WU-TANG CLAN

ghost dogg

New member
WU-TANG CLAN

לכבוד ההגעה של שלושה חברים מהוו-פאם ניתן קצת רקע על הלהקה עצמה. הלקה מורכבת מתשעה חברים כולם מהעיר ניו יורק . החברים בלהקה: rza-המפיק הראשי של הלהקה הוציא אלבום סולו ראשון בשנת 98 RZA - As Bobby Digital In אלבום זהב יש לציין gza-הראשון בלהקה שהוציא דיסק סולו עוד לפניי שהלהקה הוציא GZA- Words From The Genius האלבום יצא בשנת 91 ולא זכה להצלחה גדולה. u-god - הוציא את אלבומו הראשון בשנת 99 Golden Arms Redemption אולי החבר הכי פחות משמעותי בלהקה . masta killa- עובד כרגע על אלבומו הראשון הוא שיחרר משם כבר את הסינגל No Said Date הדיסק קרוב מאוד לסיום Method Man- הראפר שזכה לחשיפה הגדולה ביותר מבין כל חברי הלהקה ובצדק נחשב לאחד הראפרים הטובים בעולם הוא שר עם 2pac ועם b.i.g מקורב מאוד לראפר בשם redman ויש להם שני דיסקים ביחד וסרט משותף. האלבום הראשון של הצמד זכה בפלטינה . method man הוציא את אלבומו הראשון בשנת 94 גם אלבום זה זכה בפלטינה וגם האלבום הבא שלו זכה בפלטינה .הדיסק החדש שלו אמור לצאת החודש. RAEKWON-אחד מבעלי הלירקס הטובים בלהקה הוציא את אלבומו הראשון בשנת 95 Raekwon - Only Built 4 Cuban Linx נחשב לקאלסיקה בקרב מעריצי הוו טאנג וזכה בזהב GHOSTFACE KILLAH-הוציא את אלבומו הראשון בשנת 96 ghostface killah- iron man האלבום הטוב ביותר שלו. INSPECTAH DECK- הוציא את אלבומו הראשון בשנת 99 Uncontrolled Substance אלבום חדש אמור לצאת בקרוב. Ol' Dirty Bastard-המשוגע בחבורה שוחרר מהכלא לבית חולים לבריאות הנפש ואמור לצאת לחופש מוחלט בקרוב את אלבומו הראשון הוציא בשנת 95 Ol' Dirty Bastard - Return To The 36 Chambers האלבום זכה בזהב . ועכשיו ללהקה כאחד : האלבום הראשון המשותף נקרא Enter The Wu-Tang 36 Chambers יצא בשנת 93 אלבום קלאסי נחשב לאחד האלבומים הטובים בהיפ הופ זכה בפלטינה, כעבור ארבע שנים של בצורת הלהקה יצאה באלבום כפול wu-tang-forever גם אלבום זה זכה הפלטינה לאחר שלוש שנים בשנת 2000 הלקה הוציאה את האלבום הבא שלה the w אלבום שללא ספק סיפק את הסחורה לא ירד משאר האלבומים אבל גם לא התעלה לגבהים הוא זכה בפלטינה כעבור שנה הלקה הוציא את האלבום iron flag שלא נחשב לאלבום גדול אלה לאלבום סביר האלבום זכה בזהב. נכון לעכשיו הלהקה לא עובדת על אלבום משותף אלה מנסה לתת יותר דחיפה לקרירות הסולו של החברים בה . עד כאן מקווה שהשכלתם

ghost dogg

New member
אתם מוזמנים להגיב

לתקן אותי אם שגיתי ולהוסיף יכלתי לרשום עוד אבל על הוו טאנג אפשר לרשום בלי סוף נתתי פה סקירה קצרה על האמנים בלהקה והאלבומים שלהם תודה FINAL-FAM 4 ever

kendog keds

New member
באמת כל הכבוד! על כל ביקורת דיסק

שיש פה אתם קופצים ואומרים "למאמרים" ועל זה לא?? אולי אם זה יהיה במאמרים כל נודניק שישאל אם רמדי וקפדונה מהוו טאנג באים לארץ ומי זה בכלל וו טאנג יוכל לקבל קישור לשם... קיצור, אמיר, דע את תפקידך

לא רשמת כלום על...

רמדי! (Remedy) היהודי מבינם, עם השיר ה-מדהים Never Again שמדבר על השואה... ונגמר בירייה... תן לי סיכום עליו...

EmGee

New member
אולי זה ישמע קצת מוזר אבל בכל זאת

רמדי הוא לא בוו טאנג. הוא חבר בוו-פאם שזה בעצם "שלוחה" של הוו-טאנג.

ghost dogg

New member
ראמדי שייך ל wu fam

לכן לא חשבתי שכדאי לשייך אותו למאמר הזה חוץ מזה אין עליו יותר מדיי פרטים יש לו שניי אלבומים אחד יצא ב99 ואחד יצא השנה בשניי האלבומים מופיע השיר never again FINAL-FAM 4 ever

ghost dogg

New member
תיקון קל ועוד טיפה על ראמדי

את האלבום הראשון שלו הוא הוציא ב 2001 ולא ב99 . השם המקורי שלו הוא Ross Filler כמו כל חבריי הוו טאנג הוא מעיר ניו יורק. הפריצה הראשונה שלו היתה בדיסק אוסף של הוו פאם "wu-tang killa bees" שהופק על ידי rza את ראמדי תוכלו למצוא שם עם השיר never again ראמדי עד כאן שיחרר רק סינגל אחד מאלבומו הראשון, הסינגל Girlfriend בשיתוף עם Cappadonna . FINAL-FAM 4 ever

micL

New member
אני כבר מזמן הבנתי את כל הקטע

של: וו פאם, וו טאנג... אבל אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך מתקשר "וו סינדיקט" לכל העסק הזה? או שאין לו קשר?

Killa TzzzT

New member
וו סינדיקייט זאת להקה בוו פאם

אבל אין להם קשר למה שהוא כתב..

Blood

New member
ולא סתם להקה..

Joe Mafia ו-Mayalansky, חברי הלהקה, יצרו אלבום ממש טוב, עם אורחים מצוינים (Napoleon, Ghostface ואחרים), ששווה שמיעה (ואם לא כולו אז על where was heaven ו-ice age אי אפשר לוותר..)

the xecutioner

New member
אממ לא בדיוק שלוחה

פשוט קבוצה יותר רחבה לפי מה שהבנתי כאילו הוו פאם זו הקבוצה הכי גדולה ובתוכה כלולים הוו טאנג

K C

New member
שכחת את Cappa

שצורף ל-Clan ואחרי The W הועף (גם אני הייתי מעיף אותו אחרי The Yin and the Yang). Ol' Dirty השתחרר והוא כבר מתכנן הופעות. להרבה מהם מתוכנן אלבומים לשנה הזו. מי אמר לי שיהיה מבול? ל-Wu-Fam יש הרכבים ואנשים מאוד מוכשרים כמו Gravediggaz, Tekitha, Wu-Syndicate, Shyheim ו- 4th Disciple. Gravediggaz - Six Feet Deep - אלבום כמעט מושלם וכבד ביותר. Horrorcore Cappadonna - The Pillage - בתקופה הטובה שלו, ראפר מצויין Killarmy - Dirty Weaponry - הליריקה בשיאה לדעתי, עם ביטים ענקיים. ובקשר לאלבום Only Built 4 Cuban Linx, לדעתי אלבום קלאסי ומושלם.חובה

ghost dogg

New member
בוו פאם יש כמה הצלחות

לא לשכוח את Sunz Of Man שגם הם מצוינים, בקשר לקפאדונה לא ממש הבנתי את הסיפור שלו עם זה שהוא צורף עזב אם אתה יכול לתת הסבר זה יהיה טוב . ועל כמות האלבומים אז אני יודע רק על אלבום חדש ל method man ,על איזה אלבום אוסף של rza בשיתוף אמנים מאירופה , ל ghostface killah יצא אלבום לא מזמן , לInspectah Deck גם אמור לצאת ממש בקרוב ,לקילה פריסט יהיה אלבום חדש בקרוב ו גם לקפאדונה FINAL-FAM 4 ever

WuDirty NZA

New member
Albumz Of Wu

Cappa - Da Struggle iz cgonna be out soon Inspectah deck - The Movement- 22 may RZA- World Cordin to RZA 28 april Masta Killah - No said date - July Ghostface-Perty Tony Album - july august method man -Tical 0:The Perqel - may Killah priest - Black August - august Check Out the Killah priestz fingaz (David star)

WuDirty NZA

New member
and more coverz

Inspectah Deck - The Movement i allready heard some shit from methodz album, remedy'z Inspectah Killah priest RZA and iz gonna be The flood of the Wu Return to the Wu-Era One

ghost dogg

New member
הנה אלבום שמומלץ להתחלה

מכיל את כל הלהיטים הגדולים של הוו טאנג עד לתקופת יציאתו . FINAL-FAM 4 ever

ghost dogg

New member
והנה דיסק למעריצים שרופים

אני בספק אם למישהו בארץ יש את הדיסק הזה מקורי לא שלי יש אבל הוא דיי מחתרתי FINAL-FAM 4 ever

למעלה