הי מקס איך עשית את השעון עם הסדקים שנמצאים באחת הארוניות
I ilanama1 New member 6/11/06 #41 אתה לוחץ חיפוש מסמן את המפתח יוצא מהתמונה וחוזר אליה ולוחץ השתמש יש לי את השעון אבל אין סדקים ואין לי מחוג איך הגעת לזה
אתה לוחץ חיפוש מסמן את המפתח יוצא מהתמונה וחוזר אליה ולוחץ השתמש יש לי את השעון אבל אין סדקים ואין לי מחוג איך הגעת לזה
מ מקס6 New member 6/11/06 #44 את הסדקים בשעון ,,, עשיתי כשלחצתי פעמיים על פייר או אגרוף לא זוכר כל כך
3 3 שרונית New member 6/11/06 #46 גם אני לא מצליחה פתחתי 3 ארונות, קיבלתי מפתח נוסף, ועכשיו שוב לא מצליחה לפתוח.........
I ilanama1 New member 6/11/06 #51 סימנתי את המפתח לחצתי חפש לא היה כלום יצאתי מהמקום וכשחזרתי המפתח נעלם ואז ניסיתי את הדלתות עד שאחת מהן נפתחה
סימנתי את המפתח לחצתי חפש לא היה כלום יצאתי מהמקום וכשחזרתי המפתח נעלם ואז ניסיתי את הדלתות עד שאחת מהן נפתחה
3 3 שרונית New member 6/11/06 #52 הגדלתי את הארונות לחצתי על חיפוש, פאנצ', אייטם, ואז על המפתח ואז יצאתי והמפתח נעלם לי ואז אחד חזרתי לארונות ואחד נפתח עשיתי שוה אותו דבר עם המפתח השני.. עכשיו יש לי עוד שני מפתחות אבל אני לא מצליחה לפתוח עוד ארונות
הגדלתי את הארונות לחצתי על חיפוש, פאנצ', אייטם, ואז על המפתח ואז יצאתי והמפתח נעלם לי ואז אחד חזרתי לארונות ואחד נפתח עשיתי שוה אותו דבר עם המפתח השני.. עכשיו יש לי עוד שני מפתחות אבל אני לא מצליחה לפתוח עוד ארונות
מ מקס6 New member 6/11/06 #54 רק הארון האמצעי בשורה הימנית ניפתח ,וזה היה לי מהתחלת המשחק זה מעצבבבבבבבבןןןןןןןןןןןן
3 3 שרונית New member 6/11/06 #55 מוזר..נראה לי שהמשחק מקולקל לא הגיוני שלא ניתן לפתוח, קודם הצלחתי ועכשיו לא....
I ilanama1 New member 6/11/06 #56 אני פתחתי את כל הדלתות פעם ראשונה התחלתי מחדש וגם אני לא מצליחה לפתוח את הדלתות
3 3 שרונית New member 6/11/06 #62 זה עשיתי כבר בהתחלה זה לא עוזר לארונות.........יש שם דף לבן עם ציור