WTF???

KTM620SM

New member
ועוד דבר MexMex -

למה יש תמונה של האופנוע שלך שם ולא פה? אנחנו היינו קודם.....

alophind

New member
../images/Emo6.gif ואני מצטט :

PLEASE DO NOT EMAIL ME I AM TERRIBLE AT REPLYING

MexMex

New member
סתם נוכל או ד.ביל.

פשוט לא ברור מה הוא מציע... 92 כ"ס? איפה הדיינו איפה? במיוחד שהוא אומר שהוא כבר נוסע על המנוע הזה 2000 מייל
דיסק "14 אינץ' של מוטומסטר???? יעני 400 וקצת מילימטר? בטטטטטטח. קליפר מירוצים של מוטומסטר? או שאני עיוור או שמוטומסטר יצאו בליין חדש.... פחחחחחחחחחחחחח......... M.

amitexc

New member
דרך אגב

זה 650 R דגם שלא הגיע לארץ ומדובר באבולוציה של הXR ככה שלדור הישן של הXR אין לאן לשאוף יותר כי הכל שונה שם! סתם למי שלא ידע

TShavit

New member
"אבולוציה של ה-XR"??

בעצמך אמרת - הכל חדש שם. אין כל קשר למנועי ה-XR הישנים. טל

amitexc

New member
יש קשר לשם לא?

וגם למטרה של האופנוע שמשם הוא השתנה ולכן הוא חלק מהאבולוציה!

TShavit

New member
בוא ונאמר שיש לנו פרשנות שונה

למילה "אבולוציה". כשלוקחים בסיס קיים ומשפרים אותו בלי לשנות משהו עקרוני, זה אבולוציה. XR600 הוא אבולוציה של XR500, למשל. כשמייצרים משהו חדש לגמרי, זה לא. גם אם השם והיעוד נשארים דומים. טל

amitexc

New member
ברור שישנה פרשנות שונה

אבל הבנת את הקטע ואם תסתכל אפילו בטבע תרא חיות שבכלל לא נראות אותו דבר למה שהן נראו בתחילתן ובכל זאת זה נקרא אבולוציה לא? הכל הוא חלק מהאבולוציה ותלוי בזמנים כי ככל שהזמן עבר ככה האבולוציה נראת יותר! ואני חושב כבר שהבנת את הכוונה!

r929

New member
לא מדויק

בזנים עדין יש מאפינים דומים וקשרי DNA

amitexc

New member
נו נכון גם בXR

יש קשר DNA ברצף האדום וגם מאפיינים (מטרה,יעד)

MexMex

New member
ממש לא...

היעד של ה600 הוא פליי בייק נטו. היעד של ה650L הוא דו"ש נטו. היעד של ה650R הוא באחה. M.

TShavit

New member
שכחת להגיד צמיגי קוביות...

ההבדל הוא, שאם תבדוק אבולוציה של חיות, תראה שינויים איטיים והדרגתיים, עם המשכיות ברורה. השינוי בין הממותה של פעם לפיל של היום התרחש על פני מיליוני שנים. כך גם בין האדם הקדמון ליצורי-האנוש של היום. לזה קוראים אבולוציה. למה שקרה במעבר מ-XR600 ל-XR650 - ממש לא! מציע שתבדוק את ההגדרה במילון. טל

enigo

New member
קצת קטנוניות...

עד כמה שאני יודע, הפיל של היום היה קיים גם בימי הממותות, ולא ממש התפתח מהן. הממותות היו פשוט ענף אחר באותו עץ אבולוציוני, נגיד כמוך ובני אדם - דומה, אבל אחר...

למעלה