Wouldn´t Be Good/Nik Kershaw

turrican

New member
Wouldn´t Be Good/Nik Kershaw

אחד השירים הפופולריים ביותר בשנות ה-80. אבל של ניק קרשאו שגם לא זכה לאיזכורים מספיקים בפורום (אני נותן לעצמי צ´פחה קלילה על העורף..) השיר מהאלבום המצליח Human Racing מ-1983 עוד שיר מצליח מאלבום הוא: I Won´t Let the Sun Go Down on Me עם קליפ יפהפה רק נזכיר שלפני שנה קרשאו הוציא אלבום בשם To be Frank שלא הצליח מסחרית אבל קיבל ביקורות טובות מהמבקרים ומעריציו . אם זכרוני אינו מטעה אותי אז בקרוב יצא אלבום חדש שלו . יש למה לחכות.
i got it bad you don´t know how bad i got it you got it easy you don´t know when you got it good it´s getting harder just keeping life and soul together I´m sick of fighting even though i know i should the cold is biting through each and every nerve and fibre my broken spirit is frozen to the core don´t wanna be here no more wouldn´t it be good to be in your shoes even if it was for just one day and wouldn´t it be good if we could wish ourselves away wouldn´t it be good to be on your side the grass is always greener over there wouldn´t it be good if we cold live without a care you must be joking you don´t know a thing about it you´ve got no problem I´d stay right there if it were you i got it harder you couldn´t dream how hard it got it stay out of my shoes f you know what´s good for you the heat is stifling burning me up from the inside the sweat is coming through each and every pore don´t wanna be here no more wouldn´t it be good to be in your shoes even if it was just for one day and wouldn´t it be good if we could wish ourselves away wouldn´t it be good to be on your side the grass is always greener over there and wouldn´t it be good if we could live without a care​

turrican

New member
אין תגובות לשיר??

ואני בתומי חשבתי שתאהבו את השיר של ניק קרשאו. אנשים , למה לא מגיבים?? מה יאיר לפיד יותר מעניין מהפורום? הכצעקתה??

pimpf

New member
קצת מדכא. ולמה???

כי יש לי את האוסף שלו כבר כמה זמן, ועדיין לא שמעתי אותו... אבל העיקר את הקליפ של השיר הזה הורדתי...
שיר נחמד, ואל תתבאס שלא מגיבים, פשוט בטח כולם כבר הלכו לישון. רק אני פה במשמרת לילה

שמש27

New member
שיר מעולה...

בכלל, אם אפשר לחשוף קצת משפחה (
) אז רק שתגעו שיש לי שתי אחיות גדולות... האחת, שגדולה ממני בשמונה שנים, השמיעה לי דיוויד בואי וגרי ניומן וגל חדש ממש מגיל חמש - והיא תמיד אהבה את הצד האפל יותר (טוק טוק, פרופאגנדה, החונקים). האחות השנייה, שגדולה ממני בחמש שנים, הביאה הביתה את הצד הרך של האייטיז: דוראן דוראן, ספנדאו בלט, ניק קרשאו, יוריתמיקס, פול יאנג וכו´. אני, מאמצע שנות השמונים, כשהן כבר "התעייפו" קצת, הבאתי את פט שופ בויס, א-הא, סנדרה, ריק אסטלי, ולונדון ביט... מייד עם פרוץ מוזיקת הסתם בשנות התשעים, התאחדנו כולנו כאיש אחד, התאהבנו זה בחומריו של השני, ונשארנו תקועים בעשור ההוא... תודה על השיר, טוריקן, מזכיר לי נשכחות...

turrican

New member
בכיף אחשלי

גם אני אוהב את ניק קרשאו ואת הצד "הרך" של ה-80 כמו להקות שאתה הזכרת. אבל אני תמיד מגלה דברים מעניינים מהשמונים שלא בצד הרך אלא בצד התעשייתי וה"אפל" כמו טוקיסדומון , Xtc , גארי ניומן ושות´. אני שוב ממליץ על הדיסקים "בחזרה לפינגווין" אוספים מצויינים למי שעוד לא חווה את המוסיקה הזו - The Dark Side of the 80´s שהיום נשמעות לי רכות יותר ויותר

oril123

New member
ראיתי אותו ב 87

אם אני לא טועה בשנה באמפי תיאטרון באילת !!! במסגרת הסיבוב הכושל שערך בישראל (הפסד של הקהל ) ההופעה הייתה עם כ 7 נגנים, סאונד מעולה, גרסאות משופרות בהרבה כלי הקשה בקיצור חבל"ז. אורי

למעלה