www.kibbutznikim.com

Nipiy

New member
www.kibbutznikim.com

http://www.kibbutznikim.com קיבוצניקים - המקום בוא אתה נותן לפי יכולתך ומקבל לפי צרכיך עכשיו זה רשמי השם שלנו
בנתיים רק שמתי דף שאומר שאנחנו בבניה..אז יאללה חבר'ה לעבודה! אני רוצה חומרים והרבה (ולא בן, הכוונה לא לסמים)

Nipiy

New member
ראיתי שכתבתי כאן בו עם א בסוף..באתר זה בסדר

אז לא להתלהם בבקשה

אבל קניתי חומר ואי אפשר לקבל זיכוי על סמים

וברצינות,אני אנסה להביא לך חומר לאתר

GMN

New member
לא נראה לי

"כפי צרכיך" לא הגיוני תחבירית. ואני גרוע בלשון.

ג יל י

New member
../images/Emo6.gif

"אנחנו מתחלקים גם בזכויות, קיבוצניקים" לא רע. לא רע בכלל...

חזק!!! אשלח לך חומר בקרוב

תן לי לאסוף את הכול במרוכז.... דווקא אצלנו בקיבוץ יש המון דברים שאפשר להכניס כתוכן לאתר...

Nipiy

New member
הקפצת אמת!!!

חבר'ה אני מקפיץ את הנושא כדי שתעלו רעיונות.. אתם יכולים לשלוח חומרים למייל שלי: [email protected]

shahf

New member
``שיא המהירות היבשתי לקלנועית``

``האדם הכי זקן שנוהג בקלנועית`` (צריך לעשות סקר בכל הקיבוצים ולהכתיר את המנצח), ``‎``pimp my kalnoet תוכנית שבועית (מי מתנדב להגיש אותה?) בה זקן/ה אחד בר מזל יבחר לmakeover ‎ שלם לקלנועית שלו.

shahf

New member
ידוע, אבל אם אני זוכר נכון

הם הוגבלו למהירות מסוימת

Nipiy

New member
מדורים באתר - זה מה שעלה לי עד עכשיו

יאללה לכתוב דברים 1. אולפן - מושגי קיבוץ - לדבר קיבוצניקית שוטפת. 2. פורום - ישאר בתפוז. 3. בחדר - ראיון עם צעיר קיבוצניק על החיים בקיבוץ, על הקיפוח (חח סתם) והתוכניות לעתיד. 4. ועדת קליטה - דף מידע על החברים באתר עם קצת תמונות. *תחשבו מה אתם רוצים שיהיה רשום. 5. סידור עבודה - מדור לחיפוש עבודה בקיבוצים (כמו בעיתון קיבוץ מי שמכיר). 6. רכילות - *תחשבו על שם מתאים למדור. 7. לוח מודעות - קונים מוכרים, הופעות וכו' 8. לינקים

הרגת אותי

התגובות של הצעירים ב-MTV האמריקאי הם "אוסומ!" "קול" "מאנננ!". לעומת זאת של הזקנים התגובות יהיו: "הפלא ופלא!" "חי נפשי!" או הכי אקטואלי-"חזיז ורעם".

shahf

New member
אני כבר רואה את התמונות...

קלנועית נמוכה עם ניאונים למטה, ג`נטים 21 אינץ` מכרום, מסכי lcd מערכת סאונד מטורפת עם רמקולים בגודל גלגלים של טרקטור וצביעה אישית תוצרת המתנדב השווצרי (שהרס רהיטים בשווי 20 אלף שקל לגן אשכולית)

Nipiy

New member
מדורים באתר - זה מה שעלה לי עד עכשיו

יאללה לכתוב דברים 1. אולפן - מושגי קיבוץ - לדבר קיבוצניקית שוטפת. 2. פורום - ישאר בתפוז. 3. בחדר - ראיון עם צעיר קיבוצניק על החיים בקיבוץ, על הקיפוח (חח סתם) והתוכניות לעתיד. 4. ועדת קליטה - דף מידע על החברים באתר עם קצת תמונות. *תחשבו מה אתם רוצים שיהיה רשום. 5. סידור עבודה - מדור לחיפוש עבודה בקיבוצים (כמו בעיתון קיבוץ מי שמכיר). 6. רכילות - *תחשבו על שם מתאים למדור. 7. לוח מודעות - קונים מוכרים, הופעות וכו' 8. לינקים

למעלה