wow wow wow

בובילהה

New member
wow wow wow ../images/Emo73.gif

עוד עשרה ימים ו-3 שעות תמה לה תקופת המלווה! הזמן פשוט טס! (לכל אלו שהוציאו רישיון לא מזמן ומתבאסים על הליווי) מי כמוני יודעת שהורה מלווה הוא התחלופה הפחות רשמית לטסטר
באתי לבקש מכם טיפים לפני שאני עולה על הכביש לבד לבד מצבים מיוחדים שאני צריכה לשים לב אליהם כל מיני חוקים שאולי לא כולם יודעים עליהם וכו' וכו' וכו' אני יודעת שזה עדיין מוקדם כי יש עוד כמה ימים בכל זאת.. אבל אני נורא מתרגשת אז החלטתי לבקש כבר מעכשיו
מקווה שההודעה תעזור לעוד נהגים חדשים
שבת שלום לכולם

spikes1

New member
מתי עברת טסט?!

כי גם לי עוד 10 ימים ושעתיים נגמר המלווה!!! ולי הזמן הזה עבר לאט לאט לאט.. נדמה לי כאילו שאני נהג כבר שנים..

בובילהה

New member
עברתיב20/1

אבל את הרישיון הוציאו לי רק ב22/1 כי זה היה יום שישי הזמן טססס לא יודעת אני מרגישה כאילו רק שלשום הבוחן נתן לי הוראות :)

100vardit

New member
וואו../images/Emo70.gif וואו../images/Emo70.gif וואו../images/Emo70.gif

הזמן טס ברמות! לי נשארו עוד 3 ימים למלווה! שאגב-הגדרת אותו יפה...התחלופה הפחות רשמית לטסטר. אבל חפיף-עוד קצת,וזה מאחורינו

בובילהה

New member
חח נכון :)

וואי את אמורה להתרגש אפילו יותר ממני חח מקווה שיהיו לך שנים על גבי שנים של נהיגה מהנה ו-ב-ט-ו-ח-ה!

100vardit

New member
גם אני חשבתי..

שאני אתרגש יותר.חחח...זה בטח יגיע ביום שלישי. אני חושבת עכשיו-על עצמי לפני 3 חודשים,ואני קצת לא קולטת שכבר עוברת לה תקופת המלווה! תודה על הברכות!!

spikes1

New member
עברנו באותו יוםםם!!

20.10.2006 תאריך קסום.. יאללההה עוד 9 ימים ואני משוחרר

nog16

New member
וגם לי נגמר המלווה באותו היום!!!

עברתי יום לפניכם. וואי עוד פחות מ9 ימים.. זה לא נקלט עדיין. נו, טיפים ועצות מישו?

מימוזה21

New member
הלו!צעירות.להירגע,כן?

יופי. לי כבר חודש+(כבר הפסקתי לספור) אין מלווה וזה דווקא סבבה לגמרי. בפעם ה1 עשיתי קצת סיבוב מסביב לשכונה בשביל להתרגל ללבד!היה משעמם כי התרגלתי להערות. אח"כ עם הזמן מתרגלים ללבד.... הכי חשוב תיסעו בזהירות.ולא להיכנע ללחץ חברתי של כל מיני הערות כמו לנסוע מהר ועוד כל מיני שטויות.תינהגו כמו איך שאתם רגילים! שבוע טוב. והכי חשוב!תסעו הרבה בלילה!קחו איתכם ת'מלווה שלכם ופשוט תיסעו בלילה.זה הנהיגה הכי חשובה. לי הסכימו בהתחלה לשחרר את האוטו בלילה בגלל שלא נהגתי הרבה בלילה אבל אחרי כמה זמן לא הייתה ברירה.

למעלה