www.agam1.co.il / חוזר

• פותח הנושא ymwd
  • פורסם בתאריך
שירוש.. אגם לא מבינה בזה...

אבל מן הסתם אפשר להבין ממנה משו על זה שהיא כותבת רק פה
... חוצמזה שזה לא צריך את האישור שלה אלא של רוברטו.. (סוכנות)

ymwd

New member
ממשיכים?

אני בקשתי להפסיק לדבר על הרשמיות או לא רשמיות כי אנחנו מתוכחים על משהו שאנחנו מסכימים אם למישהו יש תגובות על האתר אנחנו נשמח לשמוע לילה טוב

אביחי 33

New member
כמדומני אורח יקר../images/Emo9.gif

אצלכם בפורום הלכאורה רשמי, אסור לפרסם אתרים ופורומים על אגם, ואם שואלים על אתרים רשמיים או סתם פורומים אחרים על אגם, אתם נועלים כאילו הודעות כאלה לא היו. למרות שכאן, אנחנו לא דוגלים באיסור על הגולש לפרסם דברים. יש כאן חופש ביטוי. אבל זה ממש קשה שאוסרים עלייך דברים הא? במיוחד שזה דבר שאנחנו צודקים-כל עניין ה"רשמיות" הזו. מממש כמו האיסורים שיש אצלכם. זה כ"כ מטופש שזה מצחיק אפילו. תתחילו לראות מה אתם עושים, כי חבל

ymwd

New member
זה מאוד מצחיק אפילו..

מאוד מצחיק שאתם ממשיכים לכתוב ובעצם מתעלמים מההסכמה שלנו שהאתר הזה הוא האתר הרשמי והאתר שלנו הוא אתר מעריצים הבקשה שלי היא פשוט כדי למנוע אפילו קצת את הספאם ששורץ פה בפורום חבל לטחון מים ובטח על דבר ששוב אני אומר מסכימים עליו זה כל המטרה שלי

חלי 66

New member
אביחי נו באמת

תפסיק להיות כזה בן אדם לא יפה הגישה הצינית הזו יש לך משהו להגיד תגיד נורמאלי בלי הגישה הזו זה ממש לא יפה...

את חושבת שעדיף להתעלם../images/Emo4.gif...

בעיניי את לא צודקת! אביחי יבוא בטענות אך ורק זה באמת לא בסדר! והפעם הוא צודק! ללא ספק!

ymwd

New member
חמודי?

אני לא מתכוון לרדת לרמה שלך אחי אני בוחר מעכשיו בשיטת ההתעלמות התעלמות מההערות המטופשות שלך

יקיר15

New member
באמת שחבל על כל הויכוח הזה

בסך הכל אתרי המעירצים של אגם רק תורמים לה הם לא מזיקים לה אז על מה כל הבלאגן ??? הבנו שאתה לא מבינים מה ההבדל בן : אתר רשמי ל .. אתר מעריצים רשמי- עצם זה שהאתר היה פעם התאר הרשמי של אגם והכתובת שלו ידועה הוא כבר יש בו רשמיטות באישזהי מידה ולכן הוא אתר מעריצים רשמי בכל מקרה אביחי באתר XO2 שלא יוני מנהל אותו יש אפשרות לפרסם אתרים אבל כמובן במידה כנגד מידה אתה תפרסם אצלנו אנחנו נפרסם אצלך ... להזכירך אתה לא הסכמת לזה ולכן לא יכלתם לפרסם את הפורום/הבלוג ! בכל מקרה אני חושב שאין כל פסול בזה שיש לו באתר דברים מאתרים אחרים זה כמו שאני אבוא ואתבע אותך עכשיו על זה שאתם מריצים בפורום שלכם תמונות המאתר הרשמי לשעבר AGAM1 ... בקיצור כל הויכוח כאן היה ממש לא עיניני וחסר תוכן - חבל !

למעלה