WR450F 2012 Vs KTM EXC-350

TTמאניה

New member
WR450F 2012 Vs KTM EXC-350

יש למישהוא נסיון עם הWR450F החדש? יצא לי לרכב על KTM350 והיה נחמד ופרונט קליל אבל אני רוצה אמינות על. עכשיו שאני נשוי + ילדים אין לי זמן אפילו לשמן שרשרת בין טיפולים.

החסרון הכי גדול של WR הוא המיכל דלק הקטן של 7.2 ליטר שמספיק בקושי ל80 ק"מ ורק 5 הילוכים.
הרכיבה היא רק סינגלים, עליות, סלעים, בוץ, מהירות מקסימלית 80 קמ"ש בשבילים ורוב הזמן 20-40 קמ"ש.
איך המשקל של הWR? האם השילדה של הYZ עם מנוע 450 באמת עדיין מרגישה קלילה?

YellowBeta

New member
אומנם לא אחד מהשניים אבל לדרישות תחזוקה שלך

KTM דו"פ הכי מתאים , מניע ונוסע בכל מצב לא משנה כמה זמן זרקת אותו במחסן בלי לגעת בו ובלי טיפולים בין רכיבות.

TTמאניה

New member
היה לי KTM300 שנת 2008

הראשון עם הסטרטר, פירק לי את הרגליים עם הויברציות. חזרתי ל4 פעימות אחר כך.

יום חמישי, 10:00-14:00 תל חדיד

אם תרצה להתנסות על 300 2013 , גם הוא יהיה שם ביום ההדגמות.

אישור סופי על קיום יום ההדגמות שיכלול:
FREERIDE 350
KTM 300 EXC
KTM 690 ENDURO
HUSABERG 250 FE
KTM 125 EXC

יועלה עד מחר בסוף היום.

husaberg

New member
אם היית טורח לקרוא היית מגלה שהוא באוסטרליה

ולא קופץ עם יום ההדגמות שלך

אפשר לבוא?

מיכהWR

New member
לפי הגדרת הדרישות שלך הכי מתאים WR250F

450 יהיה לך כבד ומעייף ולכן איטי יותר, אלא אם כן חלק מהותי מהתפריט שלך זה עליות גאזים או שאתה תותח על.
ה250 אמין כסלע, תחזוקה זה החלפת שמן ומסנן, עונה על פרופיל השימוש שתיארת באופן מושלם, מעל 100 ק"מ למיכל - בול בפוני.
לדעתי, בטח שלדעתי.

a c t i v e X

New member
אל תקנה 450...

250-350 או דו"פ לרכיבות טכניות כאלה זה יותר מתאים.
כמו שרשמו, אלא אם כן אתה באמת גרזן וחזק פיזית, או שהסגנון שלך זה רכיבה על מומנט ויש לך יד רגישה, ה450 הזה (רכבתי) חזק מאוד, זריז הרבה יותר מהקודם, ועם פרונט מ-ד-ה-י-ם אבל חזקקק טילים. ברכיבה טכנית צפופה רוכבים "רגילים" עובדים עם הקלאץ' יותר מדי כדי "לרסן" את הבומבה, או שפשוט מגרזנים ופותחים גז (המנטור...)

רכבתי בסופ"ש על הWR הזה, האמת שהוא ממש מפתיע

הרבה יותר ידידותי מהדגם הקודם, מאד מאד זריז וחד אבל חתיכת תחנת כח שקשה לי להאמין שמתאים למי שלא באמת רוכב הרבה וחזק.

לטעמי על פי מה שאתה כותב כאן הייתי הולך על רבע ליטר בשקט.
תנסה לעשות סיבוב על כזה אם אתה יכול בסביבה טכנית ותראה לבד.

גם ב 450 קשה לי להאמין שהמיכל מספיק ל80 ק"מ ברכיבה ממוצעת זה יותר קרוב ל 100-110 ק"מ (לא מכיר הרבה אופנועי אנדורו שיש להם טווח גדול יותר מזה) רק בסופ"ש האחרון אני וחבר רכבנו, הוא עם הוסברג 300, בתדלוק הוא מילא 8.5 ליטרים בעוד אני מילאתי 4.3...(עם WR250)

katuel

New member
חסרונו של ההילוך השישי זה ממש לא בעיה

באופי הרכיבה שלך. אתה יכול להוציא את זה מהמשוואה בשקט. אלא אם כן יש לך קטעי קישור ארוכים על כביש או שאתה מתכוון להשתתף בתחרויות ראלי, 5 הילוכים של 450 לאנדורו עממי זה מספיק. גם לי יש WR450 (לא המוזרק) ורוכב בתוואי דומה לשלך. עושה איתו הכל אבל כן צריך לפתח רגש על הגז/קלאץ ולהינות מהמומנט הטרקטורי. האמינות באמת מופלגת. כבר 20K ק"מ עליו ולא תקע אותי בשטח. גם לא תקלת שבר שהשביתה רכיבת סופ"ש. לא מכיר את הטלפון של מחסן מטרו, מזמין הכל מ- EBAY. שפע חלפים ותחליפים בגלל הקירבה למשפחת ה- YZ. מה שכן תבדוק את עניין טווח הנסיעה זה יכול להיות מטרד בטיולים ארוכים. אני במקומך הייתי רוכב על שניהם ומחליט לפי החיבור לאופנוע.

TTמאניה

New member
תודה לכולם, נראה לי שצריך נסיעת מבחן

בכדי להבין אם הWR החדש באמת כל כך חזק.

כאן באוסטרליה יש עליות ארוכות מאוד שצריך הרבה מומנט בסל"ד נמוך. הWR250 קצת חלש לטעמי למטה בעיקר כי אני לא אוהב לרכב בסל"ד גבוה כל הזמן, בגלל זה עברתי ל310 שיש לו קצת יותר כח למטה. המנוע של YZ250 שמוסב לאנדורו יותר מתאים לי. מגיב מהר יותר, אבל אני לא קונה אופנוע בלי זטרטר
יצא לי לרכב על WR450 שנת 2004 וCRF450X שנת 2005 לפני שבועיים ולא נראה לי מאיים במיוחד, אבל רציתי משהו שגם ירגיש קליל באנדורו והWR450 החדש נראה מתאים מלקרוא עליו. אני מאוד אוהב את המתלים של הימאהה ותנוח הרכיבה שלהם מרגישה לי בבית.

אבל לפי התגובות כאן הוא יכול להיות חזק מידי וזה סתםמעייף. אני אחפש דילר שיש לו אופנוע הדגמה.

שים קמשפטים של YZ ואקרא

והמנוע יטוס.

כמו שאמרתי, תעשה רכיבה בשטח טכני ותראה.

amitexc

New member
ידוע לך במקרה מה השינויים לאורך השנים בקאמ

של הyzים? ברמת העקרון כולם מתאימים פיזית למנוע, אבל משום מה אני דיי בטוח ששיחקו עם התזמון שלהם (קאמשפטים)

אין לי מושג, אני בכלל לא בטוח שיש שינויים

כלשהם בקמשפטים, טיפוסי להם להותיר את המשחקים האלה לשוק האפטרמרקט... (ע"ע hotcams וכיו"ב)

DAN TAL

New member
עד 2009 הקאמים ב YZ אותו הדבר.

והם אלו שעושים איתם החלפות ב WRים.

yoe66

New member
הם ההחלפה הזולה והנפוצה

אבל יש גם קמשפטים חמים יעודיים

למעלה