ww talon סגול ברוך הבא

ww talon סגול ברוך הבא

חשוב להדגיש שבניגוד לארועים מסוג זה בעבר אשר נבעו מלקיחת סיכונים מיותרים במודע, וזלזול בחוקי דרך עקב להט התחרות ותוך כדי סיכון חיים אין זה נכון לגבי מקרה זה. לצעירים שבינינו גברי הוא אומנם טייס ותיק ובעל מודעות גבוהה לבטיחות ואף ריכז תחקירים והעביר ערב בטיחות בעבר הרחוק, עם זאת כמעט חסר ניסיון בטיסה צמודה עם גלשנים נוספים,בטח ובטח טיסה תחרותית צפופה וזאת עקב קירבת מגוריו לאתר גרירה ידוע וצבירת רוב השעות בשמיים פתוחים. כל זאת לא מצדיק או מפחית מהסכנה במקרה זה אבל באופן אישי גם לא מצדיק "עליהום" פומבי, הנושא טופל באופן אישי. ולכל מי שיש ספק נא לשנן חוקי דרך וזכות קדימה הם באמת נכתבו בדם.

גלעד HPAT

New member
חגי, חגי, שוב אני מתפלא עליך..

הבנת הנקרא שלך בדרך כלל ללא מתום. גולש ותיק ומנוסה שחזר לגלוש בקירבת אחרים לאחר זמן רב שלא היתה באמתחתו הערכת עבודה בסביבת גלשנים, "חטא" ולא פעל בדיוק לפי כללי הדרך. תרצה - נהג חדש. גם לי, כמי שלא גולש בסביבת אחרים, יצא כבר להרגיז מצנח, שכנראה חלפתי קרוב אליו (הייתי מעליו והיה נראה לי מספיק גבוה) אבל הוא נלחץ וראיתי תנועות רוגז וביצעתי איכון מחדש והתרחקתי. בגלל אופי הגלישה לא היה ניתן לסמן לגברי בעת הגלישה. עכשיו הכל ידוע ואני בטוח שהקירבה המיותרת כבר לא תהיה, בפרט כיוון שמדובר בגולש ותיק ומנוסה. שנראה כי רק היה צריך לעשות כיול מסוים. זהו. לא חייבים לרגוש ולסעור על כל טעות שאדם עושה. ועל אחת כמה וכמה שהטעות הופנמה מטבע הדברים. וממילא לא תחזור. קפיש? גלעד

חגי זיו

New member
אתה בטח לא רציני. זה לא נושא

לציניות. מדובר בחיי אדם. אז עדיין אשמח לשמע הסבר והשטויות שנאמרו מעלה הן בטח לא הסבר.

למעלה