WWF RAW האחרון מלא!!!!!!!!!

WcW 4 Life

New member
WWF RAW האחרון מלא!!!!!!!!!

הRAW עם הדראפט רק שצריך סיסמא ויוסר ניים USER:CAGEMATCH PASS:MULTIMEDIA תהנו WCW 4 LIFE

Israeli Hero

New member
איפה מצאת את זה???

הבן אדם ששם את זה באינטרנט שם כל שבוע את ראו?

יש את זה בפורום הזה

http://pub39.ezboard.com/fwrestlingmedia95591frm5 הוא העתיק משם אני ראיתי את ההודעה שהיתה בפורום השני ושמה הורדתי אבל תודה בכל זאת

האיכות טובה

רק אם אתה מגדיל למסך שלם אז אתה רוצה קצת טישטוש בתמונה

Israeli Hero

New member
עכשיו סיימתי

לראות את התכנית! וואו! אקשן מהתחלה עד הסוף! מבחינת רסלינג הרוב היה חרא, אבל הקרב האחרון היה מצוין. נה נה נה נה נה נה נה נה הי הי הי גוד ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהחלט תכנית היסטורית, ונקוה שיהיה פה כל שבוע מישהו שישכיל לשים לינק לראו.

WCW4LIFE - תודה.

עכשיו סיימתי לראות. הרבה זמן שלא ראיתי תוכנית שלמה. . . . תודה!

על האש

New member
למה אני היחיד שלא מצליח להוריד? ../images/Emo4.gif

מסיבה כול שהיא הוא מסרב לקבל את הסיסמא...
Someone ...

lwc4life

New member
טוב נו, אני אעשה לך את היום...

האמת שגם לי זה עשה בעיות בהתחלה, אבל לאחר שראיתי את ה-POST בפורום המקורי, הבנתי ש-Wcw 4 Life לא היה כוח להעביר לעברית אז הוא השתמש ב-Capslock קצת יותר מידי... או במילים אחרות: נסה לכתוב את היוזר והסיסמה ב-low capitals. בהצלחה. ומה הלקח? אם אתה מעתיק ממישהו אחר, לפחות תעתיק עד הסוף...

lp2002

New member
אני לא מצליח להפעיל

הסיומת של הקובץ זה rm עם איזה תוכנה אני מפעיל את זה?

על האש

New member
יופי של ROW עד כה../images/Emo98.gif

אני עכשיו צופה בו ונמצא בחצי קצת לפני הקרב בין NWO להוגאן ורוק מישהו יכול למסור לי קצת פרטים על אלופי הזוגות בילי וצ´אק? עד כה לא יצא לי לצפות בהם בפעולה מאיפה הגיעו,איך הם וכו´
מראש...

על האש

New member
טוב אחרי שראיתי בRAW

בקרב בין בילי לבין ג´ף הארדי שבילי זה אותו בילי גאן וכמובן The ONE השאלה מי זה צ´אק? וממתי הוא ובילי הם זוג,וגם למה...?

WcW 4 Life

New member
תגובה לעל האש

צ´אק הוא צ´אק פולומבו שהיה גם אלוף הזוגות בWCW הוא צבע או חימצן את השיער אני לא יודע ממתי אבל אני יודע שלפני WM18

על האש

New member
כן אחרי כמה דקות נזכרתי שזה הוא...

לא זיהיתי אותו עם השיער המחומצן
אבל נזכרתי שבתוכניות האחרונות שראיתי הוא ובילי היו ביחסי ידידות טובים לכן לא אמור להפליא אותי שהם הפכו לזוג
בכול אופן...

למעלה