Would U Love a MonsterMan 2006

TillsWIFE

New member
Would U Love a MonsterMan 2006

זאת הגרסא החדשה והמדוברת של השיר המדהים ?Would U Love a MonsterMan למטה, יש את הקישור אל הקליפ החדש, תצפו ותגידו מה דעתכם. אני אישית חושבת, שהקליפ הקודם היה הרבה יותר יפה, והרבה יותר משקף את הרעיון של השיר והלהקה. אבל, הקליפ הזה הרבה יותר מפלצתי, יותר מגניב (גם מבחינת אפקטים, למרות שמה שמציק לי, אם תשימו לב, הפינים בקליפים שלהם תמיד רגועים כאלו, ומתחילים לצרוח מאוחר מדי), ו... כן, הרבה יותר דור

who am i1

New member
ענננננננננננננננננננננננננק

איזה קליפ אדיר! אהבתי אותו כל כך מה את צוחקת? הוא הרבה יותר אבל פי אלף יפה יותר מהקודם אין מה להשוות בכלל

stu from scream

New member
OMG !!!!!11

זה כזה מגנייייייייייייייייייייייייייב!!!!!!!!!!! וואי,זה היה קליפ מעולה!!! זה היה קליפ פשוט מעולה!!!!!!! אהבתי יותר מWHOS YOUR DADDY,וגם מהקליפ הראשון של WOULD U LOVE A MONSTER MAN.פשוט מעולה :O גם אהבתי בסוף,כשהאיש אומר ברדיו שהיו בלוק אאוטים בכל העיר ואז אמר "הי,זה האלויין!" LOL !!!

MONSTERMAN

New member
וואייייייי

הקליפ ממש יפההההה אהבתי את הרעיון שהם הביא אתAMEN בתור מומיה ...לבית חולים... הקליפ הזה הרבה יותר יפה מהקודם..

MONSTERMAN

New member
תקנו אותי אם אני טועה..

הילדה בקליפ- היא הייתה גם בקליפ שלDEVIL IS A LOSER נכון?!

KITA3

New member
זו כן הילדה מ דביל היז א לוזר

רק לפי הקטע של העיניים אני זוכר

Lordi1

New member
הפתעה : Would you love a monsterman

Would you love a monsterman 2006 , הקליפ החדש לשיר שמירי נתנה כמה שרשורים מתחתיי קישור אליו , הינו הסינגל החדש ! מר לורדי הסביר שלדעתם , זהו השיר שכרגע אירופה צריכה לקבל בשביל להיות יותר מזוהה עם לורדי. הפרויקט על זה התחיל בערך שבועיים אחרי שעשו את הקליפ וואז יור דדי. הוחלט שוואז יור דדי יחכה בזמן שבקרוב נראה את Would you love a monsterman 2006 בערוצי המוזיקה. כפי שאתם רואים , הקליפ ממש מושקע , אפילו יותר מוואז יור דדי. גרסת סינגל חדשה קיבלה תאריך יציאה : 22.10.06 בפינלנד. קרוב לתאריך היציאה של "דה אריקוליפס" - המהדורה המיוחדת. הקלטת הקליפ התבצעה לא לפני הרבה זמן , לפני שבוע וחצי בלבד. אמאן הסביר שלורדי לא רוצים להיעלם מתעשיית המוזיקה בגלל סיבוב ההופעות הרצחני שלהם , ו-Would you love a monsterman? 2006 יחזיר אותם לעניינים. דעתכם ? * עריכה קטנה : תאריך שחרור לקליפ בפינלנד הוא 25.10.06. השירים שיהיו בסינגל : 1) Would you love a monsterman? 2006 2) Would you love a monsterman? (Old Version( 3) Would you love a monsterman? (Live In Helsinki) 4) Would you love a monsterman? 2006 (Clip) צום קל לכל מי שצם , יום כיפור נכנס בדקות אלה ... מתן.

TillsWIFE

New member
קודם כל אני רוצה לציין

שכל הכבוד להם שהם כל כך מהר עבדו על הקליפ, יצא להם פשוט איכטת מעולה לדעתי. וברו לחלוטין שכשמוציאים סינגלים, מהדורות מיוחדות וקליפים חדשים לשירים ישנים זה רק מחזיק אותם בעניינים! תודה על הידיעה, מתן!

TillsWIFE

New member
מאחורי הקלעים של WYLAM

מספר קטעים מצולמים של הפספוסים ומאחורי הקלעים של ?Would You Love A Monsterman

ואייייי זה פשוט גדול! אבל רוב הזמן

לא שומעים אותם בכלל מדברים. וחבל. כי אני אוהבת דווקא פינית. אבל הם כל כך מצחיקים, הם כל הזמן משחקים אחד עם השני, לדוגמא הקטע שאמן עשה כזה עם הגיטרה כאילו הוא עומד לפגוע בox ואז ox התכופף בצחוק. וזה שהם לחצו ידיים, וכנראה אמרו משהו אחד לשני, ואז אמן צחק. היה ממש יפה!

KITA3

New member
WOULD YOU LOVE A MONSTERMEN

לפי דעתי הקליפ הראשון יותר יפה

S i M a N

New member
קליפ מגניב!

יותר יפה מהקודם אבל זאת אותה מוזיקה שבכלל מאגנום ואנרי ניגנו אז... ולא אוקס ואווה

uoston

New member
לדעתי הקליפ הזה ממש מגניב!!!!!

אבל הקודם יותר טוב מבחינת ה....לא יודעת איך להסביר....הראשון עשה לי יותר צמרמורת!

למעלה