wunpa quest בריחה,,,

אילנה...

הגעת למפתח של הארון האמצעי? חסר לי רק את זה וגם את המפתח של התיבה האדומה בארונית הימנית למטה

ilanama1

New member
גם לי פתחתי אותו במשחק ששיחקתי

בפעם הראשונה יש שם סדקים כמו בשעון עכשיו אני לא יכולה אין לי מפתח

בשביל לפתוח

צריך לסמן את המפתח שרוצים ואז ללחוץ על ITEM וללחוץ על הארונית שרוצים לפתוח שימו לב שצריך ללחוץ ITEM אחרי כל נסיון כי זה חוזר לחיפוש.

charmed7

New member
בואנה איזה קשה החלק השני .........

(בציניות הוא סופר קלללל

ilanama1

New member
ורדודה ובכן מצאתי את צריכה

להגדיל את המחוג ולחבר אותו לסכין ואז את פותחת את התיבה האדומה ושם יש עוד מפתח לבן

מקס6

New member
היי,,,במשחק הראשון שיחקת?,,,כי

סיימתי אותו בדקה ,ניסית לשחק!

charmed7

New member
ואני לא מצליחה לפתוח את

הארון האמצעי, או את התיבה בארון הימני בשורה התחתונה

ilanama1

New member
../images/Emo58.gif פתרון למשחק

1 מעל ארון המפתחות יש מפתח 2 על שולחן הספרים מצד ימין מפתח נוסף מתחת לשולחן מברג 3 מצד ימין הארונית החומה סכין יפנית 4 מתחת לארונית נר 5 עם המברג לפתוח את פתח האיורור 6 להגדיל את הנר (כדי להגדיל חפץ מסוים מסמנים את החפץ ולוחצים ABOUT-ITEM )ומדליקים אותו כשלוחצים FIRE על הפתיל 7 עם הנר הדולק מאירים את פתח האיורור ומקבלים כרטיס מגנטי 8 עם הסכין חותכים את החלק התחתון של התמונה (זכרו את התמונה כמו שהיא עכשיו) ואת החלק העליון מפוצצים (fire) ואז בתמונה החדשה בצד ימין יש גביע יש להקליק על הגביע ועוד מפתח 9 את הבובה על השידה החומה מכים עליה ויש עוד פתח צהוב 10 להגדיל את השעון להכות עליו פעם ופעם נוספת ומחוג נופל על הריצפה 11 עכשיו להגדיל את המחוג להקליק על הסכין היפנית ללחות item ומקבלים מחוג מחוד 12עכשיו יש להתחיל לפתוח את המנעולים אחד אחד לסמן את המפתח ללחוץ SEARCH ולאחר מכן ITEM (לוקח זמן עד שמצליחים) 13 פותרים את הפזלים לוקחים את החפצים משם 14 בארונית התחתונה משמאל לאחר שהפאזל פתור מקבלים נייר ירוק 15 מגדילים את הנייר הירוק ומאירים עליו עם הנר ומקבלים עוד תמונה סה"כ 3 תמונות צריכות להיות 16 עכשיו בארונית הימנית למטה יש תיבה אדומה אותה פותחים עם החוד שקבלנו מהמחוג והסכין 17 שם יש עוד מפתח לבן שאיתו פותחים את התא האמצעי שלא יכולנו לפתוח עד עכשיו 18 לפני שפותחים את התא האחרון יש ללחוץ על הדף הלבן בארונית החומה יש להכנס לאתר בהכתובת ע"י לחיצה עליו ושם יש תמונות שונות יש להתאים את התמונות באתר ל-3 התמונות שנמצאים אצלנו ומתחת לכל תמונה יש סיפרה יש לרשום את הספרות שמתאימות לתמונות במשחק ומקבלים קוד 843 עכשיו לפתוח את התא הארון ושם המקום להכניס את הקוד אבל קודם את הכרטיס המגנטי לאחר מכן להקיש את הקוד מקבלים מפתח ואתם בחוץ בהצלחה

sapir771

New member
מברג

איך אני אמורה לפתוח בדיוק את פתח האיוורור איפה אני צריכה ללחוץ על האיקס

למעלה