לדעתי אין לאגם בכול ה10 אתרי אינרנט שיש לה. אין אתר אחת או פורום אחת שהוא רישמי מבחינתי רישמי זה אתר שסוכנות רוברטו מודעת לזזה שהוא קיים ומשתפת עם זה פעולהה. לאגם היה אתר רישמי היחידד הנורמליי ושסוכנות רוברטו פעלה יחד באתר הזה והאתר הזה נסגר. לדעתי אין עוד אתרים רישמיים. ואני לא אוהבת להיות במקום שסתם "טוחנים בו מים"והוא לא רישמי אני פה כי יש פה אנשים שאני אוהבת לדעתי הוא גם לר שרישמי(לפי ההגדרה שלי) אבל כייף לי להיכנס לפה כי זה הפורום הכי נורמאלי שיש מכול הפורומים שיש לאגם...
עצם זה שאגם כותבת פה.. והיא כותבת פה מהסוכנות שלה.. זה כבר מראה על שיתוף פעולה של הסוכנות איתנו.. .חוצמזה ממה שהבנתי מאביחי.. עוד מעט האתר הרשמי שיפתח על אגם (שהוא בשיתוף מלא עם רוברטו ועידכונים שוטפים)יהיה שם קישור לפורום בתפוז (כלומר לפה) ....
זה שהוא כתב רשמי זה לא אומר שזה רשמי הוא אמר "המעריצים הרשמי" כי פעם האתר היה האתר הרשמי אף אחד לא אמר שהוא רשמי מה קשה להבין ?? מעריצים רשמי..זה הכוונה..לא רשמי. ואם לדעתכם אין הבדל זה בעיה שלכם !
אתר מעריצים..ששמו לו תוספת של רשמי בגלל שפעם הוא היה רשמי.. הכוונה היא שזה לא האתר הרשמי לאגם..אלא אתר מעריצים שפעם היה אתר רשמי בגלל זה זה לא אתר רשמי אלא אתר מעריצים-רשמי . וגם אני מציעה שהדיון פה יסתיים כי זה ניהיה ממש ממש מעצבן שלא יודעים לפרגן..רק 3 ילדים .
זה שפעם הוא היה אתר רשמי לא אומר שזה גם עכשיו! ואני לא יתן לך להגיד את המילה האחרונה... ואני כן פרגנתי...,אם תסתכלי על הודעה שלי... הוא אתר ממש מושקע ויפה.. אבל הציק לי הקטע של הרשמי (לא לי רגשית) פשוט זה מטעה המון אנשים
אני לא מעונין אפילו להסביר אני בקשתי להפסיק לדבר על הרשמיות או לא רשמיות כי אנחנו מתוכחים על משהו שאנחנו מסכימים אם למישהו יש תגובות על האתר אנחנו נשמח לשמוע לילה טוב
אביחי צודק רק הסוכנות נותת רישמיות... אם זה היה מצד אגם מזמן כולם היו רישמיים חחח ואביחי אני לא צריכה הוכחה פשוט לא יודעת אל מסתדר לי זה רשת כזו של פורומים זה לא אתר מושקע כזה שפתחו והסוכנות משתתפת בכסף בתוכן וכו' לא יודעת קשה יל להסביר את זה....