WTH?!

shiki101

New member
הזוי לגמרי../images/Emo214.gif

מיילי?!14.5?! אין מצב!!! מה הוא נראה בגיל של יון לפחות!!! גם יון נראה בן 20 ו...לא 18!!! עוז עוד בסדר...אביגיל ממש לא מסתדר לי...18?! יעל הכי נורמלי.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

הזויייייייייי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifארז רונן חוגג החודש 15

ודניאל מורשת חוגג חודש הבא 14 קצת הורידו להם את הגיל

האנטומיה של בלו../images/Emo99.gif

אחרי שנתיים של אודישנים כושלים, ליאת בלו, פליטת "הדוגמניות" ומעכשיו גם שחקנית, מגשימה את החלום ומככבת ב"האי", הלהיט החדש של ערוץ הילדים. בדרך ליבשה היא משפדת את בר רפאלי, מדברת בפתיחות על האקסים המפורסמים, ועל חיי הדוגמנות ומכריזה: "אני יודעת שיש בי יותר מפרצוף יפה". עכשיו תוכיחי.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460658,00.html

Double U

New member
קראתי את זה כבר פעם ועכשיו שמתי לב:

"זה מצחיק, כי מרגע שקיבלתי את האוקיי מ'האי' לא אגיד לך שהפסקתי לטפח את עצמי, כי אני ממשיכה, אבל הרבה פחות אכפת לי. אני פחות מסתכלת על מה שאני אוכלת, פחות שומרת. עד עכשיו מאוד שמרתי, עכשיו אני אוכלת מה שבא לי מתי שבא לי. יש תיאבון, אני אוכלת. אין תיאבון, אוכלת בכל זאת".

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

" "לדעתי זה שילוב של 'אבודים' ו'בחזרה לעתיד'", אומרת בלו. "זה מלא טוויסטים ומתח. זה הולך להיות ענק"." היא לא חושבת שזה ההעתקה. זה שילוב.

../images/Emo87.gif לפחות עוז בערך בסביבת גילי.

נראה לכם אפשר לארגן חטיפת חייל חדש מהשטח?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה ניר אתה
XD

למעלה