Wow NYC is all white and snowy :

TheChessMaster

New member
Wow NYC is all white and snowy :

You wont belive it. Yesterday afternoon we had about 5 inch of snow. I just saw the biggest and the greatest snow storm in my life. so much snow and with the wind . it was amaizing. Central Park was all white i didnt belive i see it. so pretty. I have many photos and movies. The snow held on for the night . and all the cars were white. damn it was great. Today its cold and cloudy only but from tommorow another storm is coming with heavey rain and thunderstorms. and at tuesday when we are leaving nyc its gonna be rain then snow ! My lucky im leaving nyc tuesday night only ( nyc time But yesterday it was so pretty ! the snow fall down just at 4-5 pm before midnight so at the 1.1.2006 we didnt have snow but everything was white ! WOW ! just WOW what a snow storm. Now im waiting for the next big storm. Its going to be big one with severe thunder storms at the south east and mid east. At the north east its going to be windy rainy with heavey rain thunder storms and few inches of rain ! Happy New Year All !

ראש השנה שמח לכולם!! ../images/Emo139.gif../images/Emo139.gif

ושתהיה לכולם שנה טובה! חג שמח!

יוטו

New member
דני - שאתה חוזר אתה מתרגם את כול

מה שכתבת ..
אגב - לעוד משהו יש בעיה של איטיות בצורה קיצונית בתפוז ?

adi cb14

New member
שמח שאתה נהנה.

לסופת שלג יש כינוי באנגלית ששמו בליזרד.

natigr

New member
תמשיך להינות ואל תשכח ללבוש חולצה

קצרה מתחת למעיל כשאתה חוזר לפה...

laserjet

New member
תרגום מלא: וואו העיר ניו יורק

כולה לבנה ומושלגת. אתם לא תאמינו לזה. אתמול אחה"צ ירדו כאן בערך 5 אינץ' (12.5 ס"מ- lj) של שלג. ממש עכשיו ראיתי את סופת השלג הגדולה והנפלאה בחיי. כל כך הרבה שלג ועם הרוח... זה היה מדהים.. (amazing נכתב כך באנגלית- lj) הסנטראל פארק היה כולו לבן ולא האמנתי (believe נכתב כך- lj) שאני רואה את זה. כל כך יפה. יש לי הרבה תמונות וסרטים. השלג המשיך בלילה, וכל המכוניות היו לבנות. יא אללה, זה היה גדול. היום קר ומעונן בלבד אבל החל ממחר סופה נוספת תגיע עם גשם כבר וסופות רעמים. ביום שלישי מתי שאנחנו עוזבים את העיר ניו יורק הולך לרדת גשם ואז שלג! למזלי אני עוזב את ניו יורק ביום שלישי רק בלילה (שעון ניו יורק אבל אתמול זה היה כל כך יפה! השלג ירד רק ב 16-17:00 לפני חצות כך שב 1.1.06 לא ירד שלג אבל הכל היה לבן! וואו! פשוט וואו, איזו סופת שלגים.. עכשיו אני ממתין לסופה הגדולה הבאה. היא הולכת להיות סופה גדולה עם סופות רעמים רציניות בדרום מזרח ובמזרח המרכזי. בצפון מזרח הולך להיות גשום עם רוחות עם סופות רעמים בליווי גשם כבד וכמה אינצ'ים (כלומר כמה עשרות סנטימטרים- lj) של גשם! שנה טובה לכולם!

laserjet

New member
תיקון הערה- בסוגריים האחרונים שלי,

הכוונה לכמה עשרות מילימטרים, של גשם...

למעלה