would you like some tea?

Bartal j

New member
would you like some tea?

*חיוך חושף ניבים חדות* כן כן מערכת כלי התה המוכתמת הזו בדם בעיצוב ערפדי מרוטש במיוחד מוצעת למכירה באינטרנט... כי זה מאוד מעורר תאבון לשתות בה
ועוד יותר משעשע להציע את זה לאורחים.. חח בטח מותיר רושם מעולהLOL או שיגרום לכמה שוטרים לדפוק בדלת אחר כך ולעשות חיפוש במקרר
מה דעתכם? והאם נתקלתם בחפצים כאלה "ערפדיים" למכירה? מה החפץ ההזוי במותר שנתקלתם בו?

MoonFairy

New member
../images/Emo6.gif! אני לגמריי הייתי קונה את זה ../images/Emo3.gif

Bartal j

New member
וזה לא יהיה מושלם בלי ארון קבורה.. סורי שולחן

קפה להגיש את זה עליו במחיר סביר של 800 דולר שמהם תאלצי להיפרד בעד התענוג להפחיד את אורחייך למוות חח

Bartal j

New member
ארון קבורה עם מחשב מובנה

אחרי הכל על ערפד מודרני זקוק לזה לא בעידן המחשבים של ימיינו. תמורת 4500 דולר יש לכם פה סט של ארון קבורה ממחושב שיקבור אותכם בחיים .. בנוסף עם צג למחשב מובנה (אם תשתעממו בלילה כי ערפדים מודרניים לא צדים הרי אז יש להם אחלה אופציות לשחק במחשב או לצפות ביומני הערפד ואולי לקבל השראה LOL)

Bartal j

New member
חח אין גבולללל פשוט.. הכל בשם המודרניזציה

כי מי אמר שערפדים לא גולשים באינטרנט

Bartal j

New member
ובשם הרומנטיקה הנה ארון קבורה זוגי

כדי לחלוק את הנצח או הלילה ועם אהובתך המתבגרת האנושית והקטינה ולעשות לה ילדים מוטציות כי אחרי דמדומים ערפדים כן יכולים מסתבר....

קרניjack

New member
הארון של בלה ואדוארד?

או של לואיס ולסטט? או לואיס ולקלאודיה?

Bartal j

New member
ואחרי שביחד אם אהובתך הבאתם בייביס וומפרייס

הנה ארון קבורה/מיטה קומותיים בעיצוב ורוד פקאצתי להחריד לילדים הרכים והתמימים.. לפני שיתרגלו לארון קבורה של "גדולים". זה נראה לי יהיה שימושי לטווילייט מאמס חחחח

blood true

New member
אויי ממש אהבתי.../images/Emo99.gif מאוד יפה אבל

די לא מתאים לילדים. אבל בהחלט בתור טווילייט מאוד שימושי, האם באמת ניתן לרכוש כאלה דברים? או שזה סתם ליופי

Bartal j

New member
ברור שרוכשים דברים כאלה באינטרנט מגלגלים

על זה אחלה כסף.. וזה מאוד יקר ויכול להסתיים בכמה אלפי דולרים...

blood true

New member
אני הייתי מוכנה שהילד שלי ישן בזה../images/Emo8.gif

אני חושבת שזה מאוד מדליק. וזה גם תלוי בטעם אישי. אני מאוד מתחברת לזה

Bartal j

New member
חח התסביכים של הילד כשהוא יגדל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Bartal j

New member
עוגה בצורת לב מדמם..

מגרה יותר LOL ועל זה נאמר לתת את הלב לערפד... חחחח אל תנסו זאת בבית ילדים! מה שכן מי שאפה את זה כשרוני אבל מעוות במקצת...אם כי אפשר לעשות על זה ניסויים באנטומיה

למעלה