WOW!

A n g e l u s

New member
WOW! ../images/Emo121.gif

אני מתרגש עוד כמה דקות יהיה לי תסימס החדש! זה טופיק, תכתבו מה שאתם חושבים שיהיה בסימס ואם תהנו מממנו ומה תעשו בו וכאלו. XD

A n g e l u s

New member
מג'יק ../images/Emo121.gif../images/Emo10.gif

אני לא מאמין נהרס לי הדיסק המקורי של הסימס! אני לא יכול להתקין מג'יק בלעדיו! בבקשה תעזרו לי!!! :(

the cookie girl

New member
מה נעזור לך?!

פשוט תלווה מחבר את הסימס המקורי, איך אנחנו יכולים לעזור?

מוליפופ

New member
הודעה חשובה ... *שמוליק חלק מההודעה

בשבילך ... טוב אז ככה חזרתי מהחופשה שלי ...
(נכון שהתגעגתם אלי ?? סתם) שמוליק מאם ההבטחה שלך ... אני זוכרת לך חחח (לא אני באמת רוצה שתספר לי מה קרה בפורום למרות שלומית סיפרה לי משהו על ילד שיש לו את הסימס) ושמוליק אתה חייב לי ..
ויש לי הודעה לילד שיש לו כבר את הסימס (זה שלא מוכן להגיד מאיפה השיג "קשרים") אם אתה חדש אז- ברוך הבא
ומקווה שתהנה אבל אתה לא חושב שזה מאוד לא פייר מה שאתה עושה ? אתה מגרה את כולם ומגלה לכולם מה יהיה במשחק ... אני למשל לא מסתכלת על רוב התמונות כי זה הורס את כל ההפתעה ולגלות דברים וכל זה ... (אני לא רעה אני פשוט אומרת מה שאני חושבת ואל תיקח ללב) ... מישהו מסכים איתי שיכתוב לי ...

shmulik15

New member
חיחיחי

טוב אז לא היה כלום מיוחד חוץ מזה שלכמה ילדים (כולל אותי) כבר יש את מייקין מאג'יק... באמת כלום מיוחד

מוליפופ

New member
שמוליק????? אני לא מאמינה! ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif:-

איך יש לך ?????? זה עוד לא יצא ...ואל תגיד לי שהורדת או שיש לך "קשרים" (זה הדבר הכי סתום ששמעתי אל תעלב הילד שאמר את זה
)

טעות!!!!!

את הסימס הזה עדיין בקושי סיימו לייצר...הוא יצא רק ב-28 לחודש!!! וזה גם..רק באמריקה...הוא יגיע לארץ בנובמבר.....אז אולי התבלבלת והתכוונת לסימס סופר? או אבל דה לוקס?

A n g e l u s

New member
הצלחתי! ../images/Emo121.gif

הסימס הישן שלי פועל!!!!!!!!!!!!! הצלחתי לשחק במיקין מג'יק!!!!! אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחח רואים שאת לא בקיאה

אני רוצה להסביר משהו! את מייקין מאג'יק כבר סיימו להכין בתחילת אוקטובר! אתם לא יודעים שכל תוספת שסוימה נותנים לבודקים (Testers) של מאקסיס חודש בשביל לבדוק את המשחק? אז כנראה אחד מהבוחנים שם באמולה... אבל בכל זאת אני אקנה רק את המקורי!

האוכלת

New member
אני מורידה.. אבל לא סימס......

רק כמה שירים בקאזה... וצורבת גם קצת... בעיקר צורבים לי..

למעלה