WORLD CUP of POOL

9ball master

New member
WORLD CUP of POOL

התחיל אתמול... בינתיים לפיליפינים יש חיים קלים..... למעקב אחרי התוצאות
כאן

9ball master

New member
תוצאות נסיבוב הראשון

Canada 9 - 5 Thailand Malaysia 9 - 3 Qatar Czech Republic 9 - 6 Poland Philippines 9 - 0 Malta Taiwan 9 - 6 India England 'B' 9 - 6 Korea Russia 9 - 3 Hungary Hong Kong 9 - 8 Sweden Japan 9 - 0 Indonesia (Walkover) Spain 9 - 8 England A USA 9 - 6 Singapore Germany 9 - 2 Wales

9ball master

New member
עדכון

הפתעת התחרות - ויטנאם, הדיחו את הולנד ואת איטליה.... הם יפגשו בחצי הגמר את המנצחים בין ארה"ב להונג-קונג (לדעתי זה יהיה האמריקאים) בחצי הגמר השני, הגרמנים כבר ממתינים למנצחים בין צ'כיה לפיליפינים....

9ball master

New member
אין סיכוי.....

אם היית אומר שהקבוצה הגרמנית היא ת'ורסטן הומן וראלף סוקה אז אולי..... אבל לתומס את אורטמן אין סיכוי מול בוסטה-רייס הגמר יהיה - פיליפינים נגד ארה"ב

9ball master

New member
ממממ..... ../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif

ארה"ב והפליפינים בגמר..... אני מתחיל להרגיש רעב....
שי, "דוריס קצבים", צריך להזמין מקום מראש..... אני אקח את ה Porterhouse ב 750 גרם.....

shai Eisenberg

New member
לפני כמעט 20 שנה...

היה טורניר מדהים שבו התחרות קבוצות (מכל מדינה). ארה"ב שלחו את נבחרת החלומות שלהם וכל הפרשנים ניחשו מי יהיה מקום שני. לטורניר גם הגיעה איזו נבחרת מלוכסנת מהפיליפינים. היו להם חמישה שחקנים: אפראין ראייס פרנצ'סקו בוסטמנטה חוזה פריקה לאונרדו אנדם לואט (לא זוכר את השם הפרטי אבל הכינוי שלו הוא שימשון הקטן) אף אחד לא הכיר אותם והשדרנים (אמריקאים) דיברו על סגנון המשחק המוזר והלא קונבציונאלי שלהם. במיוחד הם "צחקו" על סגנון המכה של בוסטמנטה וטענו שכך אי אפשר לשחק הנבחרת הזו שחטה (במובן המלא של המילה) כל מי שעמד מולם. מאז שראיתי את אותו בוסטמנטה הרגלתי עצמי לשחק באותו סגנון מכה ולכן עד היום המקל שלי "רוקד" במכה ולא הולך ישר כמו רב השחקנים

shai Eisenberg

New member
מה שמגיע, מגיע!!!

תזמין מקום לשנינו השבוע. אני משלם דרך אגב, גם אני אקח את ה Porterhouse ב 750 גרם.....

למעלה