא בדקתי אחרי ההודעה עצמה למי היא נועדה...! לא רציתי לכתוב לך את זה! פשוט זה מה שעלה לי בלי לחשוב... המחשבות שלי נדדו למקומות אחרים! (תאומים דהה) אז סלח לי ... אני צריך לחשוב אם אני מוכן עכשיו לכתוב אם תראה כל ההודעות שלי מבולגנות ויוצאות מהנושא ונודדות להם... אז אל תצפנ עדיין למשהו ברור ומובן... יש לי מעט אבל מעט מאוד זמנים שאני שפוי בהם!! ואני תמיד מתכוון למה שאני כותב בסוף ההודעה!! אור ואהבה לך... שלך tksr

למעלה