wow

stazy

New member
wow

הי שלום, וואלה, חייבת לציין שלא ידעתי שיש עם מי לדבר על JAG וNCIS בארץ, כיף לגלות! עוד מישהו חוץ ממני מאוכזב קשות מהעונה התשיעית של JAG בערוץ סטאר וורלד? שתהיה לכולם שנה טובה, מלאת תוכניות של DPB!
stazy

Dark Storm

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

לי אישית אין בעיה עם סטאר וורלד אבל תשמחי לגלות שעונה 9 תתחיל גם בערוץ 3 בתחילת השנה הבאה (אין תאריך מדויק בנתיים).

stazy

New member
תודה!

התכוונתי לאכזבה מהעונה התשיעית באופן כללי, אבל כמובן שאני אשמח שהיא תגיע לערוץ 3. תמיד אפשר לעשות משהו אחר בקטעים המעצבנים... יאללה לעונה העשירית!

Dark Storm

New member
אה חשבתי שהתכוונת לאעזבה מהערוץ../images/Emo3.gif

דווקא אני אהבתי את התחלת העונה, זה היה לפחות קצת שונה משאר הסידרה. עכשיו זה הולך וחוזר על עצמו. בכל מקרה הרה טוענים שהיו צרכים לסיים את הסידרה עוד בעונה 8 או 7. אולי בכל זאת נזכה לכמה פרקיholoמעניינים בהמשך

טלמ

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני עדיין לא ראיתי את עונה 9 והבנתי שההתחלה די יבשה אבל בהמשך משתפר

stazy

New member
אכן

ההתחלה יבשה וגם די מעצבנת לחובבי הרומנטיקה ביננו שמתחרפנים מכל זוגיות Mac-Webb.... אבל בקטנה, לפי מה שקראתי, באמת יש למה לחכות. מומלץ ביותר האתר של JAG Review http://www.rosepetaldesign.com/jagreview/ למי שאוהב ספויילרים (-;

harmless

New member
דווקא התחלת העונה הרבה יותר

טובה ומעניינת מהמשך העונה. אני דווקא אהבתי אקשן הארם. וכמו שגיל אמר, בהמשך הפרקים די חוזרים על עצמם. אני אפילו לא זוכרת מה קרה ברובם (וזה אומר הרבה). מאק מעצבנת בטירוף בפרקים האלה, שלא לדבר על וואב (בעע). ואם אתם חושבים שבהמשך יהיה יותר טוב - אז לא ממש. לחובבי הרומנטיקה יש הרבה זמן לחכות.

Dark Storm

New member
הנה תרי האופטימית שלנו! ../images/Emo6.gif

אבל אכן חובבי הרומנטיקה יחכו עוד עונה שלמה לפני שישתפר המצב...

stazy

New member
טוב

אין ספק שמאק (פי, זה נראה מוזר בעברית...) מעצבנת בטירוף עד בערך סוף העונה העשירית, אבל אין מה לעשות, אני הרבה יותר אוהבת את מערכת היחסים של הארם ומאק בעבודה ביחד מאשר לחוד. יש איזה שניים שלושה פרקים טובים שאני זוכרת מהמשך העונה התשיעית, סטייל Each of Us Angels ו-What If (אחד הפרקים היותר אהובים עלי) לבינתיים אפשר לקרוא סיפורים ולחכות לג'אג: הסרט (-;

טלמ

New member
אז מגיע לנו דירוג עונות

של 3 האחרונות לפחות... איך הייתם מדרגים את עונה 8,9 ו-10 (בלי להוסיף
ים) מקום 1 ל-3 כמובן?

Dark Storm

New member
אז ככה:

מבין עונות 8 עד 10 הייתי מדרג אותם: מקום ראשון - עונה 8 מקום שני - עונה 9 מקום שלישי - עונה 10 עכשיו ביחס לשאר עונות הסידרה, בציון של 1 עד 10 (10 = מעולה) הייתי מדרג אותם: עונה 8 - 8 עונה 9 - 7.5 עונה 10 - 2

טלמ

New member
כל כך נורא?

אוף. ומה העונה הכי טובה? בעיני 6, גם 5 ו7 סבבה.

Dark Storm

New member
אני כבר לא ממש זוכר

את העונות הראשונות, עבר כ"כ הרבה זמן מאז זהן שודרו אבל ממה שאני כן זוכר, אכן עונה 2 הייתה הטובה ביותר, אולי כי בעונות אחרי זה, חוץ מקבוצות פרקים בהמשכים עם סיפור מרכזי, הפרקים האחרים דיי חזרו על עצמם.

harmless

New member
זאת לא הסיבה.

בעונה ה- 2 היה רק סיפור מרכזי אחד (גג שניים- וגם השני היה קשור איכשהו לראשון); היה הרבה יותר הומור;הרבה יותר התמקדות בדמויות המרכזיות והאינטרקציה ביניהם;סצינות בית משפט, חקירות וטיסות בפרופורציות הנכונות. בקיצור המתכון עבד כי היו בו את כל המרכיבים הנכונים, ולא הייתה התמקדות בסיפורים ג' וד' שלא ממש עניינו ורק תפסו זמן מסך.

טלמ

New member
../images/Emo45.gif

עונה 1 הייתה נחמדה אבל בקושי ראינו בית משפט

למעלה