WTF

ChilD SouL

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אני לא יודעת אם לצחוק או פשוט ל'בכות'. קליק מדינה מפגרת.

חבל

שאת כל האמת הם כותבים בפיסקה קטנה בשולי הכתבה. מדובר בבעלי חנויות שגרים מחוץ לת"א,אשר חונים את רכבהם במקומות אשר שמורות לתושבי העיר. אז הח'ברה האלה למדו טריק מרגע שהם רואים פקח הם שולפים משרוקיות ורודפים אחרי הפקחים שכולם ישמעו ויזיזו את רכבהם. בקיצור העיריה מצאה "פיתרון" יצירתי וחוקי. מספיק עם התרבות "אכלו לי-שתו לי".

חניה ?

החב'ה האלה קמים כל בוקר לעבודה, זה שבן אדם לא גר בעיר לא אומר שהוא צריך לפשוט רגל חניה ליד מקום עבודה זו דבר מאוד בסיסי. ואם אין אז מוצאים פתרונות יצירתיים כי אין ברירה אחר, ומה לעשות צריך להתפרנס ואם לעירית תל אביב הזה לא יאה ולא נאה שילכו להזדיין. בן אדם צריך לעבוד. ובן אדם עובד לפעמים 8, 9 אפילו 12 שעות ביום. צריך להגיע לעבודה בבוקר ולחזור הביתה בערב גם אם הוא לא גר בתל אביב

d e m o sthenes

New member
בסדר גמור לדעתי, העם הערסי שלנו מבין רק

צעקות ועונשים, אולי ככה סוף סוף יהיה פה קצת חינוך ותרבות.

באמת צריך לחנך את הערסית בת ה-56

שעושה רעש ומהומות בין 2 ל-4.... הם עושים מעצמם צחוק! הם איבדו שליטה והם מנסים להחזיר לעצמם את ה"כבוד" בדרכים טיפשיות. אם תשאלו אותי זה הגוף הכי טיפשי והכי מיותר במדינה.

d e m o sthenes

New member
הכוונה שלי הייתה לכל החוסר תרבות והנימוס

שיש פה במדינה, אנשים פשוט לא מבינים שהם ברבריים.

אז אתה אומר שגמ'ני ברברי ?! העא ?? ../images/Emo46.gif בויינא תזהר ממני שאני לא יבליג../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אז כל האנשים חסרי התרבות והנימוס

הם בעצם ערסים? וואוו, אחת ההכללות הכי דוחות ששמעתי.

הפאדיחה היא שאני .. באמת חסר תרבותוהנימוס שלי שווה לתחת ../images/Emo3.gifאבל אני בטוח לא ברברי ..טיפלה ברדקיסט אבל לא ברברי ........./images/Emo3.gif

d e m o sthenes

New member
וווואאאוווו איזו מוגזמת את!!! מה את בת 16???

צריך לכתוב לך על פלקט ענק שמן הסתם זה לא כולם ויש כאלו וכאלו? כולה ניסיתי להעביר את הרעיון שהחלק נכבד מאוד מעם ישראל מתנהג בצורה לא הולמת. יותר יותר ככה חמודה?

אמרת "העם הערסי"..הכללה

של כל חסרי התרבות והנימוס במדינה הזאת. מה הבעיה עכשיו חומד..?

d e m o sthenes

New member
אני לא הולך להיכנס איתך לזה, את ילדה מספיק

גדולה בשביל להבין למה באמת התכוונתי.

למעלה