אוקיי...
אני אתן לך יחסית ביקורת מפורטת ונטרלית: עיצוב בעמוד הראשי: הצבע הכחול מוצא חן בעיני דווקא, עשית את זה די נחמד, אבל הכותרת למעלה, של אמינם, איכשהו נראת לא-קשורה לצבע הכחול המרגיע, ושם יש צבעים פשוטים של לבן ושחור, וגם לא באיכות משהו. תוריד את כל התמונות האלה בפלאש כי זה מעצבן. מקסימום אם אתה כ"כ משתוקק לתמונה בעמוד הראשי תקח תמונה ראשית של אמינם ותכתוב האתר של אמינם כך וכך וכך... מן לוגו כזה. ו... למטה, מה קשור אמינם פלייס? זה לא מתקשר לי לכלום. והדבר הכי חשוב: אם אתה רוצה שיהיה לך סטייל של אתר מקצועי-רשמי א-ל תשתמש בגוטמן יד בראש כפונט, אלא בפונטים בין לאומים כגון אריאל וכד'. התפריט נראה ריק, תפזר את זה יותר או שתעשה עוד דברים לאתר שיהיה יותר מלא. ביוגרפיה: אם זה אתר ישראלי, הביוגרפיה לא אמורה להיות באנגלית. פינת הליריקס די מושקעת רק תוסיף את של סלים שיידי ומרשל מאת'רס. יורד על מי ולמה זה נקרא ביפים, או דיסים, או שפשוט בעברית תעשה ריבים. גלרייה: וואיי... איך שבזה אתה צריך לשפר. קודם כל, גלרייה היא עפ"י קטרגוריות, וחוצמזה שבגלרייה שלך אין את התמונות בגודל טבעי, עדיף שתעשה קישור שיקליקו עליהם והתמונה בגודל הטבעי תפתח. הורדות: עדיף שאת כל הוולפייפרים והסקין סייברס יהיו בתפריט אחד של הורדות. אקסטרה: מיותר, זה שייך להורדות. טור אישי: המילים שמה לא מסודרות, קשה לקרוא. חוצמזה, שבטור זה לא אמור להיות מידע, זה אמור להיות מן דיון כזה, שאתה מסיק איזושהיא מסקנה. כללי: מעצבן מאוד שאתה מערבב בין אנגלית ועברית, תחליט, עברית או אנגלית בתפריט? ועוד דבר שמיותר: הכל נפתח בחלון חדש! טוב, זה מה שיש לי להגיד ואני מקווה שתשפר את זה לפי ההערות ואז האתר שלך יהיה מושלם. והנה האתר שלי שעדיין נמצא בשיפוצים... ואל תשים לקטגורייה של 8 מייל, כתבתי אותה הרבה לפני שראיתי את הסרט.http://www.geocities.com/shadybaby3000/