נזכרתי בעוד משהו - עשיתי טרקטורונים (זה קצר יחסית)
בשלג - נהיגה על הקרח דבר מגניב לגמרי.
אני מת גם לעשות טיול על אופנוע שלג - אבל זה תלוי במזג אוויר ובמחיר שאתה מוכן לשלם. אולי יש להם גם סוסים. (בסוסים לא הייתי נוגע, אבל עדיין בתור אטרקציה במידה ויש דשא במקום שלג)
וגם אם עושים את הפרוצדורה, בקלאבים אחרים שבדקתי המצב לא יותר טוב. לבטל לגמרי את החבילה של הקלאב ולנסוע לאוסטריה כמו שעשיתי בעבר כבר מדובר בנזק רציני (לארנק).
אתה יכול לנסות לדבר איתם ולשמוע מה יש להם להגיד (הם לא תמיד מועילים, אני מודע לכך). אני יודע שלפני שבועיים קלאב מד הביאו באוטובוסים כל יום אנשים מואל מורל לואל טורנס בגלל שלא היה שם שלג, יכול להיות שהם יכולים לעשות לכם משהו דומה?
בגלל מה שנראה כמו הזדמנות בלתי חוזרת (טיסה זולה במיוחד וחבילה סבירה במלון) קניתי לצרמט בתחילת דצמבר התחזית לא היתה מלבבת והאתר פתוח רק בחלקו. הגעתי לשם ביום שלישי ה9 לדצ גלשנו מ3900 עד 2000 (להפתעתי בצד של צרבינה השלג היה הרבה יותר טוב). הטמף היו נמוכות והם יצרו שלג כל הזמן ולקראת סוף השבוע נפתחו שבילים עד גובה של 1800. נכון שכמה מהשבילים שאני אוהב לא נפתחו אבל בדיעבד היתי הולך על זה שוב.
אני חושב לקנות לאלף -דואז לזמן הקרוב (בתנאי שאמצע במחיר סביר). גם בשנה שעברה בדצמבר חלק מהשבילים לא נפתחו אבל למעלה היה שלג וגלשנו.
אולי לא אידיאלי אבל משהו אפשר לגלוש. יש משם גם הסעות לכפר הסמוך, לא יודע מה מוצע אפשר לעשות בכפר הסמוך אבל זאת אופציה. בטח בקלאב יעלו גם הם ההצעות ורעיונות. לא בטוח אבל יש לדעתי סיכוי. ותמיד שמור על אופטימיות, אולי יבוא שלג כמו אתמול גם ביום ההגעה שלך?