www.agam1.co.il / חוזר

• פותח הנושא ymwd
  • פורסם בתאריך

ymwd

New member
www.agam1.co.il / חוזר

כן זה קורה וזה כאן אתר המעריצים הרשמי לאגם רודברג חזר לרשת האתר הוקם לכל המעריצים , לכל האוהבים ולכל המתעניינים באגם רודברג. מידע , תמונות , קטעי קול ועוד ועוד תוכלו למצוא באתר . האתר מתעדכן מידי יום ומומלץ להכנס ולהתעדכן אתם מוזמנים להכנס לכתובת http://www.agam1.co.il אתם מוזמנים גם להכנס לפורום המעריצים של אגם רודברג חשוב לציין שצוות האתר עובד במרץ במהלך הימים האחרונים והקרובים על הכנסת כל החומרים לאתר ואנחנו מקווים שבימים הקרובים העבודה הרבה תסתיים ותוכלו להנות מכל המידע והחומר אם יש לכם הצעות לשיפור רעיונות וחומר שאתם מעונינים להכניס לאתר אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת [email protected] גלישה מהנה ונעימה צוות אתר המעריצים הרשמי הגדול לאגם רודברג

אביחי 33

New member
וואי כמה דברים לא חוקיים:S:S

אני רואה שאתם לא שועים לאזהרתינו
תטופלו

אביחי 33

New member
האתר לא חוקי../images/Emo9.gif

מבחינת התכנים שלו! יש שמה קישורים לדברים האסורים להורדה, קישור לפורום "הרשמי"-שהוא בעצם לא.. ועוד דברים! הועבר לגורמים אחרים

ymwd

New member
תגובה

אף אחד לא טען שהפורום של האתר הוא הפורום הרשמי אתה מוזמן לקרוא שוב את ההודעה שלי ולראות הפורום והאתר הם אתרי מעריצים שבאים כדי לקדם את אגם הפורום הזה ידוע כפורום הרשמי ואנחנו לא אומרים אחרת דרך אגב אני אשמח שתענה להודעה הפרטית ששלחתי לך

ymwd

New member
אני חושב שאתה אדם בוגר..

אתה לא חושב שיש הבל בין *פורום רשמי של אגם רודברג ו *פורום מעריצים רשמי של אגם רודברג אתה באמת לא רואה את ההבדל? דרך אגב באמת חבל שאתה מסתיר בתמונה את המילה "מעריצים"

אביחי 33

New member
חח ממש לא מסתיר אחי../images/Emo13.gif

ובאמת זה כתוב שמה (למרות שאני אפילו לא אגיד שזה שונה בעקבות תלונתי,אבל חפיף
) עדיין התחכמות מאוד מאוד לא יפה לדעתי. אבל בכל מקרה, מי אני שאעיר לך? עוד על ההורדות הלא חוקיות
בכללל אני לא אדבר
צוות נענע,תפוז,וסוכנות רוברטו ישמחו לטפל בעניין
אני לא רוצה לשבור את הראש. לילה טוב

נשמה כבר הערנו לך../images/Emo4.gif

זה לא רשמי זה לא יעזור לך כמה תרצה שזה יהיה .. הפורום של תפוז הוא הרשמי.. ובאתר הרשמי שלה שיפתח בקרוב(
) יהיה קישור גם לפורום רשמי... ובמקרה זה הפורום בתפוז! והאתר הוא של סוכנות רוברטו... אז ככה שאני לא ממשיכה את הוויכוח.., אלא יעבירו את זה (אביחי ויאיר) לסוכנות.., והם ידעו כבר מה לעשות... בעיני ההודעה הזאת צריכה להמחק.., אתם מטעים את קהילת המעריצים של אגם..... תאמינו לי שקהילת המעריצים שלה שהם נכנסים לחפש אתר שלה יכנסו לשלכם כי הם תמימים ולא יודעים מה באמת קורה... ומה שהם לא ידעו שיש לה אתר בתפוז ושאגם כותבת בו...

הוא לא כתב שזה הפורום הרשמי

הוא כתב שזה פורום המעריצים הרשמי..כי זה הפורום שפעם היה הפורום הרשמי..בגלל זה...

ואולי יש כאלו שזה משנה להם ?

אני עדיין לא הבנתי ממה עושים פה כזה סיפור.. הרי האתר הרשמי שהולך להפתח בקרוב הוא לא האתר היחידי לאגם ולא הכל סובב סביבו !

נכון, הוא לא האתר היחידי לאגם אבל

הוא האתר הרשמי היחידי של אגם
וכנראה שלא הבנת מאמי מה ניסיתי לומר אבל לע משנה

ymwd

New member
אני לא רוצה בכלל להמשיך את הדיוןהזה

אם יש למישהו כאן בעיות בקליטה הוא מוזמן שוב לקרוא את התגובות שלי להודעות של אביחי בתחילת האשכול למה לחזור על אותם דברים שוב ושוב? ביקשתי תגובות על האתר עצמו ואתם באים בטענות על משהו שאנחנו מסכימים אתכם עליו

למעלה