wounded

noa131

New member
wounded

בשיר הזה(שרק עכשיו שמעתי...חח) יש תשורה I only wanted a magazine, I only wanted a movie screen, זה קשור איכשהו לשיר וולדורף וורלדוויד שהםא אומרים בסוף On the video, Or the radio, In the magazines, On the movie screens ? מישהו יודע למה?

FIRE GODDESS

New member
חח תאמת לא חחשבתי על זה

סוף סוף מדברים פה ל gc!!!!!!! זה שיר אהבה כזה אז נראה לי שהוא התכוון כאילו הוא רוצה אהבה כמו בסרטים וכמו ש"מציירים" את זה.

noa131

New member
אולי...

זה נשמע כאילו הם רצו הרי להיות מפורסמים ועכשיו שהם מפורסמים נמאס להם כי אחרי שהוא אומר שהוא רק רצה מגזינים הוא אומר And now my mind is an open book, And now my heart is an open wound, And now my life is an open soul for all to see. כאילו שמתערבים לו בחיים... אבל יכול להיות שאין קשר באמת ואני סתם פרנואידית..חח

noa131

New member
יכול להיות שזה לא שיר אהבה..

אני הייתי בטוחה שפרדיקטבל זה שיר אהבה עד שקראתי פה בפורום איפשהו שזה על אבא שלהם..

EleVaTioN

New member
הם אמרו שזה על..../images/Emo129.gif

מערכות יחסים בכללי, במקרה שלהם זה נוגע לאבא שלהם, וליחסים שהיו להם איתו, הרגשות שנשארו שהוא עזב אותם והכל. אבל כפי ששמנו לב כבר, השיר כתוב בצורה..כוללת כזו, כך שכל אחד יכול לפרש אותה לפי מערכת יחסים שיש לו או הייתה לו או נראת לו וכו'

Riot girl69

New member
אני חושבת שאת צודקת..

וולדורף וורלד וייד זה כאילו לפני שהם נהיו ממש מפורסמים והכל וwounded זה אחרי כאילו בהתחלה הוא חלם על כל הדברים האלה, ואחרי שהוא קיבל אותם זה נמאס

brody armstrong

New member
בוא נדבר עוד קצת על GC-

שלחו לי באי מייל.. DON'T MISS GOOD CHARLOTTE ON MTV TONIGHT! They will perform at Nokia Unwired at Hard Rock Live! The show premieres tonight, 8/3, @ 8pm on MTV! CATCH IT AGAIN WHEN IT REPEATS: ON MTV: Friday, 8/5 @ 11:00am Saturday, 8/6 @ 1:30am ON MTV2 Sunday, 8/7 @ 11:00pm Saturday, 8/8 @ 10:30am אני לא יודעת מתי זה יהיה אצלנו,לא נראה לי שהיום -יום טוב-

נצלש

תגידו הילרי דאף עדיין קשורה כאילו חברה של מישו מגוד שארלוט כאילו אחד מחברי הלהקה? ואם יש למישו כתבה על זה אז תביאו לי בקשה -תודה מראש-

shoohy

New member
יא..../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

הילרי דאף חברה של גואל מאדן גואל מאדן הוא הסולן של הלהקה... אין לי כתבה אבל בראש אחד כול הזמן מפרסמים על זה דברים.. מקווה שעזרתי

EleVaTioN

New member
אוליייייייייי../images/Emo129.gif

(או שכבר אמרו את זה פה או שלא...תסלחו לי לא קראתי הכל) הם אומרים שזה כל מה שהם רצו אז, שזה היה החלום שלהם ועכשיו שהם השיגו אותו הם הבינו שזה לא כל מה שהם רצו או שזה פשוט לא כמו שהם חשבו שזה יהיה. ייתכן ייתכן.. מעניין מה יגידו על זה בדיסק הבא

למעלה