WOW

The Great One

New member
WOW

שלום אנשים סוף סוף מצאתי פורום של WWF שהוא בפעולה ולא יבש , מרשים. בניתם את הפורום יפה מאוד וכבר הספקתי לעבור פה ושם בין ההודעות וכבר ראיתי פה לכלוך (קללות ירידות) בעיקר בספוילרים של "ג´אג´מט די" מה שלא מצא חן בעיני זאת ההתפנלות על אדם שאוהב או מעריץ את המתאבק שלו ושמח שהוא זכה באליפות העולם ב"ג´אג´מט די", פה ממש לא הבנתי את הקטע הזה , הבן אדם שמח שהמתאבק שהוא אוהב הוא אלוף עולם חדש , אז עשה טעות לא כתב שזה ספוילר , לפעמים מרוב שמחה אנשים לא יודעים מה הם עושים ככה זה בטבע וקורה שיוצאת טעות, אני אפילו אביא ציטוט שכל הזמן אומרים הכמרים בסרטים "שיזרוק אותו אדם שלא חטא פעם אחת בחיים שלו אבן על אדם שחטא" (משהו כזה) , אבל למה לקלל אותו למה כל הירידות הקבוצתיות האלה? רק בגלל שהבן אדם שמח יותר מידי ושלא כתב את השטות הזאת שנקראת "ספוילר" בגלל זה ? בגלל שבן אדם גאה במתאבק שלו אתם יורדים עליו? אז מה יוצא , שאין לאנשים פה חופש ביטוי זאת אומרת שכל מי שאומר משהו שלא מוצא חן בעיניו אז יאללה קדימה לקלל אותו לרדת עליו ? אז עם זה מה שקורה פה בגלל החופש הביטוי מקללים ויורדים על אנשים , אני לא רוצה להיות פה , ועוד דבר מטומטם שאחרי כל הירידות עליו את דורשים התנצלות ? הצחקתם אותי, אני אדם שבעד חופש הביטוי וכל אחד יכול להגיב ואפילו לנהל וויכוח על רמה עם אותו אדם לא קיבל את מה שאמרת. אבל עם זה מה שקורה פה הדיקטוטריות הזאת, הפורום הזה לא שווה התייחסות בכלל והמנהלים חייבים להתבייש שזה מה שקורה פה ואפילו לא מנסים לעצור את ההתנפלות הזאת על DEAD MAN אלא לקחו צד והוסיפו להיתנפלות אני גם לא אומר שלקחת צד של DEAD MAN אבל למנוע זאת ולהרגיע את שתי הצדדים, זאת בושה שלמנהלים שמנהלים את הפורום הזה. הפורום הזה בנוי היטב הוא פורום פעיל אני רואה, אבל מה שמקלקל פה זה אותם אנשים שהם חושבים שהם מושלמים ועם לראות טוב הם בכלל לא, שמרשים לעצמם להעביר ביקורת על אחרים בזילזול בציניות , בזמן שהם יכולים יום יומיים אחרי לחזור על אותה טעות שעשה אותו אדם שירדו עליו . ככה זה גם טבע יחס גורר יחס, אני חושב שכולם יודעים מה זה, ואתם בטח לא מצפים מאותו אדם לנשק לכם ת הרגליים אחרי שהתנפלתם עליו בציניות בקללות בזילזול ואפילו באיחולים לא חיוביים כפי ששמתי לב אחד פה רשם ואני מצטט " דד מן תשרף בגהנום........" תחשבו על זה על מנת לשפר את יחסכם כלפי אנשים אחרים ואת איכות הפורום. ליאור.

rshamir

New member
הבעיה היא...

שזאת לא פעם ראשונה שאותו אדם עושה את זה. הוא תמיד מתנהג ככה, מזלזל באחרים, אף פעם לא מתחשב, ובדרך כלל הוא זה שמתחיל בקללות. כך שזאת לא מעידה חד פעמית אלא דפוס התנהגות קבוע, ולכן התנפלו עליו.

DDN

New member
חוץ מזה,

טי מאן (אחד המנהלים) כן ניסה למתן את האנשים. הוא לא דוגל בלמחוק הודעות, אז הוא פשוט אומר לאנשים להפסיק. זו באמת לא פעם ראשונה שדד מאן עושה את זה, והפעם (וזו הייתה הפעם השנייה בלבד ששאר הפורום עשה את זה) אנשים תקפו אותו בחזרה.

DDN

New member
לדעתי אתם טועים.

במידה ולא השעו אותו (ואז הוא בא בכינוי אחר) דד מאן לא היה בא בכינוי אחר. יש לו יותר כבוד מזה, הוא לא אחד שיתחבא מאחורי כינויים חדשים. הוא היה תוקף אותכם בחזרה ולא מתבכיין בתור מישהו זר. אפילו, שקראתי שוב את המכתב, ואני מתפתה להודות שזה באמת סגנון הכתיבה שלו, אבל. . . על סמך מה שאני מכיר אותו, הוא לא היה מתחבא תחת כינוי אחר.

The Great One

New member
תראו אני ...

אני לא בא לכאן להתווכח עם אף אחד, למען האמת אני לא מעוניין בשום וויכוח מטופש עימכם אני רק אמרתי את דעתי ומה אני חושב על זה, זה נקרא חופש ביטוי כפי ששמתם לב כבר התנפלו עליי שתי אנשים פה, שאלה אותם אנשים שהתנפלו על DEAD MAN אני גם לא אתפלא עם הם מתנפלים על כל האנשים שרוצים פה חופש ביטוי יש להם מן שגעון לדיקטטורה ושהם רוצים שכולם יחשבו מה שהם חושבים, אז לא כאן לא איתי , לכן אנא מכם אל תגררו אותי לזה, איני מעוניין לרדת רמה בוויכוח מטופש בגללכם , אז בגלל זה אני כבר אומר שפה אני מסיים.

THE GREAT ONE......

אתה צודק במאה אחוז ואני מסכים איתך בכל מילה, אני אומר את זה כל הזמן פה שכאן זה לא דיקטטורה וכאן כל אחד יכול להגיד להגיב להעביר ביקורת ולהגיב לביקורת, הבעיה היא שאנים לא מקבלים את זה, פה לא מעניין אותם דעות של אחרים מעניין אותם רק מה שהם חושבים, הם חושבים שגולדברג גרוע אז זהו הם קבעו שגולדברג קבוע, הם אמרו שטייקר גרוע, זהו הם קבעו שטייקר גרוע ככה זה פה במילה אחת דיקטטורה , צדקת בקשר ל"שיגעון לדיקטטורה" גם בזה אני מסכים איתך לכמה אנשים פה יש את השיגעון הזה פה. אז כל האנשים שדורשים פה חופש ביטוי פשוט חייבים לברוח מכאן כמה שמהר יותר אני יודע שבקרוב זה מה שאני אעשה כי אני לא חושב כמוהם , ועם אני לא חושב כמוהם הם כמו אומרים עושים התנפלות קבוצתית. השורה התחתונה IT´S SUCK

דיקטטורה??

תגיד לי שמת לב למה שאמרת?? "הם חושבים שגולדברג גרוע אז זהו הם קבעו שגולדברג קבוע, הם אמרו שטייקר גרוע, זהו הם קבעו שטייקר גרוע ככה זה פה במילה אחת דיקטטורה "- אתה כל כך אובססיבי לאנדרטייקר שאתה לא מוכן להקשיב לדעות של אחרים ואתה חושב שרק אתה צודק ,אל תסכים עם אף אחד אבל תכבד את הדעה שלו ותדבר כמו בנאדם. אה , והדבר היחיד שSUCKS כרגע הוא שאנדרטיקר הוא האלוף (הוא כבר זקן ואין מה לעשות!!!!!!!!!!) תראה באיזה רמה הWWF נמצאים כשהסטורי ליין בנוי עליו.

כן......

רוב הזמן אני שם לב למה שאני אומר עם לא אז לא הייתי אומר את זה או כותב כלום , ועם אני אוהד, אוהב את המתאבק שלי ואתה קורא לזה אובססיבי ? אז שיהיה תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל דבר אחד ששמתי לב פעם, שכמוני כמוך , עם אני אובססיבי לאנדרטייקר גם אני שמתי לב לאובססיה שלך לקורט אנגל ואני מצטט אותך "קורט אנגל שולט בלה בלה בלה" ואתה מדבר על האובססיה שלי במן שאתה לא שם לב לאובססיה שלך, אז עם אני אובססיבי לגבי טייקר שיהיה אני מקבל את זה, אבל קודם לפני שאתה מעביר את הביקורת שלך על אובססיה כלפ אחרים תסתכל על עצמך

אחי..............

אני אולי אוהב אותו הכי הרבה אבל אני לא אובססיבי לגביו, הוא לא צריך להיות אלוף כרגע ואני מקבל את זה (ואני אוהב ת´פיוד שלו עם אדג´). חוץ מזה אני הואב מלא מתאבקים אחרים וכל אחד ברמה שלו. את מי שאני לא אוהב אני לא אוהב בגלל שהוא לא מספק את הסחורה כמו שצריך. בחייאת תיסתכל איזה רייטינג יש לWWF ? הם נהיו SUCKS וזה כמובן בגלל הסטורי ליין ומי שעליהם בנוי הסטורי ליין הם טייקר הוגאן וHHH .- זו עובדה!!

DDN

New member
וטייקר והוגאן הם עוד

ה"תותחים הגדולים". איפה היוקוזונה אנדרטייקר של פעם? איפה אנדרטייקר נגד דיזל? איפה הסכסוכים של מיק פולי עם האנדרטייקר וטריפל H. איפה מה שהיה פעם? הWWE כבר ממש ממש לא משקיעים בסטורי ליין. האמת? אפילו הסטוריליין של הNEW BLOOD בWCW היה טוב יותר ממה שיש עכשיו! והאמת, מעין INVAISION כזה יכל להיות נחמד עכשיו. . .

תראה.......

גם אני אוהב עוד מתאבקים אחרים כמו שון מייקלס (בעבר), הוגן טריפל אייץ´, ג´ריקו אפילו את קורט אנגל,אין לי שום דבר נגד אנגל הוא באמת מתאבק גדול אלוף עולם פעמיים נראה לי, והוא פשוט משחק את ההיל מעולה זה ממש מתאים לו להיות היל. פשוט יש כאלה מתאבקים שהם לא מתאימים להיות פייסים גם אותו טריפל אייץ´ שהוא פייס ממש לא מתאים לו, שמתי לב כטריפל אייץ´ חזר לפני כמה חודשים שמתי לב שהוא בא לזירה והוא היה מת להתנהג כמו היל, אבל בסטורי ליין הוא חייב להיות פייס. אבל תמיד תמיד אצלי במקום הראשון יהיה אנדרטייקר, כי תראה אני רואה WWF עוד מ 88 89 ככה,אני יכול להגיד שראיתי מתאבקים באים והולכים, ולכן כשטייקר הגיע בפעם הראשונה ל WWF מאותו זמן אני איתו לכל הדרך שזה כבר יותר מ 11 שנה, אני מהדור הישן, אני לא אוהב את התקופה הזאת של WWF תסכים איתי שהתקופה של אז היא הייתה פשוט גדולה , ענקית, התקופה מ 91 ועד 97 שוינס דפק את בראט, הדפיקה הזאת פגעה בכל WWF , אחרי זה הייתה תקופה של כל מיני בולשיט של קבוצות ג´נוריישן קורפוריישן, ועוד כמה קבוצות, חוץ מהתקופה של הקבוצה של טייקר המינסטרי שהזכירה קצת את התקופה הישנה. ועוד דבר, כן אני מסכים איתך הם נהיו SUCKS והרייטינג ירד אבל זה לא בגלל טייקר הוגן וטריפל אייץ´, זה בגלל הדבר הדפוק שעשו WWF שנקרא "פיצול",חילקו את ה WWF לשתיים ופה עוד פגיעה קשה ל WWF יש תשי קבוצות של מתאבקים, בכל אחת מהקבוצות יש מעט מאוד את הסופרסטארים שלהם והרוב הם המתאבקים הקטנים כך שאי אפשר לבנות סטוריליין גדול על מספר מצומצם של אנשים , כש WWF הייתה לפני הפיצול ראו שם ממש שהרבה מאוד אנשים היו מעורבים נגיד בסטורי ליין של האליפות ומה קורה פה בפיצול איש אחד מסמקדאון איש אחד מרו וזה כל הסטורי ליין של שני הקבוצות. השורה התחתונה הפיצול הורס את WWF , הם לא יכולים לעשות אותו סטורי ליין כמו שהיה לפני כמה חודשים WWF VS WCW זאת אומרת הם יכולים אבל עדיין לא חשבו על זה שקבוצה אחד תלחם בקבוצה השנייה על אליפויות ועוד כל מיני שטויות שלהם

ועוד דבר.......

אני חושב בגלל הרייטניג הנמוך של WWF הם מנסים להציל את המצב בכך שהם עשו סטורי ליין על שתי מתאבקים גדולים אגדות אייקונים שהרבה מאוד זמן הקהל לא ראה סטורי ליין וקרבות מסוג זה של מתאבקים "ענקיים", לא שמו את אוסטין , רוק , כי הקהל כבר רגיל לראות את אוסטין ואת רוק כאלופים בזמן האחרון ותאמין שזה נמאס, ועם תשים לב טוב הסטורי ליין שבונים על רוק ואוסטין הם תמיד אותו דבר , זה משעמם את הקהל זה משעמם אפילו את כותבי הסטורי ליינים שכותבים אותם כל פעם אותו דבר וזה כבר משמעם את ההנהלה, אפילו כשג´ריקו וטריפל אייץ´ האליפות הבלתי מעורערת לא כל כך נתנה להם זוהר ואת הדבר הזה שהם מיוחדים, אלופים, ענקיים, ממש לא ראו את זה ומשקל האליפות נפלה עד כדי כך שהיה אפשר להשוות אותה לאליפות ההארדקור וכשהוגן וטייקר זכו באליפות ישר ראו שכובד של האליפות עלתה ברמה גבוהה מאוד וזאת לא עוד סתם אליפות עולם רגילה אלא שזה הפך לדבר גדול ונתנו את הדבר ה"מיוחד" הזה לאליפות העולם כמו שטריפל אייץ´ אמר פעם להוגן "האליפות זאת האמונה שלי אליפות היא החיים שלי כמתאבק......"

rshamir

New member
אבל הקהל דוחה אותם

לפי הרייטינג בשבועות האחרונים, הקהל לא רוצה שהסטוריליין המרכזי יכלול את טייקר והוגאן. הרייטינג בירידה כבר חודש, ואפילו התוכנית של השבוע, שהיתה אמורה לקבל רייטינג יחסית גבוה (בדרך כלל התוכנית יום אחרי פיי פר ויו מראה קפיצה) ירדה ברייטינג. השבוע הרייטינג היה הנמוך ביותר מזה ארבע שנים (עבור תוכנית שלא משודרת בתקופת חגים). מן הסתם, אם הקהל היה רוצה לראות את טייקר והוגאן נלחמים על החגורה, הרייטינג לא היה צולל.

למען האמת ה RAW האחרון ביום שני....

הוא לא היה משהו בכלל בעיקר זיוני שכל של אוסטין שרצה משהו מאדי דוררו, ריק פלייר שרצה משהו מאוסטי אחרי זה, ה NWO זיינו את השכל כשקוין נאש יצא, בקיצר לא היה מעניין חוץ מהקטע של טייקר עם RVD בתחילת התוכנית ובסוף

על האש

New member
אני לא בקיא כול כך בעיניין הרייטינג

אבל אם אתם טוענים לירידה ממושכת ברייטינג של הWWe אז איף תססבירו את העבודה שהקהל עדיין ממשיך למלא אולמות בRAW וסמקדאון וכמובן בPPV

Sid

New member
ההסבר לכך הוא:

שבזמן שהרייטניג היה בשיאו האולמות התמלאו והיו ממש המון אנשים שלא זכו להכנס לארועים בגלל שאזלו הכרטיסים ועכשיו גם האולמות מלאים אבל יש פחות דרישה ואנשים לא ממש נלחמים על כל כרטיס שנשאר אבל עדיין בכל עיר בינונית או גדולה בארה"ב יש קהל לWWE אפילו שחלק גדול ממנו כבר לא מתעניין, הדרישה לכרטיסים היא עדיין סבירה וזאת הסיבה לכך שהאולמות מלאים ובאשר לרייטינג - 3.7 לRAW זה נחשב מאוד קצת יחסית למה שהיה לפני שנה-שנתיים אבל תחשוב על זה שזה עדיין כמה מיליונים טובים שרואים כל שבוע את התוכניות

rshamir

New member
הקהל כבר לא ממלא אולמות

בראו האחרון למשל, הם כיסו את כל החלק האחרון של הארינה בבדים שחורים ונתנו למי שהיו לו כרטיסים לאזור הזה כרטיסים טובים יותר בחינם. האוס שואו באותו יום מילא פחות משליש אולם. פעם הם מכרו מראש אולמות מלאים - היום אפשר להשיג כרטיסים ביום של האירוע, בין אם זה האוס שואו או תוכנית טלוויזיה.

DDN

New member
מה הWWE צריכים לעשות כדי להתרומם

חזרה? יש לכם דיבור עם וינס מקמהון, תקציב, ויכולת להחזיר כל מתאבק שחי כיום. מה הייתם עושים? בין מי למי הייתם בונים פיוד, את מי הייתם מביאים? את מי הייתם מפטרים? מה הייתם עושים בקשר לפיצול? כמה נקודות בשבילי: 1. משנה לאנדרטייקר את הדמות, עושה משהו יותר גותי, כמו שהוא היה בהתחלה, אבל משאיר את האופנוע. 2. מקדם יותר את הצעירים: קידמן, צ´אבו גררו, ריי ג´וניור (שהבטיחו את חזרתו בג´אדג´מנט דיי ולא קיימו). 3. מחזיר כבוד לחגורת ההארדקור ולא נותן לה לעבור 6 ידיים בתוכנית אחת. 4. מעיף את החגורה האירופאית - יותר מדי חגורות לדעתי. 5. מביא את גולדברג. 6. אחרי סכסוך ארוך של גולדברג עם מישהו, מוציא את גולדברג ומביא מישהו "גדול" אחר - סקוט סטיינר לדוגמא. 8. מפרק את הNWO שהפכו לבדיחה. 9. נותן למישהו מהמיד קארד לזכות בחגורה בפוקס, כדי ליצור סכסוך (ואני מתכוון למישהו כמו קידמן, RVD ודומיהם) 10. הופך את האנדרטייקר לפייס.

למעלה