WTF?
5

CallMeCavanaugh

New member
WTF? ../images/Emo58.gif5

בדיוק סיימתי את הפרק (הראשון?) של ג'יימי בריקוד, וכל מה שיש לי להגיד זה WTF. דמות שלא ברור איך היא חיה מספרת על דמות מתה שנמצאת כאן בסביבה ומחזיקה בתור בת ערובה דמות אחרת שנמצאת מאות מיילים מהמקום. אני מקווה מאוד שהעניין הזה יוסבר, ומרטין לא ישאיר אותנו שוב לחכות חמש שנים רק בשביל לתקוע איזה פרק בודד בנושא גם בספר השישי.

nathaliesh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התיאור שלך הרג אותי, הרג אותי. לך תסביר לקולגות מה הפיל אותי מהכיסא עכשיו
ולשאלתך או תהייתך- don't hold you'r breath

ellendili

New member
../images/Emo6.gif

יו לגמרי! פרק עם הסוף הכי סתום ever. ולא נראה לי שהיה ספויילר בהודעה שלך

CallMeCavanaugh

New member
תיאוריה ../images/Emo58.gif5

איך לא הבנתי את זה בשניה שקראתי את סיום הפרק? מה היה לנו שם? בריין מגיעה לג'יימי ואומרת שהיא מצאה את סאנסה, אבל הוא צריך להגיע לבד כי סאנדור יהרוג אותה אם הוא יגיע עם חיילים. אלא שהם נמצאים אי שם בארצות הנהר בזמן שסאנסה נמצאת בבקעה, ואילו סאנדור, אם התיאוריה בנושא נכונה, חופר קברים באיזשהו מנזר. בפעם האחרונה שראינו את בריין, קייטלין בדיוק תלתה אותה, ובריין צעקה מילה אחת, כדי להציל את חייה. נראה ברור למדי שאותה מילה הייתה "ג'יימי". בריין מובילה את ג'יימי אל קייטלין. האם יש לו סיכוי להישאר בחיים? האם בריין תצליח לשכנע את קייטלין שלא תהרוג אותו? או שאולי הספר השישי ייפתח עם מציאת גוויתו המרוטשת של ג'יימי? כנראה שנצטרך לחכות עוד כמה שנים בשביל לקבל תשובות.

ellendili

New member
../images/Emo58.gif5

יכול מאוד להיות שאתה צודק ובריאן משחקת משחק כפול. למרות שאני חושבת שזה קצת מנוגד לאופי הדמות שלה. היא ישרה כמו סרגל ולא תרצה לבגוד במי שסמך עליה. וגם היא קצת מאוהבת בג'יימי. מצד שני... באמת אי אפשר לדעת עם מרטין. בקיצור, זו אפשרות אפשרית

nathaliesh

New member
זאת כמובן תיאוריה אפשרית (ספויילרים)

אבל היא סותרת את התיאוריה שסרסיי וג'יימי ימותו זה מידי זה וזאת גם תיאוריה מועדפת שלי
אני חושבת שיש פה מעבר לזה, קשה לי לראות את ברייאן מבצעת משהו כזה שכ"כ מנוגד לאופי של הדמות שלה, למרות ודווקא בגלל שהיא נתונה בסכנת מוות. זה בעיני פתרון שהוא קצת פשטני בשביל מרטין.

CallMeCavanaugh

New member
../images/Emo58.gif5

בהתחשב במה שאנחנו יודעים על מיקומם של סאנסה וסאנדור, אין ספק שבריין משקרת לג'יימי. יכול להיות שהיא לא מסגירה אותו לידי קייטלין, יכול להיות שהיא תצליח לשכנע את קייטלין להקשיב, קשה לדעת מה בדיוק קורה שם, אבל אין ספק שהמצב הוא לא כפי שהיא מתארת. אגב, על מה נסמכת התיאוריה שג'יימי וסרסיי יהרגו זה את זו? אני חושב שנאמר לסרסיי שטיריון יהרוג אותה, לא? בקשר לג'יימי, אני לא יודע אם הוא הופיע בנבואה כלשהי או לא. אביר הקרנפים בטח יוכל לעזור כאן.

ניר4819

New member
לסרסיי נאמר בנבואה

שאחיה הקטן יהרוג אותה. היא חושבת שמדובר בטיריון, מן הסתם, אבל היא יצאה מהרחם של אמם איזה רבע שעה לפני ג'יימי, כך שגם הוא נחשב לאחיה הקטן, ויכול בהחלט להיות שהנבואה מכוונת אליו. כולי תקווה שהנבואה מכוונת אליו. צדק פואטי.

nathaliesh

New member
הנבואה היא (ספויילרים)

שהוולונקאר יהרוג אותה. וואלונקר כפי שמוסבר לנו הוא אח קטן. ג'יימי קטן מסרסיי במספר דקות ויצא אחריה לעולם
מי שמפרש את זה שטיריון הוא זה שיהרוג אותה, זאת סרסיי עצמה שרואה את טיריון בכל חור. לגבי ברייאן אני ממש מסכימה איתך, זה ברור שלפחות סאנסה ממש לא נמצאת שם (ואם כן אז תתבייש לך מרטין)- כך שזה ברור שהיא זוממת משהו. פשוט כתבתי שנראה לי פשטני מדי שהיא זוממת להסגיר את ג'יימי לידי קייטלין.

ellendili

New member
מה? לא!

לא זה מידי זו! ג'יימי צריך לחנוק את הטיפשה ואז להפוך לראש משמר מלך אגדי ולחיות שנים ארוכות באושר! לא רוצה שזה יהיה רצח כפול! אני רוצה שג'יימי יחיה! בטח מה שיהיה בסוף זה שהוא יהרוג את סרסיי ויפול על חרבו

למעלה