WWE רו - דיווח שבועי
הדיווחים חוזרים
חבל שעם תוכנית כזו, אבל נו, מילא. רו – דיווח שבועי 6 במאי, 2002 ציון תכנית : 1 התכנית נפתחה במעין פרסומת חדשה בה מככב עץ מעוצב כסמל ה- WWF והגנן מגיע, גוזם את ה- F ועל המסך מופיעה הכתובת : Get the F out. מוצלח מאד. ערב רווי תקלות ואירועים אירע בהארטפורד קונטיקט. ניכר שקשה מאד לג´ים רוס ולג´רי הקינג לולר, להגיד WWE. הם הסבירו שמדובר בשינוי בשם, אך הגישה נשארה זהה (חבל). תקלה מס´ אחת, או שאין עדיין חולצות WWE במידה של ג´ים רוס, או שהוא פשוט התבלבל, כי חולצתו נשאה בגאון את הלוגו WWF. מי שהסתגל הכי טוב לשינוי היא ליליאן גרסייה שאמרה הערב מספר רב של פעמים "ואלוף ה- WWE החדש הוא...", עוד נראה את זה בהמשך. התכנית נפתחה בקרב על אליפות הנשים, ג´אז המלווה בסטיבן ריצ´רדס, הגנה על תוארה נגד טריש סטראטוס. ג´אז כאמור ניצחה בגלל התערבות של ריצ´רדס (הקרב היה קרב ללא פסילה) ולא נראה שהיא תפסיד את התואר כל עוד הוא מלווה אותה, אלא אם כן טריש תשיג לה איזה גברבר חסון שילווה אותה ויטפל בריצ´רדס. לאחר הקרב שעט באבא דאדלי לזירה, היכה את ריצ´רדס, השכיב אותו לספירת 3, ולקח את תואר ההארדקור שלו בחזרה. לאחר מכן הגיעו לזירה בזה אחר זה מספר מתאבקים כשכל אחד מביס את קודמו ולוקח את אליפות ההארדקור : רייבן, ג´סטין קרדיבל, קראש, טריש סטראטוס בסדר הזה, לבסוף ניצל ריצ´ארדס את העובדה שטריש הועברה דרך שולחן ע"י באבא, נשכב עליה, לקח את החגורה ונמלט עם ג´אז. ה- nWo – הול, אקס פאק וביג שואו עולים לזירה. ביג שואו נושא נאום ומראה את הפוטג´ מהשבוע שעבר בו הוא בגד באוסטין. "לפני שנתיים אני הייתי המיין איבנט ברסלמניה ! אני הוא הכוכב הגדול ביותר שהגיע לפה, אתם האנשים הקטנים מבינים שאי אפשר לעצור מישהו כמוני. אני 7 פיט, 500 פאונד ענק עצבני. אוסטין אוהב להשתמש בביטוי ´הבוטום ליין´ ובכן הבוטום ליין הוא שאין כלום שאתם, או ריק פלייר יכולים לעשות.". פלייר מגיח ממאורתו "בגלל זה אתה מתבכיין ? בכלל שלא היית ברסלמניה ? הלוואי שהיו לי את הנתונים שלך, הלוואי שהייתי בגודל שלך, אבל אני אלוף עולם 16 פעמים בגלל שלא התבכיינתי. אני אגיד לכם את האמת, אני מחבב את אוסטין ואתכם אני לא אוהב בכלל. הערב יהיה קרב בין שלושתכם לאוסטין, ברדשו ואני.". הול החליט לתרום גם הוא משהו לדיון "תן לי להבין, אלה החדשות הגדולות ? זו ההפתעה ? ובכן צ´יקו, ל- nWo יש הפתעה בשבילך, זה יקרה בזירה הזו, וזה ישנה את עתיד החברה לנצח !" הבטיח הול בדרמטיות. קרב על התואר האירופי בין ספייק דאדלי לוויליאם ריגל. דאדלי הפצוע ברגלו מדדה לעבר הזירה וריגל מציע בג´נטלמניות אופיינית שהוא מוכן לוותר על הקרב בתנאי שספייק יתן לו את התואר. ספייק כמובן מסרב ומפסיד את התואר בכניעה. לאחר הקרב ממשיך ריגל להעניש את ספייק ולהכות אותו, לעזרתו של ספייק מגיע ד´לו בראון שמעיף את ריגל מהזירה. פלייר מוצא כובע של ה- APA בחדר ההלבשה של ה- nWo, הוא חושד שברדשו ערק ל- nWo. בקרב הבא עושה ברוק לסנר קציצות סטזיאק. טייקר חוזר לחניה ומגלה שהאופנוע שלו נעלם. השומר מגלה לו שהוגאן לקח את האופנוע. הוגאן מגיע לזירה רכוב על האופנוע של טייקר, לוקח את המיקרופון "טייקר, אני יודע שלא אכפת לך מכלום ומאף אחד, אבל יש דבר אחד שכן אכפת לך ממנו. אז טייקר אם כל כך אכפת לך מהאופנוע, אני מזמין אותך לבוא הנה ולקחת אותו." טייקר מגיע, נעמד בכניסה, הוגאן יורד מהזירה ומתיישב על האופנוע בהפגנתיות. טייקר נועץ בו מבט טייקרי טיפוסי ואומר "הוגאן, אני יודע שאתה אופנוען, אז אתה מבין ויודע שלא נוגעים באופנוע של אופנוען אחר. אני כבר מתכנן לכסח לך את הצורה בג´דג´מנט דיי, אז לפני שתעשה איזו שטות, תן לי להסביר לך משהו – אני הכנסתי אנשים לבית חולים בגלל שהם הסתכלו קצת מוזר על האופנוע שלי... אני אגיד לך מה אני אעשה, אני יודע שאתה בטח לא בדעה צלולה, אחרי מה שעשיתי לך בשבוע שעבר, אז אני אתן לך הזדמנות אחת לרדת מהאופנוע, ואם לא – אני אבוא אליך...", הוגאן קוטע את הדד מאן "בלה בלה בלה בלה בלה... טייקר, אתה הולך לעשות משהו או שתמשיך לעמוד שם כמו זונה ? אם אתה לא רוצה לבוא, אני אביא את האופנוע אליך.", כאן קורה תקלה נוספת בתכנית, הוגאן מנסה להניע את האופנוע איזה ארבע פעמים, אבל האופנוע לא מניע... המצלמה מתמקדת ברוס ובלולר שמנסים להציל את המצב ללא הועיל, ואילו הוגאן יורד מהאופנוע ורץ לחדר ההלבשה אחרי טייקר (שם אני משער, טייקר עשה לו קורס תיאוריה מזורז והסביר לו איך מניעים אופנוע...), הוא חוזר (והמצלמה התמקדה בו כשהוא כבר היה על האופנוע, כאילו כלום לא קרה...), הניע את האופנוע ורוכב אליו מאחורי הקלעים. הוגאן מחפש את טייקר, כשהוא רכוב על האופנוע, במסדרונות מאחורי הקלעים (גורמים ב- WWF סיפרו שהוגאן נתקע כל הזמן בקירות ובחפצים, זה היה מביך נורא). לבסוף נעצר הוגאן וצעק לטייקר להגיע. טייקר לא הגיע. הוגאן עלה על משאית שחנתה באורח פלא לפני האופנוע, הניע אותה, נסע ומעך לטייקר את האופנוע. עוד קטע מצחיק בכל העניין (ותקלה נוספת) הייתה ג´ים רוס שצעק בהיסטריה ש "אף אחד לא העז לעשות דבר כזה", לרוס כנראה יש זכרון קצר, כי בדיוק לפני רסלמניה 17, HHH כיסח לטייקר את האופנוע עם פטיש. RVD וג´ף הארדי מנצחים את בוקר טי ואדי גאררו בקרב המוצלח של הערב. בתחרות בגדי ים מנצחת טרי את מולי הולי בניצוחו של הקינג. פלייר מודיע לברדשו שהוא חושד בו שערק ל- nWo. ברדשו מסתכל עליו ואומר לו "אני לא חייב לך הסברים, אני ואוסטין הולכים לכסח ל- nWo את הצורה הערב, אתה תחליט אם אתה בא או לא." טייקר מגלה את האופנוע המעוך, הוא מרוגז מאד. לימוזינה מגיעה ומתוכה יוצא קווין נאש. בקרב בין פלייר, אוסטין וברדשו ל- nWo, מנצחים ה- nWo לאחר שפלייר בוגד באוסטין (אוסטין הופך לנבגד הקבוע ברו). את הדיווחים וטורים נוספים אפשר לקרוא גם במגזין ה- WWF הישראלי.
הדיווחים חוזרים