WWW.CFF.ORG.IL מעודכן!!!!

ציפלה

New member
WWW.CFF.ORG.IL מעודכן!!!!

מהיום יושב על הרשת האתר של CF עם כמה שינויים קוסמטיים, כמובן גם נעשו תיקונים ועדכונים כמו בנושא פוריות, גנטיקה, שמות וכתובות אנשים במרפאות. הוספנו כפתורים ל"חדש במחקר" ואני מקווה שאצליח להביא חומר מעניין, הבעיה היא התרגום. מי שמכיר מתרגם טוב שיכול לתרגם חומר רפואי מתבקש להודיע לי. "לתרומות" יהיה פעיל בקרוב "לנשום חופשי" האם נראה לכם חשוב שהעיתון יהיה בתוך האתר? לא סיימנו את כל העדכונים, הפרק על המחלה יקבל התיחסות בקרוב אשמח לשמוע את דעתכם! דליה

cafesito

New member
אפשר להוסיף גם עיתון מייל לאתר החדש

כמו באתר שלי ריידרס. ודש לכולם מפולי שלא מבינה למה דליה הגבילה את כניסתה לפורום...

sunbeam

New member
סליחה????

אם אין לך משהו ענייני להגיד פשוט תחסוך מאיתנו את ההערות המיותרות שלך!

היי מה המצב?

היי אורן מה נשמע? יש למישהו מחברים שלך ICQ או אמייל סתם להתכתב איתם. גלאי 20-30 יום טוב לך מאחל לאנדרו

cafesito

New member
לכל החברים שלי יש ICQ ומייל אבל...

...הם לא יענו למי שהם לא מכירים. הם גם לא יעריכו במיוחד את הרעיון שאני מפיץ את הכתובות שלהם.

cafesito

New member
אתה יכול להתכתב איתי

ואני אשמח להעביר לך את המייל שלי דרך המסרים האישיים.

ציפלה

New member
לכפסיטו מדליה אור

פולי יכולה להכנס בשם חדש, כל זמן שהיא לא תציג פורנו וכו.. היא תשאר איתנו כל טוב לך ולה דליה

נחושתן

New member
קוסמטיקה לאתר

מזמן לא בקרתי, וכשחזרתי נהנתי לראות את האתר המחודש. כל הכבוד לציפלה (?) אבל, מה שחשוב בעיני זה התוכניות לעתיד. למלא בתוכן את החדרים הריקים, ועוד יותר חשוב, להפוך את האתר לאתר חי ופעיל, כדי שתהיה סיבה לחזור אליו מידי פעם. הפורום לא מספיק, וכל עוד האתר אינו מחדש - אין סיבה להכנס אליו יותר מאשר בפעמים הראשונות.

ציפלה

New member
לנחושתן מציפלה

מה התוכן הפעיל שהיית רוצה לראות באתר? דליה אור

נחושתן

New member
לא שמתי לב לשאלה

חידושים. מידע אחרי כנסים. כתבות על כל מיני נושאים בכל התחומים. מדור למחשבות ורעיונות של ח´ברה. אני אחשוב על עוד רעיונות וארשום בעתיד.

למעלה