wtF?!?!?!?!??!?!?! shit men.....

shayh13

New member
wtF?!?!?!?!??!?!?! shit men.....

עכשיו ראיתי באמטיוי, תוכנית ואין לי מושג מה זה....זה כמו ג'אקאסס... רק עם אנגלים! (פאאק)...זה חרא! הם לא הצחיקו לי ת'ציפורן ברגל! אם מישהו מוכן להסביר לי מה ראיתי עכשיו...(כי אני דיי בשוק!).. אז אני יודה לו מאוד! שי.

Kid Vicious

New member
הממ

crazy monkeys? או שזה רק בM2.. אז אולי ראית סנצ'ז המלוכלך... [?]

NO FUCK

New member
כן ושניהם ממש לא מצחיקים

קרייזי מונקי חושבים שהם מצחיקים ודירטיי סנציס ממש מזוכיסטים FUCK YOU ALL

l i f a g i r l

New member
יווווווווווווווווווווו

תאמת אף פעם לא נראה לישיצא לי מש לראות CRAZY MONKEY אבל דרטי סנצ'ז ממש מפחידים אותי לפעמים....הם באמת מזוכיסטים...

AdShEaTaKoRe

New member
כן זה גם אחד...

מהדברים המפגרים שהורגים אותי... יענו אותם הם לא מצנזרים ואותם הם עדיין משאירים באוויר אבל ג'קאסס לא כי זה מעודד לאלימות ודברים משוגעים. ומה דירטי סנצ'ז מעודד? משחק פוטבול בבצפר?

BiAAcH

New member
צודקים....

דירטי סנצ'ז הם באמת יותר מדי מזוכיסטים, וקרייזי מונקי, חוץ מה-foot skating הם די מצחיקים, כי זו באמת, מעין פארודיה על ג'קאסס, ופארודיה זה כמעט תמיד מצחיק....

REAL boy

New member
מה דירטי סנצ'ז כבר עושים

שזה כ"כ חולני??? אף פעם לא ראיתי את זה ספרו קצת מה הם עושים שם....

NO FUCK

New member
אני גם לא ראיתי הרבה אבל..

ראיתי שהיה איזה פרק שהם שמו נעצים על הריצפה וישבו על זה וירו איזה אישהו חומר לא הבנתי איזה בתחת של מישהו וסתם כל מיני דברים כמו לשדך את הזין של מישהו לשולחן וגם את קרייזי מונקי לא ראיתי כ,כ אבל מה מצחיק בזה הם רק חושבים שהם מצחיקים FUCK YOU ALL

P o l l y

New member
אוףףף דיי לרדת על דירטי סנצ'ז!

דירטי סנצ'ז זה טוווווווווב !! בכלל- אנשים מזוכיסטים- זה טוב! (קחו אותי לדוגמא - ולי יש סף כאב דיי נמוך, אבל בכל זאת! מאזו! סאדו! וניל!) וגם אנשים סאדיסטים (קחו אותי שוב לדוגמא:), זה מצויין! אחלה! למשל אני וחבר של אחותי (יותר נכון אני) המצאנו דבר חדש- פרו-מאזו! כן כן ! גם פרומניה וגם מאזוכיזם! לא גאוני פשוט..? טוב..אני אחזור למה שחשוב: דירטי סנצ'ז זה טוב ולא לרדת על זה! מי שירד על זה יקבל שיעור ממני! - השליטה קרן! מוהאהאהאהאהא
אוףף איזו הודעה מפגרת :) אל תתיחסו היה לי יום קוקו :) היום קניתי דיסק של הימי! :) מיאו לכם כולם! :) בה ביי ומיאו גדול :)

סאדו וכל מיני כאלה זה רע

בשלב מסויים כשרואים את זה , זה כבר לא מצחיק ואפילו חולני ולאנשים האלה יש קצתצ בעיות בשכל לפי דעתי... וזה באמת מעצבן שתוכניות כאלו כן מאשרים ואת ג'קאס לא מאשרים
ואגב משהו לא קשור- כמה שנים לא ביקרתי בפורום הזה...אתם בכלל זוכרים מי אני????

את מוכרת לי....

אני כמעט בטוחה שאת גם בפורום של סאם 41???? הנכון הדבר (שפה גבוהה...)

NO FUCK

New member
אני לא אבל..

אני גם חושבת שאני מכירה אותך מאיפשהו כי החתימה שלך (תמיד איתך-שוקולד פרה) נראית לי מזה מוכרת טוב בכל מקרה תנסי להיזכר מקסימום לא משנה רשמתי כמה דברים בפורום של בלינק 182 אבל עוד לא הייתי בפורום של סאם 41 FUCK YOU ALL

NO FUCK

New member
אני גם לא ראיתי הרבה אבל..

ראיתי שהיה איזה פרק שהם שמו נעצים על הריצפה וישבו על זה וירו איזה אישהו חומר לא הבנתי איזה בתחת של מישהו וסתם כל מיני דברים כמו לשדך את הזין של מישהו לשולחן וגם את קרייזי מונקי לא ראיתי כ,כ אבל מה מצחיק בזה הם רק חושבים שהם מצחיקים FUCK YOU ALL

shayh13

New member
אופיר! אני אמן דוגמא למשהו שראיתי..

איזה אידיוט שופך לחבר שלו מלח לימון (או איך שלא קוראים לזה..) לעיינים! ואחרי זה שהוא שוטף את זה במים....הוא שם את העיינים מתחת לברז....ואז אותו אחד ששפך לו לעיינים את המלח לימון סוגר את הברז....ושם לו עוד מלח לימון! זה לא מצחיק! זה חרא! ול polly.....אם את אוהבת את דרטי סנצ'ז... אז סבבה לך! תהני! בכיף! אבל אם אנשים לא אוהבים...אז לא! ביי! נ.ב-...אופיייררררר!!! תאשר אותי כבר באיסיקיו! לא דיברנו כבר אלף שנות!

למעלה