Wu-Dirty NZA

WuDirty NZA

New member
Wu-Dirty NZA

...yo.pss..yo 1,2,1,2 live on the set im NickoTine aka NiggaTive Pozze aka NickoZigzagzigallah Im a killa bee from bat yam...and that bitchz like KC and DMW ..can suck my dick...thay dont know shit about wu...fuck that. f anyone got questionz about wu or eastcoast rap musik ask dont shy... FUCK ISRAOLIN

DMW

New member
Yaaaaawwwwwwaaaaarrrrrdiiiiiiii

ניקו אחי מה המצב? ככה את מעליב את ה High Priest Of Israolin, אז מה אם אתה GOD זה לא נותן לך את הזכות to dis me. סתםאאאאאםם אחי ברוך הבא לפורום של תפוז. אני מאד מקווה שגם פה תשפוך קצת "תכשיטים" כמו ששפכת (ועדיין שופך) בפורום של WTW. בשביל כל חברי הפורום, רק שתדעו שניקו הוא אחד האנשים הבודדים בארץ שיודע כמות נכבדת של מידע על Wu-Tang. (לדעתי הוא בכלל יודע הכי הרבה בארץ). ולניקו רק בשבילך... (התמונה)

Grandmaster KC

New member
Yyyyaaaaawaaaarrrrraaaadddiiiii

Nicko,It´s your Dogg Kc What The Fuck Ya Forgot About? Kc In The Front Wu-Tang In My Heart Nigger,Ya Didn´t Know that My shit is all that Passing The Knowlage To all ya suckers Learn my shit but don´t bite it And to my niggea in the B-T-Y Raise Ur Flag to The Sky אתה יודע על מה אומרים על מולדובים,ימכרו את החברים שלהם בשביל בקבוק בירה. אני כאן מודיע לכם שיש להם ממש אנציקלופדית WU.הבנאדם פשוט משכיל. הוא מעביר שיעורים באוניברסיטה כל יום שני וחמישי. גם אחלה בנאדם ותמיד אם יש לכם שאלות הוא יעזור לכם. כמובן שגם Kc,the grand mc is for ya bitch ass אנחנו כאן כדי להעביר לכם את החוכמה. אבל רק בעיה אחת,אני דפוק בראש.ואני חושב שיש כאן כמה בנות שיכולות להעיד על זה.אבל אם אין לכם בעיה עם זה סבבה. בתמונה אני עם אחי Rza (אבל לצערי ה-Diddy הזה מסתיר אותי)

למעלה